אני קורא לסדר בביהמ"ש!!!

GOAL86

New member
אני קורא לסדר בביהמ"ש!!! ../images/Emo88.gif

ביציק, אני חש שבלק סנייק עויין יתר על המידה מבחינת נושאי הדיבור שלו והן בצורת התבטאותו הבילתי הולמת פורום תמיכה מסוג זה. בנוסף, איני מאמין שהוא יותר מן הליימר המצוי ולכן יש לטפל בו בהתאם באחת מן השיטות הבאות: 1. לגרש אותו. 2. לתת לו אזהרה אחרונה לפני שתגרש אותו. 3. כל הצעה אחרת שיש לך =). לסיכום, בלק סנייק מסמל כל מה שאפילו אידיוט גמור לא מסמל. בלק סנייק, אם תגיב על הודעה זו, אני צופה לך צרות צרורות גם איתי וגם עם כל משתתף פעיל פה. ________________________________________________ (May the force be with you (Yoda

havlaz

New member
יוני, תנשום ../images/Emo13.gif

תירגע, בלי צרות ומכות...
אני חושב שבלייק סנייק מביע את דעתו, כל עוד הוא לא ממשיך לעבוד על החוקים שאמרתי לו לא לעבור, אין כאן מניעה.

Err0r

New member
אני לצד יוני

זה לא פורום דעות, זה פורום תמיכה למשתמשי מירק.

havlaz

New member
כל פורום הוא פורום דעות

כמובן בנושא הפורום. למשל אם יהיה פה דיון בנושא אוכל לחתולים, זה לא יהיה מקומו. בתכנות יש הרבה דרכים לעשות כל דבר, למשל לשלוח הודעה לכל הערוץ בהפסקות, אפשר טיימר אחד שמשנה מיקום בליסט, או טיימרים לכולם. עכשיו יהיה דיון מה יותר טוב, האם זה לא הבעת דעה? כל עוד זה לא עובר חוקים, חורג לירידות, או גולש מהנושא, אין לי בעיה. אין בעיה לקיים דיונים, אנחנו פה כדי לדון גם ב IRC, וכל מה שקשור לנושא, לדבר הזה שנקרא צ´ט ממזמן אנחנו לא רק פורום מירק, ואנחנו לא פורום תמיכה! אנחנו הכל! אנחנו יכולים לעלות פה דיונים על הצעות למירק, פיתוח תוכנות נלוות, שרתי IRC, יחצון שרתים, והכל כל מה שקשור לנושא אנחנו לא פורום תמיכה במירק! כאילו אנחנו נתמוך במירק, והרבה אבל אם למשל מישהו יבקש תמיכה גם בתוכניות אחרות, ויש מישהו שמכיר, הוא בשמחה מוזמן אם מישהו רוצה לדבר על שרתי IRCD, אין בעיה.

Black Snake

New member
סדר בבית המשפט?... ואני אידיוט?...

אהה.. אני ליימר? טוב... לא ראיתי את היכולות שלך, גבר! אני מעוניין לראות מה אתה כבר מסוגל לעשות ואז נראה מי הליימר האמיתי... שנית, אני לא תחת שיפוטך, אתה לא מנהל הפורום ואל תחשוב שאם תציע משהו כמו גירוש משתמש הוא באמת יעשה את זה... והנה אני מגיב בצורה חוקית והולמת כפי שאתה מכנה זאת... אני מחכה ל"צרות" שלך ושל השאר.

havlaz

New member
אם אפשר

תדאג להגיב להודעות במקום שלה, תחת כל הודעה יש לחצן תגובה, תגובה תחת ההודעה שלי היא לא תגובה תחת ההודעה של גול. זה קצת מוציא מפרופורציה, עד שקראתי את סוף ההודעה חשבתי אתה מתכוון אלי

Black Snake

New member
חחחח... אם לא הבנת את הכוונה...

התכוונתי לכולם- כולל אותך.

havlaz

New member
חבל שזה לשון יחיד

ועוד לא חושב שיכולה להתייחס אלי "אהה.. אני ליימר? טוב... לא ראיתי את היכולות שלך, גבר! אני מעוניין לראות מה אתה כבר מסוגל לעשות ואז נראה מי הליימר האמיתי... שנית, אני לא תחת שיפוטך, אתה לא מנהל הפורום ואל תחשוב שאם תציע משהו כמו גירוש משתמש הוא באמת יעשה את זה... "

Black Snake

New member
אז הנה, הסבר..

אם לא הבנת את המסר... החלק הראשון של ההודעה קשור אליו, ובעוד בחלק השני זה קשור אליך ולאחרים בפורום. תחליט אתה לבד איפה אתה בדיוק מוזכר בחלקים האלו.. אולי תצליח סוף סוף..

Err0r

New member
אוקי

אני אנסה לומר את זה בצורה הכי יפה. רוב הקבועים פה בפורום, שלא כמוך, עברו את גיל 13 וכבר לא מחפשים להראות עד כמה הם גברים ועד כמה הידע שלהם גדול. אתה אחד מאלה שמשתמש במירק לרעה ומנצל אותו לפגוע באנשים\אתרים\שרתים. אם הייתה נכנס לשרת שלי, דבר ראשון הייתה מקבל קי ליין, רק בגלל שהכוונות שלך ידועות מראש(פריצת סיסמאות של ניקים\ערוצים) חוץ מזה שההתבטאויות שלך חסרות היגיון בסיסי. מירק נועד לצ´אטט, לא לפגוע. אתה אביוסר, ואתה מסוג המשתמשים שאף אחד לא אוהב. אתה יכול לומר עד מחר כמה שאתה גדול כי יש לך את הסיסמא של נענע או כי עלית על משתמש שעשה את הסיסמא שלו 1234, ויש הרבה כאלה. אני בטוח שאתה לא יודע אפילו מה זה שאלל, שלא לדבר על כך שבחיים לא תתקבל להיות אופר בשום שרת אלא באנריל שתדליק במחשב הפרטי שלך ותתן אופר לכל אחד מהחברים שלך שנכנס. כמו שאמרתי, בגלל משתמשים כמוך שונאים אותנו(הישראלים) בכל רחבי המירק.

