אני קוראת

GALI02

New member
אני קוראת

את ההודעות שאנשים משאירים כאן ואני שואלת את עצמי מתי לי יהיה משהו כל כך משמעותי בחיים שאני אוכל להתאכזב ממנו? אני מרגישה תקועה בדיוק כמו לפני 3 חודשים כשנכנסתי לפה. אותה תחושה של כלום.אין לי אפילו ממה להתאכזב... גילי, ברגע של רחמים עצמיים שבטח מחר בבוקר תצטער על זה שכתבה את הדברים האלה...

jess ועוד

New member
הנה את מאוכזבת

מחוסר האכזבה די בחייך יקירתי היי שלמה עם העובדה שאת במצב סטטי ואת בטח יודעת שלא כל שינוי הוא לטובה אז לפעמים השיגרה היא מצב נפלא!!!!

גל - נראה שחסר לך קצת אקשן בחיים

כאילו מוטב להיות נאהבת ולהתאכזב - מאשר לא להיות נאהבת בכלל. אם זה מה שהתכוונת - אז לא לדאוג - כאבי הלב והאכזבות - עוד יבואו, לכל אחד נכונה מנת אכזבות ושמחות בחיים - - הכל יגיע ובזמן הנכון.

ronen1981

New member
צהריים טובים גילי....

לא הבנתי את מבואסת מזה שלא קימת לך סיבה אמיתית להתאכזב? איך היה היום שלך ? ביררת לגבי הקורסים בפיזיקה?

GALI02

New member
רונן וכל מי שכתב לי

אל תנסה להבין אותי. אני לא בטוחה שאני מבינה את עצמי לפעמים. אני חושבת שמה שחונה(כינוי מצחיק) אמר הכי מסביר את מה שאני מרגישה. למרות שלא התכוונתי רק לאהבה. עוברת עליי תקופה קצת קשה. יותר מדי זמן פנוי ופחות מדי דברים לעשות כנראה... אבל מי כמוך יודע שזה עומד להשתנות ואני בטח עוד אתגעגע לתקופה הזאת(למרות שנראה לי שאין מצב כזה...) ואגב התוצאות של הפסיכומטרי לא הגיעו גם היום ואני עומדת להשתגע כבר מזה. יש לי כבר סיוטים מזה בלילה אני חולמת על מעטפות גדולות
שרודפות אותי. בקשר לקורסים ניסיתי להתקשר בבוקר והיה תפוס כל הזמן אז אני אנסה שוב מחר. מה איתך? איך עבר היום שלך?
גילי

ronen1981

New member
את סתם דואגת לחינם.

אני בטוח שהפסיכומטרי יצא בדיוק כפי שאת צריכה ........ אני היום למדתי (קצת עייף היתי אבל לא יותר מידי :)) ולא מזמן חזרתי מהצגת תאטרון "הרב קמע" והאמת שאני די מאוכזב ממנה ביחס לציפיות שלי ,ההצגה יותר הרגיזה אותי משהצחיקה אותי.......(כנראה נושאים שכאלה שקרובים ללבי אני יותר מידי רציני לגביהם). מכל מקרה שיהיה לך לילה טוב וחלומות פז ובאמת שאל תדאגי ותתרידי עצמך כל כך הרי על הציון שתקבלי ישפיע אז למה לעשות לעצמך את זה.........

GALI02

New member
אתה צודק ../images/Emo51.gif

השכמתי קום היום(יותר נכון אמא שלי העירה אותי כי היא חיפשה משהו בחדר שלי ב 7:00 בבוקר) דווקא שמעתי ביקורות טובות על ההצגה הזאת כולל מאמא שלי שמאוד נהנתה. למה היא הרגיזה אותך?(אני לא יודעת מה הנושא שלה). ראיתי ששאלת בקשר למפגש אז יש לי הרגשה שאתה הולך לקבל "מטר" של תגובות. גם כשאני הייתי חדשה כאן ובדיוק אירגנו מפגש הפצירו בי להגיע רק שלא יכולתי באותו יום וזה גם די רחוק(במרכז, אנחנו ה"צפוניים" היחידים פה). טוב אז אם עוד ייצא לך לקרוא את זה במהלך היום אז שיהיה לך יום טוב ואתה צודק בקשר לפסיכו´(מה שלא יימנע ממני לרוץ לתיבת דואר ברגע שאני אשמע את הדוור- יש כזה שיר של איגי וקסמן "לא מחכה יותר לדוור..."- רק שאני כן מחכה!) בה ביי גילי

ronen1981

New member
בוקר טוב...לך וכמובן גם לכל השאר.

הנושא שלה: היא על משפחה ממוצא מזרחי כאשר בעל הביית מתגעגע לאביו שנפטר ונזכר בשירה שלו בבית הכנסת ואיך חרדי "הרב קמע" משתלט להם על הבית בצורה נבזית גועלית חלקלקה ודוחה (במירמה והונאה) יאק.....(לדעתי חרדים שכמוהו מבזים תיהדות והם לא יהודים אלה רק חיקוי עלוב מעיין סטירה מהלכת) הדבר כל כך צרם לי והזכיר לי את הדברים המכוערים במציאות שלנו ואיך אנשים יכולים להיות טיפשים ובגללם כולם סובלים. (כ-14-12 מנדטים של ש"ס הם ממצביעים לא חרדיים) גם לך שיהיהי יום טוב ואני מקווה שתקבלי היום תתוצאה ותפסיקי לדאוג כבר....

@@

New member
גילגוללללללל ../images/Emo25.gif

אני לא מאמינה למה שרואות עייני! את באמת רוצה לרשום משהו משמעותי או יותר נכון אכזבה? גילגולללללל, עוד יהיה לך הרבה מה לרשום, אם זה באהבה ומסתיים באכזבה, מתוקה שלי, את עוד תעברי הרבה אכזבות וכאב לב, אז אל תצפי לזה, עדיף שתישארי כך נטולת אכזבות, את כנראה באמת לא יודעת מהי האכזבה. הלוואי שלא תחווי אכזבות בחייך. באה
ה ריקי

למעלה