אני קונה iPOD

starflyer

New member
אני קונה iPOD

אבל לפני כן, יש לי כמה שאלות! אני כרגע בארה"ב והחלטתי לקנות איי פוד! ויש לי כמה שאלות: 1)אני קונה את האי פוד חדש מהקופסא, מהאתר של אפל. לכן זה כנראה יהיה הגרסה הכי חדשה נכון? אז שמעתי שבגרסה החדשה אפשר להטעין את האיי פוד דרך הUSB מכל PC. זה נכון? אני ממש מקווה שכן, כי בקיץ אני חוזר לארץ וזה ממש קל פשוט להטעין את זה דרך המחשב...(זה יעבוד ככה גם בארץ, נכון?!) 2)יש לי מחשב ישן! פנטיום 2 וידאוס 98! זה בעיה? 3)אני כנראה ישתמש באי פוד רק בשביל לשים שירים מדיסקים שכבר יש לי! אז אני רק רוצה להית בטוח לפני שאני קונה, זה לא בעיה לשים שירים מדיסק לאי פוד נכון? (אתם יכולים להסביר לי בקצרה איך זה עובד?) ממש תודה על העזרה!

LinkTree

New member
תשובות

1. אפשר להטעין מה USB את הדור ה4 וגם את ה MINI (וגם את ה PHOTO אם תקנה אותו) - ברור שזה יעבוד גם בארץ 2. יש בעיה רק בגלל שאין לך USB2 וזה מה שה IPOD צריך - ממליץ לך בדרך לקנות גם כרטיס USB2 שיושב על ה PCI בפחות מ 100 שח (בטח בארהב) - ככה גם העברת השירים תהיה יותר מהירה וגם בטוח אתה יכול להטעין אותו מהמחשב. 3. אין שום בעיה לשים שירים מדיסקים ה ITUNES הופך אותם ל AAC ואז הם עוברים אוטומטית ל IPOD דגש: באתר של APPLE כתוב כאילו המחשב שלך לא עומד בדרישות המינימליות להרצת ITUNES! * Windows XP or 2000 * 500 MHz Pentium class processor or better *128 MB RAM minimum/256 RAM recommended אתה יכול להכנס לאתר של APPLE ולראות בדיוק - ממליץ לבדוק גם עם מישהו שיש לו פנטיום 2 אולי זה סתם דרישות לחץ... (או מישהו כאן יכול לעזור?)

איך usb2 מסתדר בwin98?

לי נוצר איזושהי הבנה של98 צריך להתקין במיוחד את הדרייברים לusb אבל לא ראיתי בשום מקום התייחסות לusb2 כי ידוע לי שגם בxp צריך דרייברים לusb2 חשוב להבין את הנקודה הזאתי לבעלי 98 שלא יתקעו עם האיפוד בלי יכולת שימוש

LinkTree

New member
עד כמה שידיעתי מגעת

כשקונים כרטיס USB2 ל PCI הוא מגיע עם דרייברים ל USB2 ככה שאני לא רואה בעיה בנושא הזה - אבל לדעתי בעיה יכולה להיות ב ITUNES שזה לפחות חצי מחווית השימוש וזו נקודה חשובה.

אם מישהו יוכל להגיד מניסיונו

כי גם אני יכול להגיד שככל הנראה זה עובד למרות ש98 היא מערכת מתה, לפחות לפי מייקרובלוף פשוט נראה לי שיצרני החומרה לא ממש מתייחסים אליה ,או שאני טועה?

לפי מה שאני יודע

ה iTunes לא עובד תחת Windows 98 - אם זה לא מפריע לך אתה יכול להשתמש בתוכנות אחרות (אני לא בטוח איזה).

למעלה