אני קצת באיחור,

אני קצת באיחור,

אבל אתם תסלחו לי והכל, כי אנחנו מאמינים בשלום וזה, לא?
The Waitress: -רציתם פעם/ רוצים להרוג מישהו? -ומשהו? -מה אתם רוצים להיות? (גם במשמעות כללית, וגם במשמעות של עבודה
) -אתם מעדיפים להיות נחמדים לאנשים שאתם שונאים, או להראות את השנאה שלכם? -במה אתם מאמינים? -לאיזה מחשבות שלכם אתם לא מאמינים, ואיזה מחשבות הייתם רוצים להרוג? -יש לכם משאלות שלא יכולות להתממש? למה לא? -They're too many stars and not enough sky? -מה הבקשה הכי גדולה שלכם? זכרו! אלימות היא לא הפתרון
.

Lovable Stray

New member
../images/Emo203.gif כשאין חשק לישון בלילות

עונים על שאלונים
-רציתם פעם/ רוצים להרוג מישהו? הו כן. -ומשהו? את המחשב שלי! -מה אתם רוצים להיות? (גם במשמעות כללית, וגם במשמעות של עבודה): כשאני אדע אני אהיה בן אדם הרבה יותר מאושר. בעיקרון אני פשוט רוצה להיות. -אתם מעדיפים להיות נחמדים לאנשים שאתם שונאים, או להראות את השנאה שלכם? לא בעד להסתיר רגשות בשום מצב. -במה אתם מאמינים? שאלה קשה. לא בטוחה שאני ממש מאמינה במשהו. אולי בכוח רצון. -לאיזה מחשבות שלכם אתם לא מאמינים, ואיזה מחשבות הייתם רוצים להרוג? עוד שאלה קשה. הייתי רוצה להרוג מחשבות של פיקפוק עצמי. -יש לכם משאלות שלא יכולות להתממש? למה לא? הרבה כאלה. כי אני אדם מציאותי עם משאלות לא מציאותיות. אני רוצה הרבה דברים שאני לא מאמינה שיקרו אי פעם. -They're too many stars and not enough sky? מאוד נכון. -מה הבקשה הכי גדולה שלכם? אישי מדי... בעקרון עתיד שמח יותר.

noosh

New member
it's like she's walking on a wire

-רציתם פעם/ רוצים להרוג מישהו? סביר להניח. כשאי אפשר איתם יותר. -ומשהו? אממ... במחנה קיץ, כשהיינו צריכים להדפיס את כל העיתונים לכולם והמכונת צילום הייתה מתקלקלת והיינו צריכים להחליף את הראשי דיו ולהספיק בזמן, ותמיד היא הייתה נתקעת וזה לא משנה כמה דיברתי אליה יפה, היא לא התייחסה אליי. אז כן, רציתי להרוג אותה
-מה אתם רוצים להיות? (גם במשמעות כללית, וגם במשמעות של עבודה ) הייתי רוצה להיות ציירת, אבל זה לא יקרה, אז אדריכלית. אבל יש עוד זמן לחשוב על זה. ובכלליות, להיות שלמה. -אתם מעדיפים להיות נחמדים לאנשים שאתם שונאים, או להראות את השנאה שלכם? אני מעדיפה לא להיות צבועה, אבל גם לא להכנס סתם לויכוחים.אם חייבים להסתדר, אז כמה שאפשר, בלי מריבות מיותרות, אבל לא מתוך מתיקות מזויפת. -במה אתם מאמינים? באתגרים והתפתחות ועבודה קשה. ואנשים. -לאיזה מחשבות שלכם אתם לא מאמינים, ואיזה מחשבות הייתם רוצים להרוג? לפעמים אני לא מאמינה שאני יכולה להצליח. זו מחשבה שהייתי רוצה להרוג. -יש לכם משאלות שלא יכולות להתממש? למה לא? הממ. האמת? אני לא יודעת. -They're too many stars and not enough sky? היית חייבת, אה? (כ"כ.) -מה הבקשה הכי גדולה שלכם? שיהיו שם הודגש באמצעות מדגישומטיק

noosh

New member
אה, כן,

שכחתי לציין שאני כועסת עלייך שבחרת את השיר הזה. במיוחד עם מזג האויר. אבל את בטח הבנת את זה לבד
.

