אני קונפוציוס...

אני קונפוציוס...

Confucius: מעצבן Alex: מה קרה? Confucius: אמא שלי הומופובית Confucius: זה ממש לא נעים. Confucius: היא רוצה להעיף אותי מהבית. Alex:
אוי ואבוי... Confucius:
Confucius: איך סבא שלי היה אומר, שהטיפש של הכפר מצחיק אותך כל עוד הוא לא הבן שלך... Alex: אז מה אתה מתכנן לעשות..? Confucius: כלום, מה יש לי לעשות? Confucius: זה לא שהיא תקיים את זה, וגם אם כן, יש לי מספיק כסף לשכור דירה אפילו לבד. זה סתם בכלל לא נעים שאמא שלך אומרת לך דברים כאלה. Confucius: בחיים לא שמעתי ממנה משהו כזה
אני מרגיש נורא פגוע

unsean

New member
../images/Emo4.gif

וואו... הפחד הכי נורא שלי.... אבל לא חשוב.. יש לך כסף אתה יכול לנתק את הקשרים לקצת זמן... תן לה לעקל את ה"חדשות" האלה

ת ה ל ה

New member
תגובה של הלם

הי לא יודעת את כל הפרטים אבל נראה לי שאמא שלך מגיבה מתוך הלם ונסיון לברוח מהמציאות שהבן שלה הומו. אם תכנס לאתר שלנו תוכל לקרוא שם על מה עובר על ההורים כאשר הבן יוצא מהארון ויכול להיות שאמא שלך נמצאת כרגע בשלב הראשון בשרשרת התגובות הללו. מאחר שאתה עצמאי כלכלית ויכול לצאת מהבית [לא יודעת בן כמה אתה] אולי לפני שעושים צעדים כואבים משני הצדדים כדאי להפנות את אמא לאתר שלנו לקרוא חומר בנושא וגם לשוחח איתה בצורה שקטה על המצב. הנחמה היא שהשלב הזה עובר ואחריו מתחיל תהליך הקבלה. זה לוקח זמן אבל בסופו של דבר מגיעים. ספר מה קורה ובהצלחה דליה

למעלה