אני צריכה עצה.

DuLcE NeTa

New member
אני צריכה עצה.

אז ככה. יש לי ידיד ממש ממש ממש טוב. הוא ממש כמו אח שלי ואני איתו הרבה ומדברת איתו המון ועל הכל. 2 חברות שלי שאלו אותי אם אני אוהבת אותו. אני אוהבת אותו אבל לא מאוהבת. אוהבת אותו כבנאדם,כאח,כידיד. לא יותר מזה. מה לעשות? אני לא רוצה שאנשים יחשבו שאני אוהבת אותו כי חברה שלי דלוקה עליו,מאוד ואני לא רוצה שתחשוב דברים. למרות שכבר אמרתי לה. חשבתי אולי לתפוס ממנו קצת מרחק כדי שירדו מהקטע הזה שאני מאוהבת בו. מה אתן חושבות? אוהבת ותודה מראש,נטע נ.ב אני כלכך רוצה חיבוק,אוהב,תומך,כנה! אין מי שייתן לי אותו ואני כלכך זקוקה לו!

לדעתי...

את צריכה להתעלם מהחברות האלה שיחשבו משבא להם את יודעת מה את מרגישה כלפיו. וחוץ מזה אני חושב שאם הקשר שלכם הכי חזק אז שאף אחד לא

ODana

New member
שרוט, אתה חזק!

ממש ככה. מה אפכת לך מה חושבים עלייך? יש לכם חבר טוב שהוא ממש כמו אח, את מתכוונת להתרחק ממנו רק בגלל מה שאחרים אולי (!) חושבים??? no way!

ר ע ו ת 16

New member
אנשים יכולים לחשוב

מה שהם רוצים . כול עוד את יודעת את האמת שאת לא מאוהבת בו אז אין בעיה. אם היינו לוקחים קשה את מה שאנשים חושבים עלינו, אז מזמן כולם היו חותכים לעצמם את הורידים.

t o o t

New member
אממ אז ככה--->

גם לי קרה בערך אותו מקרה..עם ידיד ממש טוב שלי.. וגם החברות שלי התחילו לנג'ס והכול.. הכי חשוב זה שלא תתיחסי למה שהן אומרות.. ואל תתרחקי מהידיד שלך!ידידות כזאת זה קשר שקשה מאוד ליצור.. ולבקשתך-הנה החיבוק שלך
וקבלי גם נשיקה

tzlilonit1

New member
את לא צריכה להתרחק ממנו בגללן!

תגידי להן שאהבה היחידה שלך אליו זה בתור ידיד וזהו. אם הן לא יאמינו - בעיה שלהן!

Broken Smile1

New member
או היי..

תראי, לדעתי את לא צריכה וחייבת להן כלום, ובטח שלא לפספס ידיד. תלמדי לעשות מה שתמיד נוח לך, ואיך שנוח לך, שאנשים יתפוצצו. ככה ילמדו לכבד אותך יותר. אגב, את יודעת שחבר טוב זה יותר טוב מחברה טובה? [למרות שיש כאלו שלא מאמינים בידידות בין גבר לאישה] אבל עדיין, אל תפספסי אותו! בהצלחה, עדי.

למעלה