אני צריכה תמיכה

maayanimi

New member
אני צריכה תמיכה

אין לי מושג איך אני אעבור את זה... חבר שלי סגר את הסופ"ש האחרון, והיא אמור לצאת השבוע ושבוע לאחר מכן ואח"כ לסגור 21 ... וככל הנראה הוא הולך לסגור עכשיו 6 שבועות:( הוא קיבל דו"ח מ.צ. בבסיס שלו... הוא לקח טרמפ בתוך הבסיס ממקום למקום יחד עם עוד 2 חברים שלו, והיה אמצעי מאחור- הוא בא לחגור ולא היה אבזם... עכשיו שתבינו זו נסיעה של 4 דקות בערך לחד"א בסה"כ... ומ.צ תפס אותו והוא חטף דו"ח - לא משנה שהוא היה אמצעי, בנסיעה של 4 דקות לכל היותר ולא היה אבזם! הוא עלה למשפט שלשום... וקיבל 14 ריתוק= 14 ימים מיום ראשון. כלומר הוא סוגר את שתי השבתות הבאות בהן היה אמור לצאת, ואולי אפילו יותר:/ מה הכי מבאס בסיפור? ששבוע הבא יש לו יומהולדת 21- ביום שישי והוא היה צריך לצאת באותו יום. והיו לי כ"כ הרבה תכניות!!! הוא מבואס לאללה ואני מנסה לתמוך בו כמה שיותר- אבל אני בעצמי מבואסת. אין לי כוח לספור את הימים. וכ"כ כואב לי עליו:/ אני חייבת תמיכה בנות..

disarray

New member
בשביל זה אנחנו כאן!

דבר ראשון- תהיי חזקה, תנסי לדבר איתו כמה שיותר ולעשות גם דברים אחרים שיעבירו את הזמן מהר דבר שני-הוא יהיה חייב לחזור לאפטר הביתה כדי לקחת דברים..אולי הוא איכשהו (כי בקורס מפקדים אין דיסטנס מטורף) לבקש מהמפקדים שהאפטר יהיה בחמישי הבא או זה שלאחריו (בתום השבועיים) ולפחות כך תוכלי לחגוג לו וכמובן לראות אותו! ודבר נוסף- לא יודעת איך זה עכשיו אבל אצל חבר שלי קרה פעם שהם עבדו ממש טוב וסיימו את כל הדברים מהר ופשוט יצאו חמשוש במקום שוש..אולי זה יעזור לו גם באיכשהו לקצר את הזמן.. תהיי חזקה..זה נורא אבל זה קורה ומביחה שזה יעבור מהר! נראלי שאם שרדת חובלים תשרדי גם את זה=]

maayanimi

New member
תודה:)

זה פשוט כ"כ לא קשור פתאום...וזה פאקינג היומהולדת שלו וזה היה צריך להיות מושלם - שהוא יהיה בבית ונחגוג. אבל לא נורא נחגוג קצת באיחור... מה שעצוב לי זה עליו- כל המוטיבציה שהייתה לו (והייתה לו לא מעט) - פשוט ירדה ל-0... וזה קשה..:/ אבל אני מניחה שהוא עדיין בשוק של ההתחלה של העונש.. רק שייגמר כבר!

../images/Emo24.gif

אני אומנם פחות מכירה את המצב . אבל מה שיש לי להגיד לך , שתהיי חזקה . וקודם כל כל הכבוד לך על התמיכה שאת נותנת לו - תמשיכי ככה
את תראי שזה יעבור מבלי שתרגישי בכלל , ותאמיני לי אח"כ שהוא יחזור יהיה לכם כלכך מדהים ומקסים
ואל תשכחי - אנחנו כאן כדי לעזור לך לתמוך בך ולהיות איתך לאורך כל הדרך

maayanimi

New member
בטוח יהיה מדהים

כבר חוויתי את זה בתחילת הצבא שלא ראינו אחד את השנייה 5 שבועות - וכשראיתי אותו וחיבקתי אותו אחרי כ"כ הרבה זמן כמעט בכיתי מההתרגשות..

ואי מאמי את לא מבינה כמה אני עצובה בשבילך!../images/Emo10.gif

תהיי חזקה מאמי! תמיד תחשבי על הרגעים היפים שלכם ביחד וזה יעזור לך לעבור את זה כמו גדולה!! תעסיקי את עצמך בדברים שאת אוהבת ותהיי עם חברות שלך! אל תשכחי שאם את סתם רוצה לדבר את יכולה לשלוח לי הודעה בפייסבוק בכיף ונדבר!

maayanimi

New member
תודה מתוקה!

