אני צריכה תמיכה

hrabba

New member
אני צריכה תמיכה

ואני מבקשת אותה למרות שרוב הזמן אני לא פה, ואני לא בטוחה שהיא מגיעה לי ואני בגלל שיכול להיות שאני סתם הסטרית, וזה אפילו א קשור לנושא אבל אני מתה מפחד... הייתי אצל רופא אתמול לבדיקות, תם בדיקות ומצאו אצלי משהוא שאולי לגמרי לא בטוח, הוא סימן למחלה ממארת ואני מתה מפחד ומאז לא מתפקדת

skito

New member
בהחלט מגיעה לך

זה בסדר לקבל כאן תמיכה וזה בסדר שיש לך פחדים זה אך טבעי שכך ינהג כל אדם! אין לך מה להיות הסטרית, קחי אויר תלכי על הגרוע מכל ותגידי לעצמך: "גם אם זה נכון, כדי לנצח אני זקוקה בעיקר לעצמי ולי" אין לך מושג כמה שחשוב לא להכנע! להאמין שבכוחך להתגבר זה שלב א'. שלב ב' כמו ששתפת כאן אותנו שתפי את כל הקרובים אלייך זה מאוד מחזק. מתפלל ומקווה מאוד שתבדי והכל יהיה בסדר. מחזק
ותומך

hrabba

New member
תודה סקיטו

אני עוד ל כל כך מעכלת בעצמי אז קשה לי לשתף.. אולי אחרי שהכל יתבהר בנתיים אני טוחנת את ההודעה/האפשרות לעצמי וזהו

kisslali

New member
קודם כל מגיע לך מאד!

דבר שני, בואי חמודה ותקשיבי לי טוב. קחי נשימה עמוקה ותגידי לעצמך ככה: אם וחו"ח זה יהיה ודאי יהיה לך המון המון זמן "להנות" מהפחד, מהכעס, מהיאוש, מחוסר האונים ומכל שאר הדברים הטובים. עד אז את בריאה לגמרי. את תתחילי לבלות לפני שיש סיבה למסיבה - יהיה מספיק זמן לזה אם וכאשר! חיבוק לדרך ללי

hrabba

New member
../images/Emo39.gif תודה ללוש

אבל אם זה זה... זה מהסוג שלא יותירו לי זמן בכלל

kisslali

New member
אז אם זה ככה, זה עוד יותר חשוב

שתקחי דברים בפרופורציה. זה לא שיש מה שתוכלי לעשות כדי לשנות את הצפוי נכון? אז למה להאריך את הייסורים? קחי את זה במנות מסודרות. בנתיים זה לא כן מוחלט ועד אז זה לא מוחלט, אח"כ נראה מה יהיה, טוב? נשיקות עפתי עד הערב, ללי

היי היי

קודם כל - תנשמי עמוק (כמו שאני תמיד אומרת) התוצאות לא הגיעו, לאן את רצה? השתגעת? אם אספר לך כמה פעמים שמעתי על "אולי" שנגמר ב"כלום" יצא כאן ספר. יש כאלה שבדיקת הריון עושה להן את הטירוף הזה כי כבר יש להן 12 דרדסים בבית והרב שלא מרשה להן אמצעי מניעה. אומרות לשכנות שילד זה ברכה אבל פעם שאלתי את הרופאה המשפחתית שלי (כשגרתי בבני ברק) והיא סיפרה לי שזה כמו סוף החיים בשבילם. הן בתמיכה נפשית בסתר. תצחקי כל הדרך ותחזרי אלי עם תוצאות הבדיקה. עכשיו את צוחקת ואני דואגת.

hrabba

New member
אהבתי את ההשוואה

תודה, עברנו כבר מקרה אחד כזה, ואני חושבת שזה מה שמלחיץ אותי עוד יותר אבל אני נירגעת לאט לאט תודה לכולכם

צלליתה

New member
גם אני לא פה הרבה

אבל שמחה שבמקרה יצא לי להכנס עכשיו. כמו שאמרו לך לפני, להרגע עד התוצאות.לא יעזור לך כלום לדאוג. (easier said than done). מתמודדים עם בשורות רפואיות צעד אחר צעד. את עכשיו בשלב האו שכן או שלא. אז חכי בסבלנות ונקווה שלא. מתי התוצאות? אני שולחת אנרגיות טובות.

פּרפרית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין לי מה להוסיף על דברי ללי ותלתלים... חוץ מתמיכה בחיבוק גדול.

LostInTheSky

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטערפת לדברים של ללי ותלתלים! והמון המון כוחות ואנרגיות ...

noa128

New member
XP אהובה,

זה עתה שבתי. מבקשת לשלוח לך חיבוקי תמיכה וכתף להשעין עליה את ראשך. מתפללת לתוצאות "אזעקת שווא", ומצפה לשמוע מימך בהקדם. ומקווה לי בשקט בשקט, שאחרי הבהלה הגדולה, יקבל כל דבר אחר מימדים אחרים, ומה שייצא מכל החוויה הוא טעם חדש לחיים. אוהבת אותך מאד,

hrabba

New member
טוב, הראשונה עברה

הבדיקה הכוונה, והיא כנראה בסדר גמור, עוד שתיים בדרך.... תמשיכו להחזיק לי אצבעות? אוהבת מאד את כולכם, תודה על הכל.... ובסוף, הורגים את הדוקטור
)

שחררתי לכמה דקות הבוקר...

...כי האצבעות קצת הכחילו...
והנה חזרתי ל-CROSS FINGERS עד להודעה הבאה. איתך במסע הזה

למעלה