אני קורה את כלל ההודעות בפורום

אני קורה את כלל ההודעות בפורום

הזה ובפורום "השכן" של חברי הליכוד . לצערי , תרבות הדיבור , הנוסח וההשתלחויות הלא מרוסנות מביישות את כותביהן . אני בטוח שתנועת הליכוד יכולה להציג דיעותיה מבלי לרדת "לשפל המדרגה" בכל מיני כינויים וביטויים נחותים. במקום בו אינך יכול להתבטא בצורה מתורבתת עדיף שלא תעשה כך , הנזק אותו אתה גורם לעצמך ולחבריך , גדול יותר מאשר התועלת . כשהייתי פעם בליכוד ניסיתי להדגיש את הדבר מאוד , אני מוצאאת עצמי עושה זאת שוב ומביע דעתי לחברי הליכוד הכותבים כאן , למרות שאני היום איש תנועת קדימה ותומך נלהב שלה . "דרך ארץ קדמה לתורה" נכתב , ראוי שניישם אימרה זו . מאחל למנהל הפורום הרבה אורך רוח , נראה כי עד שמערכת הבחירות תיגמר יהיו כאן עוד הרבה מילים לא ראויות . כותבים כאן ? כיתבו לעניין בצורה תרבותית והגונה , ללא ניבולי פה ורמה נמוכה . המשך יום טוב ומהנה לכולם ושבת שלום

איני מדבר על "חסימה" ידידי אלה על

דרך ארץ . אין כל כוונה לא לאפשר לדבר , במחשבה שניה ידידי , אולי עדיף לתת להתבטא , זה עושה את העבודה מעצמה . צורת ההתבטאות , ניבולי הפה והרמה הירודה של הניסוחים וההתנסחויות רק גורמת "לכעס" ולאנטי , אבל שיהיה .

תומרס1

New member
../images/Emo45.gif גם אני איתך...

אני מרבה להיכנס לפורום של הליכוד ובאמת תרבות הדיון שם נחותה... כל המתוסכלים למיניהם נכנסים לכאן ומוציאים כאן את הכעסים... הפסקתי להתרגש.. ובאמת עד הבחירות יש עוד דרך ארוכה ועוד יהיו כאן הרבה השמצות ומילים לא יפות אנחנו צריכים להיות חזקים.. ומכאן אני גם שולח למנהל הפרום הרבה הצלחה.. בהתמודדות עם זה ו..לנו.. שבת שלום לכולם..

The Bugi

New member
אני חושב

שככה זה פורום של מפלגה מושחתת-יש אנשים תת רמה.

צודק,

רק ראוי לציין שרמת כתיבה הנמוכה לא שייכת בבלעדיות רק לכותבים תומכי ליכוד. אני למשל, הפסקתי להגיב ו/או להתייחס לכל מיני כותבים שלא מנסים להתדיין, אלא רק להשמיץ ולכתוב בלי קשר למציאות. אם זה מימין ואם זה משמאל (גם מהאמצע). לא חסרים כאלה.

mean girl 16

New member
חשוב גם לציין שהרבה מתומכי קדימה

מציפים הודעות שליליות גם בפורום הליכוד. ובזמן האחרון הרבה יותר משזה קורה פה. אנשים תפסו את עצמכם בידיים

למעלה