אני צריכה עצה

infatuation

New member
אני צריכה עצה

נתבקשתי, לכתוב בדף שלי בספר מחזור (כמו כל ילדי השכבה כמובן), איזשהו דבר מה שנראה לי מתאים. או איחול או חוויה או זיכרון וכו'. חשבתי שהכי מתאים לי זה לכתוב בית או שיר של אלאניס אולי אפילו שורה, אבל משהו משמעותי כמובן לחיים. אז בואו נעשה את זה ככה.. כל אחד יכתוב משהו שנראה לו מתאים לדבר כזה

LIOREDEN

New member
איזה קטע../images/Emo6.gif

גם אני בקטע של ספרי מחזור, רק שאני מסיים בסוף שנה את כיתה ט'. אני התנדבתי (טוב, יותר נכון המורה נידבה אותי
) לעשות את הדף קשר בצורה יצירתית (לא בטבלה) ואני היום חסר רעינות ויצירתיות מתמיד. אם למישהו יש רעיון יפה שיגיד לי! (ובקשר לשורה שלך לפי דעתי הייתי מחפש ב- joining you, השיר הזה מוצא חן בעיני) איזה כיף שנותנים לך לכתוב משהו של אלניס הייתי מת לכתוב בספר מחזור את השורה שלי
this precious illusion in my head did not let me down when i was efesless and parting with them it's like parting with invisible best friends.
precious illusion

גם עליי עשו כזה...

לפני שנה בסוף ט'... היה לנו בכיתה קטע מכוער שכולנו בכלא וכולם באגפים, הייתי באגף המצחיקים... לי שמו את It's like 10 thousand spoons when all you need is a knife it's meeting the woman of my dreams and then meeting her beautiful wife בטח שמתם לב לשינוי של הביטיפול וויף...

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

לי בספר מחזור רשמו שיום יבוא ואני אהיה עם אלאניס על הבמה.. איייימן!

Lotzifer

New member
לי עוד לא היה ספר מחזור אבל....

תמיד אומרים לי "לכי לאלאניס שלך"..... או דברים בסגנון...... גם פעם עשינו עתידות (כן, היינו מאוווווד משועממים) ומישהי אמרה שבעוד 10 שנים אני אכתוב שירים עם אלאניס..... טובבב...... וBTW היום שמעתי ברדיו את YOK ואת SP ברצף..... כש YOK כמעט נגמר חשבתי לעצמי שעכשיו צריך להתחיל SP כי הם מתאימים ובאים ביחד (אל תשאלו....) ואז SP התחיל! אני נביאה!

מלכוש

New member
חחח לי אמרו

פעם בצופים, עשינו גם כזה עתידות, אז מישהו שאל:"מלכוש תיהיה בהופעה של אלאניס לפני או אחרי גיל 25?" הלוואי

secret77

New member
הנה עצה ממני....

אני לא זוכר מאיזה שיר, כי אני לא מצליח לזכור שמות של שירים אבל שורה טובה היא: "האם היא יורדת לך כמוני בקולנוע"?

למעלה