אני קורא

אני קורא

לכל האנשים הדתיים ושומרי המסורת שלא להשתתף בפורום זה. שהאנשים ימשיכו לדון בבעיות של עצמם ואנחנו לא צריכים להיות חלק מזה.הם ימשיכו לעבוד בשיטה שגרשון כותב הודעה שהחרדים חראות ודפוקים ומשתמטים ולא תורמים ומיותרים וכולם ימחאו כפיים ויגידו שהוא צודק.אם נעזוב הם לא יגיעו לשום מקום עם הדיונים שלהם והם למעשה כולם יסכימו על אותו דבר. אני פורש מהפורום הזה ומקווה שהאנשים הדתיים ילכו בעקבותיי. ההודעות בשרשור הבא(שאני מקווה שלא יהיה שרשור)הן האחרונות שלי בפורום. בן לאדן(יפוצץ את האמא של כולכם י´חראות)

לא יודע לקרוא

רק לכתוב אני יודע... ברחתי מהשיעורים באמצע שיעורי קריאה. ואני כאן כעלוקה על גרונם של הנאופשיסטים שחושבים שהמציאו את העולם, אני כאן להוכיח לגרשון שהוא בעצם רק...גרשון, השם מעיד על בעליו. אני כאן חברים לכתוב דברי אמת מתובלים בנימוקים ומערכות לשון חביבות שיוציאו אתכם מדעתכם ויראו ויוכיחו לכם שאת לא יותר מאשר כל מה שציינתי בשלל הודעותיי

לא יקירי

אתה כאן כדי לבדר אותי, שכן אחרי כל הודעה שלך שאני קוראת אני לא יודעת את נפשי מרוב צחוק... תיזהר, אני אגיד אותך לחברים שלי מרוטר!

אשרת

New member
חבל אני חושבת שהיית יכול להביע

כאן את דעתך האישית ולנהל דו שיח, הרי מה הטעם שתדבר רק עם אנשים שמסכימים איתך כל הזמן. בכל מקרה, יהיה נחמד אם מדי פעם תכנס לפורום.

Err0r

New member
אני מעדיף

ש-50 חרדים יבואו לפה מאשר שאיי אס או וי אן או איך שקוראים לו יהיה פה.

אני בטוח שכך, אין לי ספק בזה

ורק תשים לב איך אתם גוררים אותי שוב ושוב לעימותים אישיים אני מקורץ מחומר מיוחד, בלתי ניתן לעצירה כמו ששמת לב העונג הגדוש שלי זה שאתה קורא את דבריי ומגיע למסקנה שאתה כבול בכבלי החברה החולה בה אתה שרוי כעת

איי אס משהו.....תפסיק עם ההודעות

כי בת´כלס כל פעם שאני שם הודעה איכשהו אני נגרר לאיזה ריב מטופש וזה ממש לא מתאים לי.

באמת מעניין איך זה

את השאלה הזאת אתה צריך לשאול את עצמך איך זה שאתה שם הודעה אתה נגרר לריב מטופש. אגב לא אמרת שאתה עוזב את הפורום? זאת הפעם השנייה שאתה מאיים בעזיבה ואינך עומד בפיתוי. כנארה שבכל זאת קשה להתנתק מפורום שינוי אני רואה כמחמאה אישית

למעלה