אני צריכה עצה!

אני צריכה עצה!

סורי שאני פותחת הודעה חדשה וכל זה, אבל אני עוברת עוד מעט למודיעין, ואני רוצה לעצב את החדר שלי בסגנון אורלנדו... וממש אין לי רעיונות איך!! יש למישהי רעיון? פליז! זה ממש יעזור לי!!!

T u r n e r 1

New member
אממ...

מה זאת אומרת בסגנון אורלנדו? את מתכוונת לפוסטרים שלו?? אוקיי אם את מתכוונת לעיצוב אז אין לי מושג איך הבית שלו נראה אבל הצבע האהוב עליו הוא צהוב! (כמוני!) אם רק תוכלי יותר להרחיב ולפרט מה הכוונה שלך... זה יהיה טוב

אני מתכוונת

כאילו מלא מלא מלא תמונות שלו ו ציור שלו או משהו כזה .. לא כמו הבית שלו... הבית שלו לא ממש מעניין אותי... חחח... וגם אני אוהבת צהוב... אממממ..... לא יודעת... כאילו משהו מיוחד כזה עם התמונות שלו או שאני אקנה מלא דברים שלו.. הקיצר - משהו שיזכיר לי את אורלנדו כל פעם שאני נכנסת לחדר... חחח... (אני יודעת שזה קצת טיפשי גם לשאול את זה וגם לפתוח הודעה חדשה בשביל זה אז סורי... אבל זה די חשוב לי...)

מיטץ

New member
טחחח הזכרת לי משהו../images/Emo3.gif

את יכולה לקחת בריסטול כזה בגודל פוסטר ולעשות מזה קולאג' עם תמונות של אורלנדו ...

בקשר לחדר..

באמת, את יכולה לעשות את החדר בצבע צהוב או משו.. כי זה כאילו הצבע האהוב עליו... (במיוחד אם את גם אוהבת את הצבע הזה
) וכמו שלא זוכרת מי אמרה את יכולה לעשות קולאז'. (כן כן.. אני ילדה עם זכרון קצר טווח...
ואני למשל שמתי שלוש פוסטרים שקיבלו מראש1 מעל החלון שמעל המיטה שלי. וכאילו כשנכנסים לחדר שלי אז בדיוק רואים את זה ככה שזה מאוד נחמד... להיכנס לחדר ולראות שלוש תמונות מדהימות של אורלנדו!
אז אולי את יכולה לעשות משהו כזה...

אני אוהבת כחול.

אבל אני לא שונאת צהוב. ת'אמת אני לא שונאת שום צבע.. כאילו צבע בסיסי.. יש גוונים לכלמיני צבעים שאני שונאת, אבל אין צבע בסיסי שאני שונאת.. כי תמיד יהיו לכל אחד מהם גוונים יפים..
אמממממממממממממ.........................

האמת...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני לא שונאת צהוב,אני גם אוהבת חולצות צהובות-רק שלא יהיו צהובות מדי... זה פשוט סיפור ארוך. ואני גם מצטערת על העניין עם הכונף,זה גם חלק מסיפור...

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif אין לי שום דבר נגד צהוב אבל

הצבע האהוב עליי הוא סגול
<---איזה חמוד

NimaZ

New member
מפתאום.... הצבע האהוב עלי הוא.....

לבן !!!!!!!! הכי לבן!!! צחור... מבריק... מרגיע... יפההההההה! פעם הייתם באיזה עיר שירד בה שלג לא מזמן (או ירד באותו הזמן) וראיתם שהכל לבן? זה פשוט מהמהם!!!!!!

לבן באמת יפה!!

ועוד כשעיר היא לבנה משלג זה ממש מדהייייייים! לא שלצערי אי פעם ראיתי כזה דבר על אמת..
אבל כחול זה הצבע האהוב עליי!! במיוחד הכחול הזה

עצהה!!../images/Emo41.gif

אחותי ראתה בת"א {נראה לי בדיזינגוף} בחנות אחת, פוסטר שלו.. זה יכול לעזור לך

למעלה