אני קצת בבעיה

• פותח הנושא Mr Ka
  • פורסם בתאריך

Mr Ka

New member
אני קצת בבעיה

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה (בניית אתרים, אך עם שימוש רב בפוטושופ בגרסתו האחרונה), אופיס (גם כן בגרסתו האחרונה), גלישה ברשת (חייב תקשורת אלחוטית) ומשהו שיוכל להחזיק מעמד עם הסוללה לזמן ארוך יחסית. אני מתלבט בין מחשב קל משקל (נניח מסך 12) לבין מסכים גדולים יותר שמן הסתם שוקלים יותר. ההיצע... גדול מאוד ואני מאבד שם את הידיים, רגליים, עיניים ושאר איברים חיוניים. ראשית, הייתי שמח לקבל המלצה על יצרן - ההתלבטות בין HP, לנובו, IBM, טושיבה, דל (מגוון רחב מאוד של מחשבים והבחירה קשה).

bar666xp

New member
ננסה לכוון אותך..

בחומרה במקרה של השימושים/תוכנות שהזכרת... מומלץ מעבד חזק {אני מציע T7300 צפונה}, רצוי הרבה זיכרון 2G צפונה ומומלץ דיסק קשיח גדול 120/160 צפונה. אישית אני מציע לך לגשת לראות את המסכים בתצוגה כי זה סוביקטיבי לגמרי... לדעתי לערוך תמונה על מסך שגודלו פחות מ14.1" זה קשה.. אני לא הייתי הולך על פחות מ15" אבל שוב זאת דעה אישית. לא הזכרת תקציב וזה חשוב לא פחות... לא כל דבר אפשרי בכל תקציב... האם יש גם עבודה על 2D/3D תנועה וכו' יתכן שיהיה כדאי להשקיע בבעלי כ.מסך QUADRO או FIREGL וזה מין הסתם מעוד מיקר את המחשב מצד שני יתכן כי הX3100 של אינטל יהיה מספיק לצרכים. האם יש צורך לקחת בחשבון עמידות פיזית של המחשב וכדומה... כלומר מחשבים לשוק העיסקי או לשוק ה""בייתי""? כ.רשת אלחוטי וכו' זה כבר דיי סטנדרטי בכל המחשבים הניידים... תעלה קישורים לכמה מפרטים שניראים לך תואמים נעבור יחד על מה ההבדלים ומתי אם ביכלל יש להם השפעה לצרכים שלך... ורצוי שתפרט אותם כמה שיותר עד כדי אילו תוכנות בשימוש יום יומי ואם צריך איזו תוכנה שתעבות אפילו אם השימוש בה הוא אחת ל...

למעלה