kushkushit המקורית
New member
אני צריכה עצה
מעתיקה לפה הודעה שרשמתי בפורום אחר : אז ככה, הייתי פעם מאוד מאוד שמנה ולאחר דיאטה ארוכה מאוד ומאומצת של יותר משנה ירדתי 40 קילו! בשילוב המון ספורט כמובן והיום אני שמחה לומר עם הרבה גאווה שאני נראית טוב וכפי שאומרים "יש לי גוף"
(שזה לא יישמע כאילו אני שחצנית, פשוט לאחר 17 שנה בהם התרגלתי להתבייש במראה שלי ושאני בקושי יכולה למצוא בגדים היום אני מאוד מאושרת מהמראה שלי ואני באמת מרגישה טוב עם עצמי) הבעיה היא שבעקבות הדיאטה כולי מלאה סימני מתיחה, אומנם לבנים. הלכתי לרופא עור שהסביר שזה נורמאלי למרות שהדיאטה שלי הייתה מתונה ועשיתי ספורט, כנראה זה גנטי אצלי. הוא נתן לי משחה שלא עזרה בכלל. הסימנים הם לבנים, לאורך הבטן שלי, בצידי הגוף ובעוד מקומות. אני כהה והם די בולטים ומאוד מפריעים לי. אני בת 18, הקיץ מגיע עוד מעט ומגיל 12 בערך לא ביקרתי בבריכה או בים, שלא לדבר על ביקיני שבחיים לא לבשתי! אחד הדברים שאני הכי רוצה בקיץ הקרוב הוא לקנות לעצמי ביקיני וללכת לבריכה כמעט כל יום.. אבל הסימנים-הם בולטים ואני לא יודעת מה לעשות. חברות שלי המליצו לי ללכת עם בגד ים שלם כי זה לא יפה (בגלל שהם די בולטים) אבל זה גורם לי להרגיש ממש מבואסת. אני בכל מקרה מתכוונת לשחות רק עם מכנסי גלישה כי אני לא אוהבת להרגיש כאילו אני שוחה עם תחתונים (אני משערת שהבנתם את הכוונה) אז גם בגד ים שלם (שרובם, לפחות אלו עם התמיכה בחזה בעיצובים מאוד לא צעירים ולא הכי מחמיאים) וגם מכנסי גלישה?? אפשר להבין כמה זה מבאס... במיוחד שאני רוצה ללכת לכל מיני מסיבות חוף ולבריכה עם הכיתה וכו' וזה מפדח להיכנס לבריכה כמעט לבושה לגמרי שלא לדבר על כך שזה ממש ממש מבאס... אז מה אפשר לעשות ? לדעתכם הכנה אני צריכה לשים *** ולהיכנס עם ביקיני ומכנסי גלישה בכל זאת? אני מבקשת שתגיבו בכנות, תדמיינו שאתם הולכים לבריכה ורואים מישהי עם ביקיני שעל כמעט כל הדוף שלה סימנים לבנים שנראים כמו צלקות והם בולטים ככה שלא קשה בכלל לראות - זה יראה מכוער מדי ?
מעתיקה לפה הודעה שרשמתי בפורום אחר : אז ככה, הייתי פעם מאוד מאוד שמנה ולאחר דיאטה ארוכה מאוד ומאומצת של יותר משנה ירדתי 40 קילו! בשילוב המון ספורט כמובן והיום אני שמחה לומר עם הרבה גאווה שאני נראית טוב וכפי שאומרים "יש לי גוף"