אני צריכה עצה:)

רומי00

New member
אני צריכה עצה:)

אז ככה אני בת 22 והסיפור שלי קצת ארוך ומיגע אבל אני ממש אשמח לשמוע מה דעתכן\ם ומה אתן\ם חושבים שאני צריכה לעשות... אז ככה כשהייתי בצבא חברה שלי הכירה לי ידיד שלה והיה בנינו חיבור מטורף דיברנו על הכול זה היה מדהים באיזה שהוא שלב התחלנו לצאת אבל כשזה הפך להיות גם בקטע הפיזי הוא החליט שלא מתאים לו וניתק קשר לחלוטין. אחרי שנתיים שלא היינו בקשר נפגשנו באירוע ולא דיברנו אבל אחרי יומיים הוא התקשר ואמר לי כמה הוא מצטער על מה שהיה אז ושזה לא היה בגללי אלה בגלל שהוא הרגיש שאין לו מספיק לתת לי.....(כמובן שזה סתם בולשיט...) וככה חזרנו להיות בקשר שהלך וניהיה הדוק ממש אנחנו החברים הכי טובים. הבעיה שהרגשות שהיו לי כלפיו שוב התעוררו לאחרונה ודיברתי איתו על זה אבל הוא אמר שהוא לא מרגיש אלי אהבה רומנטית עכשיו סבבה על טעם ועל ריח אין להתווכח אבלהוא עדיין מתנהג אלי אותו הדבר חוץ מהקטע הפיזי אנחנו ממש כמו זוג הוא עושה איתי דברים שהוא היה עושה עם חברה שלו כמו ללכת לקנות בגדים ללכת לסרטים לבוא אלי ב12 בלילה סתם לדבר וחוץ מזה הוא מתקשר אלי לפחות 4 פעמים ביום עכשיו הרוב בא מיוזמתו מה שמאוד מבלבל אותי ואני לא יודעת כבר מה לחשוב... אז בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה דעתכם תןדה:)

adam33

New member
זמן זמן זמן

אסור לו להשוות בינך לבינה כמו שאסור לך להשוות בין מה שהיה בעבר לבין כיום... תני לזמן לעשות את שלו..לפעמים דברים שרואים כעת מתבהרים לאחר תקופה לטוב ולפחות טוב..

גם אני בדעה של קודמי...

לתת לזמן זמן, לא ללחוץ ולא להילחץ, לראות לאן הקשר זורם... אין לאן למהר בהצלחה

למעלה