אני קורסססס

אור ה101

New member
אני קורסססס

אין לי כח לנשום אין לי כח לחיות. אני גמור אני מ-נ-ו-ת-ק מהחיים שלי אני קורס אני מרגיש בודד במערכה הזו עחשיו שהתחילו הלימודים ורצים בחומר אני מנותק לא יודע מה לעשות אני גמור אם אכשל הפעם זהו גמרתי ואבדתי אני ל-ב-ד

rodimus

New member
אל תתיאש

אני לא יודע מה בדיוק עובר עליך אבל לדעתי זה הכל בראש שלך. אין ספק שקשה לך וכי כרגע נראה לך כי עולמך חרב. חשוב שתזכור כי ברוב הדברים הרעים והנוראים חבויים גם דברים טובים (כמה שזה נראה לך לא נכון אני מקווה שבעתיד יתבהר לך אחרת). הכל עניין של איך תסתכל על הדברים ואיך תיהיה הגישה שלך לחיים. ניתן לקחת את הדבר הרע ביותר 0כמעט תמיד) ולנצל את המצב על מנת ולהפיק ממנו טוב ולהפך ניתן לקחת מצב טוב ולבוא בגישה שלילית ולהרוס אותו לגמרי. אני ממש לא יודע מה עובר עליך ומה החששות שלך אבל אשמח אם תתן יותר פרטים ואולי אוכל לעזור כי אין ספק שכרגע אתה במצב לא טוב. כמו שאמרו פעם אנשים חכמים: "ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDR OF LIFE" מקווה שקצת עודדתי.

אור ה101

New member
רוצה לאמר

אז כך, האמת היא שתקופה ארוכה אני מרוקן מכחות במיוחד בפן הנפשי אני מרגיש שאין לי כוחות להילחם על כלום אני מותש, שעם הזמן אני מאמין זה השפיע הריכוז שלי מה שמקשה עלי מאוד לפתח שיחה עם אנשים התקשורת שלי על הפנים, הריכוז שלי, ואם אתה שואל מה הגורם לעיפות הזו, אני מניח שזה המון מתחים מהעבר שאולי משפעים עלי גם כיום שאני מעדיף לא להכנס לזה. אגב, אני מתחבר לתאוריה שאומרת שהכל בראש ואני מנסה תקופה די ארוכה לעבוד על זה ולצערי אין שיפור משמעותי פשוט נראה שזה נכנס מאוזן ימין ויוצא משמאל.

rodimus

New member
החיים מלאי הפתעות

קודם כל למה אתה מתכוון שאתה אומר מנסה לעבוד על זה, מה ניסית לעשות אשמח לדעת. שנית כמו שאמרת הרוב באמת נמצא בראש שלך השאלה היא האם יש לך מערכת שתומכת בך (משפחה, חברים וכו'...) בתקופות כאלה אתה מגלה פתאום האנשים שחשבת שהכי פחות תתחבר אליהם הם אלה שפתאום יכולים לעזור ולהקשיב לך, אפילו אנשים פה בפורום (והאמת שאני אישית לא מבקר קבוע פה, במקרה נתקלתי בהודעה שלך והרגשתי צורך להגיב) אז אל תתיאש ויותר מזה באמת שקקשה לי לעזור כי אין לי םרטים ספציפיים אודות בעייתך אבל אם אתה מעוניין בשיחות אחד על אחד ישנם אתרים המתעסקים בתמיכה ובעזרה לאנשים במשברים כדוגמת אתר עמותת עלם (YELEM) וכו'...

אור

מקריאת הודעתך שומעים את הלבד.. את התסכול.. שתף אותנו בתחושת הקריסה שאתה מרגיש, אל תתן לעצמך להיות לבד בחששות הללו, לצורך זה אנחנו כאן איתך בפורום, כדי לעזור עד כמה שיתאפשר.

למעלה