אני קורא לסדר בביהמ"ש!!!

Black Snake

New member
איגנור? זה מה שאתם מסוגלים?

בכלל לא שאלתי אותך רולר, אבל בוא אסביר לך מה צריך לעשות: יש את הדרך הרגילה והפשוטה- הפשוטה זה איגנור על CTCP. <ignore -t <NICK/ זה הכל, אותו אחד שעושה עליך גירסא פשוט מתעלמים מהגירסא, אבל זו שיטה לא יעילה, הרי יש שם בוט שאם אתה נכנס לערוץ הוא נותן לך ישר זי ליין. ולמה זה? בגלל הגירסא, הוא רואה שאתה לא אחד משלהם לכן הוא מנתק אותך מהשרת. בדרך כלל, התגובה שלך תהיה mIRC32 v5.91 K.Mardam-Bey, כך שזה משחק ילדים בשבילו לראות שאתה מסיג גבול. פתרון: זיוף גירסא. כשמזייפים גירסא הוא יראה שה-CTCP REPLAY שלך זה לא mIRC32 v5.91 K.Mardam-Bey, וכך הוא יבין שאתה לא ממירק, ורולר- פתרת חצי דרך... אולי אפילו רבע, לא הסברת איך להכנס לערוצים...מחכה לתשובה.

Err0r

New member
אוקי עברת כל גבול

אם לדעתך פריצות זה כיף ומראה כמה זה כיף, אתה בנאדם נורא ריק ואתה רק מנסה לכפות על ילדות קשה או על מראה חיצוני גרוע בכך שאתה עושה פוזות דרך האינטרנט. אתה בנאדם כל כך עלוב שאתה מנסה לפגוע באחרים כדי לרצות את עצמך. אתה בעצם סתם טיפש עם אגו מנופח שמנסה לעשות רק צרות, וכן - בגלל אנשים כמוך, כשאני מנסה להיכנס לדאל נט אני מקבל 200 קיי ליינים עד שאני מצליח להיכנס. אתה יכול ללכלך עלי כמה שאתה רוצה אבל שנינו יודעים את האמת. טוב אני לא באתי לפורום הזה כדי להתווכח עם אפסים כמוך, אני באתי לפה לעזור לאנשים בבעיות במירק אז אל תצפה לעוד תגובה ממני.

Black Snake

New member
אין גבולות בקטעים כאלו

מה זה?? ממתי אתה חושב שאני מנסה לכפות על ילדות קשה או על גורם אחר? מי אתה שתשפוט אותי? אני ממש לא שם עליך ועל שאר הילדים הלוזרים שבגלל שהם לא יכולים מה שאחרים כ-ן יכולים לעשות - הם מקנאים ובוכים על זה. לך לך... מצידי תכנס לשרתים שאתה רוצה, לא הכרחתי אותך להכנס לשום שרת, ותאמין לי אני ממש לא אפס... נתתי לך שאלה פשוטה ואתה לא ענית לי עליה... לרולר היו לפחות ביצים לענות עליה, אתה- לוזר אפס שלא יודע דבר... אני לא מצפה לתגובות ממך, ממש לא מעניין אותי. רק תפסיק לקנא ולבכות לי על זה... :)

GOAL86

New member
עד כמה שזה ישמע לך אבסורד

אוקיי, אז ככה בתור בנאדם שהאופקים שלו לא כ"כ צרים ואני מדגיש שהידע שלי לא קטן, אני לא משוויץ בו. אני אפילו שונא להשוויץ בו. רק בן אדם שממש לא יודע כלום או שיודע ממש קצת וחושב שהוא כבר יודע הכל, אוהב להשוויץ בעצמו ובמה שהוא יכול. ובקשר ל"גאווה" שלך, איך אתה יכול להיות גאה בפשע? זה כמו לשדוד בנק או לרצוח בנאדם כלשהו ולצעוק ברחובות: "אני גבר!!! רצחתי בנאדם\שדדתי בנק אז אני גבר! ג-ב-ר!!! אנשים כמוך מהווים את תשתית ההרס שקיימת בכל מדינה ואשר ממנה מנסים להיפטר בלי סוף! לסיכום, אני רוצה שתדע שני דברים: להשוויץ במה שאתה יודע מראה שאתה בעצם לא יודע כלום. להינות מעבירה על החוק זה הדבר הכי משונה ששמעתי עליו בחיים שלי.

havlaz

New member
בהתחלה אתה אומר

שהבוט בודק את הגרסה, להזכירך איגנור על CTCP, לא יחזיר אפילו את גרסת המירק. אז מה הבעיה פה? גאון..

Black Snake

New member
מה הבעיה? חחח

יש בעיה, כי כשאתה עושה איגנור על ה-CTCP, אותו בוט עושה את אותה פעולה כשאתה נכנס לערוץ - וזו בעיה גדולה יותר כי שם לא משנה כמה איגנורים תשים לו הוא יבדוק את הגירסא שלך.

havlaz

New member
מה הקשר?

