אני צריכה פיפי

עכסה

New member
אני צריכה פיפי

אני צריכה פיפי, אני אומרת לו, הוא שקוע בסרט ולא עונה. אני שונאת לצאת באמצע הסרט, השורות כל כך צפופות צריך להתחנן שיזיזו את הרגליים ויתנו לי לעבור, אבל כמעט יוצא לי , אין ברירה אני קמה. מגיעה לשירותים במהירות מתישבת באנחת רווחה אפילו לא סוגרת את הדלת, במילא אין פה אף אחד. אני שומעת צעדים, במהירות אני שולחת רגל כדי לסגור את הדלת ולא מצליחה. אני מבחינה ברגל גברית שעוצרת את הדלת. במהירות אני מנסה להרים את הגי'נס ורוצה לצאת , ואז מופיע במלוא הדרו, גבוה שרירי חלק וקשוח דוחף אותי קלות אחורה שולח יד ומקלף ממני את הגופיה. אני עומדת מולו בחזה חשוף מכנסיים מופשלות שלא הספקתי להרים הוא מועך לי את השדיים צובט לי את הפטמות מלקק נושך ויונק, אני מתחממת עוצמת עיניים ומתמכרת לתענוג, הוא מפשיל לי את המכנסיים נועץ אצבעות ארוכות בכוס, מוציא ומלקק חוזר ונועץ מגביר את הקצב אני מרטיבה הכוס חם ורטוב, טיפות נוזלות לי על הירכיים. תמצצי לי הוא אומר ומשחרר למול פני איבר זקור ענק ואדיר . הזין ענק, אני מוצצת ומלקקת מוצצת חזק מלקקת את הביצים וחוזרת לאיבר האלוהי שלפני .הוא מניע את האגן קדימה ואחורה מזיין לי את הפה בכוח עולה ןמתגבר. תסתובבי , הוא מוריד אותי על ארבע המקום צר אני נלחצת לפינה מרגישה אותו מאחורה מתחכך בי מעביר את האיבר שלו בחריץ הרטוב שלי חודר לי לכוס מאחורה תוקע חזק, אני אוהבת יותר. מניעה את האגן שלי במהירות בתנועות חזקות . חם נורא אני נוטפת זיעה, אני גונחת ומבקשת עוד עוד, זיין אותי הוא פוער לי את התחת מחדיר בחוזקה אצבע מניע אותה בתוכי זה כלכך טוב, כנס בי בתחת אני מבקשת, הוא מוציא מהכוס את האיבר האדיר שלו ותוקע לי אותו במקום שאני כל כך אוהבת. הוא משתולל, יש לו הרבה כוח הוא פותח אותי לגמרי מזיין אותי בטירוף אוחז בעכוז שלי ותוקע תוקע עמוק אני נוהמת ומיוחמת מרגישה אותו ממלא אותי בנוזל שלו שניגר ונוזל מחור התחת שלי על הירכיים והרגליים. רטובה מזיעה מנוזל הזרע ומיצי תאווה אני מתלבשת מפלסת את דרכי למקומי חור התחת שלי בוער והכוס נוטף. אני מתישבת . נו, עשית פיפי הוא שואל. אני מלקקת מהאצבעות שלי שאריות זרע אחרונות ,כן עשיתי.

את מספר 1 !

אני לא יודע מהיכן את שואבת את כל היצירתיות הזו,אם מהמציאות או שזו בדייה טובה אך בכל מקרה הפנטזיות האלה נכתבו ממש טוב... את אומן!כל הכבוד,המשיכי כך.

למעלה