Black Snake

New member
אז בן כמה אני? בן 6?

אני מעל גיל 13, תאמין לי... זה שאתה לא יודע דבר זה לא אומר שאתה לוזר... אז קח את זה בקלות ואל תתחיל לרדת על כאלה שיותר טובים ממך. אני מעוניין גם לדעת מה הסרבר, בלי סיסמא (אם יש לו..). ותאמין לי, שנאו את הישראליים ב-IRC עוד הרבה לפני ורק בגלל קבוצה של ישראליים שפרצו לדאל-נט הוסיפו לנו קצת כבוד... תתייחס לזה איך שתרצה. אתה לא מכיר אותי, אז אין לך שום זכות לקבוע מה אני, אני גם יודע להכות בחזרה - אז אל תחשוב שזה שאין לך יכולת כמו של אחרים יכול לגרום לך לקנא ולהתחיל לרדת עליהם... אם היית יודע חצי ממה שאני יודע היית אוהב את זה, זה שאתה לא יודע גורם לך לא לאהוב את זה עוד מלפני שניסית! אני בטוח שאתה סתם ילד חנון עם משקפיים שאין לו חברה בכיתה ח´, אין לו מה לעשות בחיים חוץ מלהתכתב עם החברים החנונים שלו ב-IRC וב-ICQ, בטח כבר פרצו לך 20 פעם ועל כל פעם אתחלת את המחשב... זו הסיבה שאתה יורד עלי, אתה לא יכול אפילו לנסות את זה! כשתדע משהו מהחיים שלך תגיד לי! אה כן... כל זה מתוך צורה נחמד והולמת... אל תקח ללב...

havlaz

New member
אנשים, תירגעו!

"ילד חנון עם משקפיים שאין לו חברה בכיתה ח´" אתה מתנהג בדיוק כמו ******, דעות קדומות. עוד מעט תגיד שגם אין בנות שמתעסקות במירק. לפרוץ לדלנט זה כבוד?! מה אתה דביל?! בגלל זה אנחנו מדורגים במקום הראשון בפשעי מחשב, האיחוד האירופאי החליט על העלת מחירי דיסקים ותוכנות בגלל פירטיות, ואתרים בעולם התחילו לחסום ישראלים. אם אתה מתגאה, ומשתייך לאותו זרם אתה אות קלון לכל מדינת ישראל, בושה למדינה.

Black Snake

New member
הא! קצת הראת יכולת...

אהה... הבנתי.. אבל לרדת עלי זה בסדר? טוב... ושתדע שאין כל כך האקרים ישראליים ממש טובים, ושתדע שאויל מבחינתך זה לא כבוד, אבל אם הייתי במקומם הייתי מתגאה! אתם סתם זורקים דברים על דברים שלא ניסיתם! על זה אין לכם להתווכח!! אז שקט!!

havlaz

New member
במקום מי היית מתגאה?

להתגאות במה? בזה שישראלים משחיתים רכוש?! ומה לנסות? לפרוץ? ניסנו, הפסקנו כאשר הבנו כמה ילדותי זה.

Justin Angel

New member
תראה

כמישהו שנמצא בכמות סבירה של רשתות IRC עוד לפני שיצאה הגרסה הראשונה שלmIRC אני אומר לך שזה נכון. דבר ראשון צריך להבין שבתקופה פרה באן דאל-נאט הגדול אומנם היו מספיק אנשים בIRC ששנאו ישראלים, אבל הם בכלליות שנאו כל מי שמפרסם הרבה אז ככה שזה לא היה בכוונה נגדנו. אבל מה שכן היה זה שהIRCop והCsop פשוט לא היה אכפת להם מאיפה אתה או מי אתה ,הם עשו את העבודה בלי משוא פנים לרוב. אחרי הבאן של דאלנאט היה אפשר לראות מגמה עולה של שנאה אצל המפקחים כלפי הישראלים. ולענות לשאלתכם הקרבה "כיצד רואים?": אני הייתי פעם IRCop טכני (Tech Adminstrator) בשרת של דאל-נאט והייתי מנוי באי-מייל הישן שלי עדיין לרשימת התכתובת. בכל מקרה ,לפי דעתי זה גרם לזה שהמפקחים התחילו "ללחוץ על ההדק" מוקדם מדי שזה נגע לישראלים. אבל מה שנכון נכון ,זה כן הוסיף לקהילות ההאקרים הישראליות ברשת כבוד, ובסופו של דבר בקהילות ההאקרים כבוד הוא הכל.

Black Snake

New member
אני עדיין מחכה לתשובה שלך.

שאלתי אותך שאלה פשוטה על איך לעבור VERSION בשרת, תסתכל בהודעות למטה בתגובה שלי להודעה שלך... או שאולי לא רצית להסתכל?...

למעלה