Durutti Line

New member
חחחח איזה שאלות

1. כן, רציתי להרוג כמה אנשים, לא הסתדר לי בלו"ז. 2. הרבה זבובים. ועוד יהיו. 3. וואו. אני רוצה להיות מוזיקאי דגול וידוע בעולם, מלחין+מעבד+ בעל אינספור הרכבים בכל הסגנונות הקיימים, נגן מהולל בפסנתר, קלידים, סינתיסייזר, ויברפון, קסילופון, מרימבה (אני חושב שכך קוראים לזה), כלי הקשה ותרמין (או אלקטרותרמין), תסריטאי+עורך+במאי (!), משורר, סופר, פזמונאי, מנהיג תנועה אנרכיסטית-סוציאליסטית עם הרבה מאוד מטרות לא ברורות שמתוארות במניפסט עב-הכרך שנכתב בצורה דמוקרטית ע"י המנהיג, שוקלטייר, יצרן ליקרים, פובליציסט... ועוד הרבה דברים. ובשביל הכסף מורה פרטי לאנגלית ולמוזיקה =) אה, לא, רגע... מה אני מדבר שטויות. פרופסור באקדמיה למוזיקה! עדיף בחו"ל. 4. אני מעדיף לא לראות אנשים שאני שונא. זה פותר את כל הדילמה של נחמד לא נחמד. זה גם יותר טוב לבריאות הנפש. 5. לדעתי רוב הבעיות הפילוסופיות לא באמת קיימות אלא הן תוצרים של בעיות שונות בחשיבה שלנו - בעיות בשפה למשל, אבל לא רק. השאלה של אמונה היא אחת מהן. 6. אני לא מאמין לעצמי כשאני חושב שלא יאהבו אותי או שלא אהיה מושך בגלל שאני נמוך. זה נכון רק אם זה הגורם היחידי.. ואני רוצה להרוג בהזדמנות זו ברשותכם את כל המחשבות בעלות הפוטנציאל המזיק כלפי הדימוי העצמי, הביטחון העצמי או התקווה להשיג דברים שאני רוצה. 7. באמת.. מה כרגע אמרתי? 8. On the contrary. 9. בקשה במובן של משאלה או בקשה ממישהו? או מבין שבקשה ממישהו ואין לי כרגע מה לענות על זה.

ah hahhh..

-רציתם פעם/ רוצים להרוג מישהו? אולי קצת. (
) -ומשהו? זה, ממש. -מה אתם רוצים להיות? (גם במשמעות כללית, וגם במשמעות של עבודה ) שווה משהו..? -אתם מעדיפים להיות נחמדים לאנשים שאתם שונאים, או להראות את השנאה שלכם? אני אחת שמראה מה היא מרגישה אבל גם מסתדרת דיי יפה עם הבריות, לא יודעת בדיוק איך זה מסתדר אחד עם השני...
אולי אני פשוט לא "שונאת" הרבה אנשים.. או לא מראה אפילו לעצמי שאני שונאת אותם. לא יודעת. אי מסובכת מדי אפילו בשבילי, אבוי. -במה אתם מאמינים? באהבה. בשלום, עם העולם הזה, אני יודעת..? -לאיזה מחשבות שלכם אתם לא מאמינים, ואיזה מחשבות הייתם רוצים להרוג? פעם היה לי קטע עם לרצות להרוג מחשבות של כעס עז נורא. ככה שאת השיר הזה אני כל כך יכולה להבין... -יש לכם משאלות שלא יכולות להתממש? למה לא? יש. כי הן לא מציאותיות. -They're too many stars and not enough sky? כל כך
נו.. -מה הבקשה הכי גדולה שלכם? אהבה. גדולה מדי, אולי.