רק שזה יעבור כבר... האמת שממש ציפיתי לסופ"ש הזה כי הוא גשום! ולמרות שאנחנו שנתיים ו-8 ביחד עדיין אני לא זוכרת שישנתי איתו באיזה שבת גשומה. כנראה שהוא באמת סוגר יותר מידי

GrowingMadness

New member
אוי ../images/Emo10.gif

איזה סרט רע. טוב חבר שלי הולך לכלא ל9 יום אם זה מעודד אותך :\ תשמעי זה לא קשור לעובדה שזו הייתה נסיעה של 4 דקות ושהוא לא היה חגור... זה קשור לזה שבצבא אסור לתפוס טרמפים בצורה חד משמעית.. אין אפס בעניין הזה. האמת שקרה לי שניסו לתפוס אותי עולה על טרמפ בצומת מרכזית כאן בצפון.. הם חארות בקטע הזה. יהיה בסדר מותק, הוא גם יכול לבקש המתקה ואולי יתחשבו בו..

maayanimi

New member
לא לא הוא לקח טרמפ בתוך הבבסיס וזה מותר

הוא לקח טרמפ בתוך הבסיס מהיחידה שלו לחד"א- דבר לגיטמי ודי רגיל כשהמרחקים שם עצומים. לא דבר שאסור. את הריתוק הוא קיבל חד וחלק על החגורה שלא הייתה עלייה אבזם...

GrowingMadness

New member
אז הם זונות.

אפילו שברמת העיקרון זה תקין שהם נתנו לו דו"ח על זה.. אין מצ הם זונות גדולות. באמת. אני שונאת אותם כלכך

GrowingMadness

New member
לגמריי ../images/Emo4.gif

תקשיבי בד"כ מפקדים לוקחים את כל הדוחו"ת מ.צ האלה יותר מידי קשה...גם אצלנו זה ככה.. בד"כ בכל יחידה על דו"ח אתה מקבל 14 יום ריתוק או כלא קצר [!!], רק פה ושם עושים הקלות לחיילים שהם טובים.....

קודם כל... כולנו פה בשבילך../images/Emo140.gif

מהניסיון הקצר שלי בתור חברה של חייל אני יכולה להגיד שיש דבר אחד שמקל גם עליו וגם עלי כשהוא בצבא... להכין לו דברים.. אני כותבת לו טונות של מכתבים [במיוחד כשהוא יורד לשטח ואסור לדבר], שולחת קופסאות וכל מיני דברים.. כשאת מכינה לו דברים את מרגישה כאילו הוא איתך, כל הזמן את מדמיינת איך הוא יגיב כשהוא יראה את מה שעשית, ואיך שהוא ישמח.. לא יודעת, זה מקרב אותי אליו... אם נגיד אני מכינה לו מכתב ליום כלשהו, אז לא משנה מה, אני יודעת שבאותו ערב הוא יקרא את המכתב.. ו.. לא יודעת, זה נותן קצת כוח... בהצלחה ותעדכני מה קורה עם זה...

maayanimi

New member
תודה:)

ואת כ"כ צודקת ממש כיף לארגן דברים לחבר ולחשוב איך הוא ירגיש אח"כ... אני מודה שזה די מה שמעביר לי את הזמן כשהוא לא נמצא...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאין מה לעשות..

פשוט להיות חזקה, לחזק אחד את השנייה בטלפון ולחכות שהזמן יעבור :) נסי אולי לשלוח לו חבילה או לבקש לבוא לבקר. על טעויות משלמים.. וככה הצבא עובד. צריך להבין את זה. לא משנה כמה תירוצים וכמה דברים יגידו ומי אשם - הצבא מלמד אותך לקחת אחריות. זה לא משנה מרחק הנסיעה ואיפה הוא ישב.. הוא היה צריך לחגור. הדבר הנכון מנקודת המבט של הצבא זה - לרדת מהאוטו. פשוט ככה. הצבא מחנך ומעניש. "נו נו נו" ו"פויה" היה בביתספר. האקס שלי עשתה את הדבר הכי שטותי בחיים.. יומיים לפני שהוא היה צריך לחזור הביתה אחרי 21.. הוא שמר מחוץ למיבנה והציץ פנימה לטלויזיה.. עמד פשוט במשקוף של הדלת עם הגב לבחוץ. באמצע הלילה. המפקד שלו בדיוק טייל לו בחוץ כדי לבדוק שכולם שומרים כמו שצריך.. הופס. משפט. הופס. 28 ריתוק. סה"כ הוא היה 48 ימים בבסיס :\ ורק שבוע וחצי לפני שנגמר הריתוק הם עברו לבסיס אחרי ששם יכולתי לבוא לבקר אותו.. אחרי שלא ראיתי אותו 37 ימים.. שמתוכם היה גם הסילבסטר וגם השנה ו-8 שלנו.

maayanimi

New member
וואו זה באמת נשמע מבאס

כן אני יודעת שזה צבא ואין מה לעשות.. מה שמנחם אותי זה שזו בסה"כ תקופה והיא תסתיים והוא יחזור הבייתה. גם כשהוא התבאס על היומהולדת שהוא ייסגור בה ישר אמרתי לו שזה שטויות ולהפך עכשיו יהיו לו כמה שבועות של חגיגות כי כשהוא יחזור נעשה לי חגיגה ענקית! וגם כשהוא יהיה בבסיס נחגוג לו וזה עדיף כמה מסיבות מאחת!:)

למעלה