אני קצת חדש כאן אבל...

אני קצת חדש כאן אבל...

הפורום הזה נראה לי יותר כפורום סונטה ארקטיקה ונייטוויש (לא שאני לא אוהב אותם... אני חושב שהם אחלה להקות...), אבל אמממ איזה מן פורום פאוור זה? תחדשו לאנשים... תביאו חדשות בקשר להופעות... בקשר למה קורה עם להקות תעדכנו אנשים...

child of bodom2

New member
שתוק...אוףףף אנשיםםם

תבינו כברררר.....הפורום קצת רדום נכון????? אז יאללה בואו נעשה משו כדי להעיר אותו.....יש הודעה פה בדף לגבי מפגש פורום אני עוד לא ראיתי שם תגובה אחת אפילו!!!....הרבה אנשים הלכו ומשום מה לא חוזרים אפילו אחרי שהם מבטיחים לחזור לעזור להעיר את הפורום.... המטרה הראשונית שלנו הייתה בעצם להכיר לעולם המטאל בישראל את הצד של הפאוור יותר טוב.... אז יאללה זונות כולם אחד אחד תתחילו להזיז עצמות אני כבר עובד על ביקורת חדשה לדיסק....תעבדו גם אתם על ביקורות על מאמרים חדשים על להכיר לנו להקות פאוור חדשות....וגם אל תשכחו לשרשר אם אתם רוצים מפגש או לא!!!!

אלעד את דיסלקט!

אבל חוץ מזה מה מפגש יעזור? אולי תמצאו נושאים מעניינים לשם שינוי? די כבר עם ה"שמעתם על השיר של סונטה? מה אתם חושבים על השיר ש סונטה..." הבנו סונטה היא אחלה להקה תמצאו נושא אחר כמו שירשור תמונות דברים כאלה! באו נתחיל לדבר על dragonforce!

child of bodom2

New member
זה בסדר ברקאי

אתה לא מחדש לי כלום.....דיסלקט אמנם לא אבל המון דברים אחרים כן...
שמע למה לא פגישת פורום??? זה אחלה כיף צחוקים בלאגנים תראה את התמונות בלינק שמצורף אלו התמונות מהמפגש הקודם....תשאל את כל מי שהיה איזה כיף...ואתה יודע ברקאי מפגש נועד בעיקר כדי להפגיש בין האנשים בפורום ולקרב אותם אחד לשני וואלה?? הבנת?? ולגבי כל הקטע שכתבת על סונטה אני מסכים עם כל מילה!.....ותעזוב את דרגון פורס לא חסרות להקות פאוור טובות אחרות טוב חברה אני הולך לא יודע מה לעשות מרוב הדיכי והבעסה שאני שרוי בה אז מי שבאמת אכפת לו ממני(די חברה תודו באמת לא כפת לכם ממני סתם משעמם לכם ואז אתם מדברים איתי) אז אני באיציקיו ולמי שאין אותו ואין לו כח להכנס לפרטים שלי הנה בשבילכם110770677

Darewolf

New member
דרגון פורס זה איכות!

פגשתי את הגיטריסט שלהם בואקן, ויש לי את הדיסק שלהם.

spf

New member
זה דיי פשוט..../images/Emo121.gif

פעם,הפורום הזה היה בשם "סונטה ארקטיקה".רוב האנשים שכאן כיום,היו כאן פעם.. בגלל זה הרוב אוהבים את סונטה [הרוב.] והרבה מדברים עליהם. זהו

יש לי הברקה!

אולי נשנה את הפורום ל... "פורום פאוואר מטאל חוץ מסונטה ארקטיקה" סתם... אנשים חיבים להתרגל לזה שהפורום הוא יותר כללי עכשיו ולא של להקה אחת...

למעלה