And if Im wasting all your time.

-רציתם פעם/ רוצים להרוג מישהו? יותר מפעם. -ומשהו? בהחלט. -מה אתם רוצים להיות? (גם במשמעות כללית, וגם במשמעות של עבודה ) לא יודעת. אין לי שום מושג. אני בעיקר רוצה להיות הכל, והכי טובה בזה. -אתם מעדיפים להיות נחמדים לאנשים שאתם שונאים, או להראות את השנאה שלכם? אני לא נחמדה גם לאנשים שאני אוהבת. אז זה מסתדר. אבל לפעמים צריך לשחק את המשחקים האלו. -במה אתם מאמינים? בבזבוז זמן, ובזה שאי אפשר באמת להאמין לכלום. -לאיזה מחשבות שלכם אתם לא מאמינים, ואיזה מחשבות הייתם רוצים להרוג? המ. די הרבה אני חושבת. -יש לכם משאלות שלא יכולות להתממש? למה לא? כן. כי כנראה שזו המהות שלהן. -They're too many stars and not enough sky? I'll put stars at your feet. Put Mars in your head. -מה הבקשה הכי גדולה שלכם? יש לי יותר מדי. בעיקר יכולת.

behappy

New member
הא!~

-רציתם פעם/ רוצים להרוג מישהו? לא ברצינות.. -ומשהו? כן כן. הרבה מכשירים שמתקלקלים, למשל -מה אתם רוצים להיות? (גם במשמעות כללית, וגם במשמעות של עבודה ) ליצור ולתת -אתם מעדיפים להיות נחמדים לאנשים שאתם שונאים, או להראות את השנאה שלכם? תלוי מי ומה ומתי אבל מעדיפה תמיד להראות את השנאה שלי. רק שלא תמיד כדאי -במה אתם מאמינים? בקסם, באהבה, באלוהים, בשמחה -לאיזה מחשבות שלכם אתם לא מאמינים, ואיזה מחשבות הייתם רוצים להרוג? לא מאמינה למחשבות השליליות והפוסלות ורוצה להרוג את הכעסים שאני חושבת לפעמים -יש לכם משאלות שלא יכולות להתממש? למה לא? כי אני מציאותית
-They're too many stars and not enough sky? כן
ואני רוצה שמיים. עכשיו. -מה הבקשה הכי גדולה שלכם? כרגע? כמה ימים של חופש טהור ואני מסודרת

גם אני באיחור.....

רציתם/רוצים פעם להרוג מישהו? חס וחלילה לא ! מי אני שאקבע זאת?! ומשהו ? אה,את זה עשיתי מלא : נמלים,ג'וקים..... מה אתם רוצים להיות ? השאלה,היא תמיד גורמת לי לחשוב יותר מאשר לענות מיד אתם מעדיפים להיות נחמדים לאנשים שאתם שונאים או להראות את השנאה שלכם? אדיבות ונימוסים גם לשונאיי,אין טעם שאבזבז עליהם אנרגיות ורגשות מיותרים,סתם מעייף...אולי באחד הימים כן אצטרך מהם משהו...... במה אתם מאמינים ? בעצמי וביכולותיי,הכי חשוב,לא? לאיזה מחשבות שלכם אתם לא מאמינים ואיזה מחשבות הייתם רוצים להרוג ? כשאני מגזימה ומנפחת דברים,לפעמים זה גורם גם לי לי להתהות על קנקני,ואם לא למגר מחשבות אלו סופית לפחות לצמצם את תדירותן יש לכם משאלות שלא יכולות להתממש ? כן ,למה לא? כי הפסקתי לגבוה והייתי שמחה לעוד כמה ס"מ למרות שאני לא נמוכה *ושוב התעצלתי לכתוב באנגלית,אני מסתכלת על המשפט הזה כמדבר על יחסי אנוש.....זאת משפט שמבטא הרגשה אישית הנובעת מאיום ותחרות ואף קנאה. מה הבקשה הכי גדולה שלכם? שקט נפשי רק בריאות !

למעלה