לא הבנת שאיגנור על CTCP לא יחזיר בחיים version?, לא משנה כמה פעמים תעשה? חוץ מזה, אפשר לחשוב, מה הבעיה להתחבר דרך סוק במירק/טלנט/כל סוק אחר לשרת, ואז בכלל יש לך שליטה על התגובה.

Black Snake

New member
אין שליטה

כשאתה בשרת שלהם הם יכולים לעשות מה שמתחשק להם. אבל אם תלמד לעקוף את ההגנות שלהם תעשה גם אתה מה שבראש שלך.. :) אז תבין, שהבטו בודק לך את הגירסא שלך כשאתה נכנס לערוץ עם איגנור או בלי איגנור, קח שזיוף גירסא יעזור פה בהחלט.

Rul3R

New member
אתה מדבר הרבה שטויות

איגנור על CTCP יתעלם מכולם כולל הבוט המגניב שלהם. ככה שזה לא יחזיר שום גירסא ושום נעליים לא שאתה נכנס לערוץ ולא שאתה יוצא ולא אף פעם. זה פשוט מתעלם מ CTCP ולכן לא יחזיר גירסא אף פעם. חוץ מזה שאם אתה משתמש בלקוח מאולתר כמו טלנט או סתם פותח סוקט אל השרת בעזרת סקריפט או תוכנה חיצונית שהיא לא מירק או לקוח רישמי, אתה תוכל לשלוט במה שאתה מקבל מההאנשים ומהשרת ולבחור להגיב איך שבא לך, להחזיר גירסא, לא להחזיר גירסא, הכל. אז תפסיק לשחק אותה פה אחד שפורץ למחשבים וסרברים ומגניב ומדליקול, כי אתה לא ואתה סתם ילד אפס. לך תלמד קצת ואז תחזור. ורק תדע שמעכשיו אני לא הולך להגיב על הודעות שלך, ככה שאל תכתוב אליי אפילו ואל תצפה לתגובות.

Black Snake

New member
מה אתה אומר?

רואים עליך שאתה חסר נסיון למה זה ממש לא נכון מה שאתה חושב, מה נראה לך שזה שאתה שם איזה איגנור על בוט הוא לא יבדוק את הגירסא שלך? שמעת פעם משהו שקוראים לו "הגנה"? הוא בודק את הגירסא שלך אם אתה ממירק, לא משנה כמה איגנורים תשים עליו. בנוגע לסוג הלקוח- אתה צודק, אבל כדאי שתבדוק את מה שאתה אומר לפני שאתה אומר אותו. זאת אומרת, תנסה קודם להכנס בטל-נט ותסביר איך אתה בדיוק "שולט" שם... לא ממש מצפה לתגובות ממך.

havlaz

New member
אררר אתה מעלה לי את הג´ננה

איגנור, תבין את המילה איגנור! התעלמות המירק לא שם על הגרסאות שאתה מבקש, הוא מתעלם מהם ולכן גם לא מחזיר. פתח מירק, נסה לכתוב /ignore -c *@* ותעשה לו version תראה אם הוא מחזיר משהו

Black Snake

New member
אתה לא קולט?

בוא אסביר לך ככה: יש לבוט אפשרויות גדולות יותר משלך יש. זה כמו שאופר יכול לזרוק אותך אבל אתה לא יכול לזרוק אותו. ניסית להכנס לשרת, להכנס לערוץ ולהתחמק מזה? תגיב להודעה הזו רק א-ח-ר-י שתצליח.

havlaz

New member
תגיד, מה אתה דפוק?!

מזה יש לו אפשרויות יותר גדולות משלי? זה המירק שלי, אני רוצה להתעלם ממנו מה הוא יחליט לי? עוד מעט תגיד שהבוט גם יכול לשלוט לי על הקבצים ברימוט. זה בוט, הוא שולח הודעה המירק מחליט אם לענות או לא, לא אף אחד אחר.

Black Snake

New member
תשמע, ואני לא אחזור על זה

כשתצבור ניסיון בזה- תפתח את הפה שלך כל כך חזק לגבי זה, בסדר?! אתה הרי אפילו לא ניסית! איך לעזאזל אתה מחליט החלטות ישירות כאלו ולהכריז שאני טועה?!

havlaz

New member
אויש אויש..

יודע מה? יודע סוקים? (נראה לי שלא) תחבר סוק לערוץ הילדים, או לסרבר הזה עם הבוט תראה שהוא שולח לך בקשת version האם הסוק יחזיר משהו? לא! המירק רואה את זה, ומחליט אם להחזיר. אז די לקשקש, דביל.

למעלה