אני קורסת (ט')

skiper63

New member
אני קורסת (ט')

בא לי להתיישב אצלך בחדר, על הספא הישנה, שמולי הציור של הילד שכבר התחלף בינתיים כי הילד שצייר את הציור הראשון כבר לא ילד מרב שעברו הרבה שנים.
בא לי לספר לך שאני מקיאה, לא מדי פעם, אלא על בסיס קבוע ויומיומי. ושבניגוד לפעם כשכולם חשדו וזה לא היה נכון, אף אחד לא חושד. אפילו לא השותפה שלי, ולא ידעתי כמה קל להסתיר את זה.
בא לי לספר לך שאני מקיאה כי אני שמנה וחייבת לרזות.
אני מקיאה כי אני מגעילה את עצמי ויש לי בחילות גועל מהקיום שלי כל הזמן, וזה מקל עליי, לרגע אני מוציאה את הגועל החוצה.
אני מקיאה כי יש בי תקווה שאולי ככה, גם אם ייקח זמן, אני אצליח להרוג את עצמי.
בא לי לספר לך שהשנאה העצמית שלי הגיעה לרמה שהיא לא הייתה בה בערך מגיל 16, כן בדיוק אז כשניסיתי להתאבד.
בא לי לספר לך שאין יום שאני לא חושבת על זה שאני לא יכולה להחזיק את עצמי מעל למים יותר, שאני שוקעת עמוק יותר ויותר אבל לא טובעת, כי אז לפחות אולי הייתי מתה כבר והיה לי קצת שקט.
בא לי לספר לך שאני כל הזמן בחוסר שקט. שאני לא מסוגלת לעשות שום דבר שדורש מאמץ או אנרגיה.
בא לי לספר לך שלצאת מהמיטה זו משימה קשה.
שלהעמיד פנים שאני שמחה ומאושרת ושהכל טוב ומעולה וכיף (כמו שזה נראה מכל התמונות שלי בזמן האחרון, אלו שאת עושה להם לייק ובטח בטוחה שאני נמצאת במקום מדהים עם עצמי) מתיש אותי בצורה קיצונית, ושכל לילה כשאני לבד אני מתפרצת בבכי.
בא לי לספר לך שאני לא מצליחה ללמוד. שהתואר שלי קשה לי, אפילו שהוא די קל. שאפילו שאני לא עובדת, אני לא מצליחה. אני כנראה טיפשה מדי בשביל התואר הזה.
בא לי לספר לך שיש לי רגשות אשם נוראיים על זה שההורים שלי עוזרים לי כדי שאני לא אצטרך לעבוד, ורק אשקיע בלימודים ובמקום זה אני יוצאת ומשתכרת כל ערב, ורוקדת על ברים ושוכבת עם בחורים רנדומליים.
בא לי לספר לך שהפסקתי להאמין שמישהו אי פעם יוכל לאהוב אותי. למעשה, אני בטוחה שאף אחד לעולם לא יוכל. אין לי מה להציע ולא מה לתת. ואין מה לאהוב בי.
שאני ממשיכה להתאהב בבחורים שאין סיכוי בחיים שירצו אותי כי הם הרבה מעל לרמה שלי, ורק בהם אני יכולה להתאהב כי הם חסרי סיכוי ואני הרי לא מסוגלת להיות בקשר.
אני בלתי נסבלת. לא מבינה איך עדיין יש אנשים סביבי.
אבל אני לא יכולה לספר לך את כל הדברים האלו, כי כבר שנתיים שאת לא המטפלת שלי. וגם אם היית, כבר מזמן לא סיפרתי לך דברים כאלה כי אני כבר קרובה מדי אליך. כי אני יודעת שאם תדעי את כל הדברים האלו תתאכזבי ממני. על הכישלון שאני. שלא החזקתי מעמד. ששוב נפלתי.
סליחה. ממך, ומההורים שלי שבאמת נותנים לי הכל ואני יורקת להם בפרצוף.
סליחה על כל האנרגיה שאני גוזלת.

TinaBa

New member
נשבר לי הלב לקרוא אותך ככה

יקרה שלי, את יודעת את זה לבד- את חייבת לחזור לטיפול. אצלה או אצל מישהי אחרת.
חייבת.
גם אם זה אומר לאכזב.
עדיף להתאכזב ממך 500 פעם מאשר למצוא אותך מתה.
&nbsp
&nbsp
[אני יכולה לעזור איכשהו?]

גם לי נשבר הלב

levshavur

New member
זה חיוני שתקבלי טיפול...

