אני קצת מבולבל..

TomerMor

New member
אני קצת מבולבל..

אז ככה.. אני בן 24 רווק כמובן. לאחרונה אני מוצא את עצמי במצב לא ברור מבחינה מינית. אני אוהב בנות, אוהב את הגוף שלהן. אוהב את האופי והיופי המדהים שלהן. אבל!! לא אוהב את איבר המין הנשי. אני אמנם אוהב "לשהות" בתוכו.. אך מעבר לזה הוא לא מגרה אותי. ואם אהיה גלוי לרגע - הוא ממש דוחה אותי. מצד שני דווקא את איבר המין הגברי , אני אוהב. וקיימתי לא פעם יחסי-מין עם גברים (עדיף כמה שיותר נשיים, שוב התסבוכת..) , ונהניתי מאוד. אבל אני לא מסוגל לחשוב על להתאהב בגבר.. ואני גם לא אוהב את הגוף הגברי מלבד 2 איברי המין (תפעילו את מוחכם..) שבו. מבחינתי הטופ שבטופ הוא המצב האידאלי של אישה עם זיין.. מה אני?? סטרייט אני בטח לא.. מכוון שאני נהנה לקיים יחסי-מין עם גברים. אבל גם הומו אני לא. אני לא אוהב גברים ברמה העקרונית. דו מיני?? אולי.. אבל אני מרגיש שזה לא זה ולא זה.. מה עושים?? עוד מישהו מרגיש כמוני??

לירונר

New member
תתיעץ עם סקסולוג/ית

למרות שלדעתי אתה דו מיני כי אתה נמשך לגברים (איכשהו) ~לירו
~

spainbar

New member
ועוד הפעם.....

קודם כל join the club... דבר שני, אתה צריך לפנות למנהל הארכיון ולחפש את תיאוריית "הסקאלה של מאי", שמוכרת כאחת המבריקות של המאה ה-21... דבר שלישי, תזכור שאנשים הם לא תפריט במסעדה, כל אחד מאיתנו מחפש דברים מעט שונים, (אתה ממש מחפש משהו שונה ממני, אפילו שאני גם דו), ואי אפשר לגשת למלצר ולהגיד "אני רוצה צ´יפס, סלט, כוסית עם זין, ורוטב חמוץ מתוק בבקשה" אל תתרכז בכל מיקרו-פרט שאתה מחפש, אתה נהנה מהחוייה ולא מה"מכשיר" כי אם כן, פשוט לך לשוק ותקנה מלפפון, הכל כמובן ברוח טובה... ס´

MARMELAD

New member
אני מאמין שרק אתה יכול לענות על זה

על פניו אתה דו מיני, מקריאה חוזרת אתה א-מיני. כך שאותי הצלחת לבלבל. אני חושב שבאופן עקרוני אין שום סיבה שתנסה להגדיר את עצמך. מה זה משנה בכלל? כשתפגוש את הבחור / בחורה הנכונים אתה כבר תדע. לפחות ככה אני חושב. וברוך הבא
גיא

מרמלד אתה נשמע כמו המטיפים

בערוץ הדת הנוצרית... ואל תשאל אותי למה אני רואה את זה לפעמים במצבים קשים, כשאין מה לעשות ב- 2 לפנות בוקר אז מה שיש לראות זה.... wwww

תמיד שאלתי את עצמי

מי רואה את הערוץ הזה. מה קרה חסרים ערוצים? פעם שעברה במקרה העברתי והיתה שם איזה תוכנית על כמרים. מה שנורא הצחיק אותי זה שעל הבוקר הוא קם, הדליק את המערכת עם שירי כנסיה כאלה... זה באמת שיעשע. איזה

.m

New member
תאורית הסקאלה - בקרוב המאמר המלא!

.m

New member
תומר,

ראשית, זה לא מובן שאתה רווק. יש פה גם כמה נשואים...
לעצם העניין - קודם כל, אתה לא לבד. יש פה לא מעט חברים שמתלבטים בנוגע לזהותם המינית. וכמו ששאלתי אותם, אני שואלת גם אותך - למה כ"כ חשוב לך להכניס את עצמך לתוך הגדרה כזו או אחרת ("סטרייט" / "גיי"? / "דו")? זרום עם החיים (גם אם אתה לא ספרייט...) תהנה ממה שגורם לך אושר, ואל תכנס למקומות שלא טוב לך בהם. ואם אתה נהנה מסקס עם גברים - אז הרתיעה הרגשית שלך נובעת מדפוסי חשיבה שגויים שהחדירו בך מגיל ילדות ("גבר עם גבר? איכססססס!") שלך mai

למעלה