סקיפר שלום,
כואב לקרוא שאת במצב כל כך נואש. אז קודם כל שולחת לך חיבוק גדול והרבה אהבה...
דבר שני, אני חושבת שעכשיו יותר מכל דבר אחר, יותר מתואר ומחברים ומהכל - חשוב שתקבלי טיפול איכותי ושתחלימי...
האם יש מישהי/ו חוץ מאשר כאן בפורום שיודע/ת מה המצב האמתי שלך?
אני לא יודעת מהו טיב הקשר שלך עם ההורים, אבל אם את (או מישהי/ו שקרוב אלייך ואליהם) תדברי אתם שיחה מלב אל לב ותנסי כמיטב יכולתך להסביר להם את מצבך האמתי, ושיממנו לך טיפול טוב ואיכותי...זה חשוב בהרבה ממימון של תואר באוניברסיטה...אפשר אפילו לקחת הפסקה מהלימודים ולהתרכז רק בהחלמה...כי ממילא אם את לא מצליחה להתרכז בלימודים אז השאלה אם שווה לך להמשיך כך?
אולי אם תצליחי להחלים תוכלי אחר כך להשלים את התואר ולהגיע לתוצאות טובות בהרבה...
האם ישנה אפשרות כלשהי שתחזרי אל המטפלת שהיית אצלה בעבר?...ואפילו אם היא הייתה 'מתאכזבת' ממך - אם באמת היא טובה, היא הייתה עושה ככל יכולתה על מנת לעזור לך...
אני בטוחה שיש מה לאהוב בך...כי בני אדם הם ממש לא רק החיצוניות שלהם...אני מכירה נשים ששמנות מאוד באופן אובייקטיבי, ועדיין מצאו להן בן זוג ואהבה...כי מי שבאמת אוהב, אהבה אמיתית, יסתכל על אופי ועל רגשות, ולא על חיצוניות...ואני בטוחה שיש בך עומק הרבה מעבר לעיסוק בהקאות/ מראה/ דימוי עצמי...
אני מקווה שתרגישי טוב יותר...דחוף שתקבלי עזרה מקצועית בהקדם האפשרי...
לבשה.

someone343

New member

כל כך מבינה ומזדהה...

מחבקת חזק
סליחה שלא יכולה יותר כרגע
פשוט חיבוק...

Lital 172

New member
אוף

לקרוא אותך ככה עושה אותי מאוד עצובה .. קיוויתי שבאמת טוב לך..שהחיוך בתמונות אמיתי.
זה עצוב שאף אחד לא רואה... שזה מוסתר כל כך טוב שאף אחד אין לו מושג מה קורה לך באמת בפנים.
אבל הנה את כותבת ואני גאה בך שלמרות הקושי פרקת מה שיש לך בלב.
זה הזמן מתוקה שלי להתוודות, להראות להורים ולמי שקרוב שלא הכל טוב. שיש הרבה סבל ..
במקום לשקוע ולשקוע. יש לך הזדמנות לעצור את כל זה. להוריד את המסיכה, להיות אמיתית עם עצמך וכלפי אחרים.
להתקשר לאותה מטפלת, או לחפש משהו חדש, ולנסות להבין למה שוב חוזרת השנאה הזו ובעוצמה כזו גדולה..
לתת לעצמך לפתוח את כל הכאב, להבין למה זה מכה שוב, לחבר את כל החלקים השבורים למשהו שלם..
אולי תמידיהיה שבור טיפה וכאוב, אבל תמיד אפשר לבנות יציבות טובה ונכונה יותר.
אני פה בשבילך ובפרטי. את יקרה לי.
תכתבי לנו. רק אל תשארי עם זה לבד... טוב?

אני לא מאוכזבת, רק דואגת. ורוצה לחשוב איתך מה יכול להקל....

כביכול

New member
כל כך מזדהה...

וואו יש פה משפטים שלמים שאני קוראת ומרגישה כאילו אני כתבתי אותם. מבינה אותך כל כך....
ולפעמים זה מה שהכי כואב- שכולם מאמינים לחיוכים המזוייפים.
כולם מאמינים למסכה הזו, ואת שקרנית כל כך טובה. טובה מידי.
את לא סתם כתבת את כל זה למטפלת שלך. הרי יכולת סתם לכתוב, בלי לכוון למישהו מסויים.
את סומכת עליה, ואת רוצה לפרוק קצת מהמשקל הכבד הזה שאת סוחבת על עצמך כל יום.
תעשי את זה.
אני לא חושבת שהיא תתאכזב ממך. להפך. היא תהיה גאה בך והיא תהיה רתומה ומגוסיית לעזור לך כי היא תדע שאת סומכת עליה ורואה בה כתובת לעזרה.
את לא צריכה להמשיך לחיות בהצגה. מגיע לך לפחות לשעה אחת בשבוע להוריד את המסכה הזו ולהיות את.

למעלה