אני צריכה עצה

אני צריכה עצה

מעתיקה לפה הודעה שרשמתי בפורום אחר : אז ככה, הייתי פעם מאוד מאוד שמנה ולאחר דיאטה ארוכה מאוד ומאומצת של יותר משנה ירדתי 40 קילו! בשילוב המון ספורט כמובן והיום אני שמחה לומר עם הרבה גאווה שאני נראית טוב וכפי שאומרים "יש לי גוף"
(שזה לא יישמע כאילו אני שחצנית, פשוט לאחר 17 שנה בהם התרגלתי להתבייש במראה שלי ושאני בקושי יכולה למצוא בגדים היום אני מאוד מאושרת מהמראה שלי ואני באמת מרגישה טוב עם עצמי) הבעיה היא שבעקבות הדיאטה כולי מלאה סימני מתיחה, אומנם לבנים. הלכתי לרופא עור שהסביר שזה נורמאלי למרות שהדיאטה שלי הייתה מתונה ועשיתי ספורט, כנראה זה גנטי אצלי. הוא נתן לי משחה שלא עזרה בכלל. הסימנים הם לבנים, לאורך הבטן שלי, בצידי הגוף ובעוד מקומות. אני כהה והם די בולטים ומאוד מפריעים לי. אני בת 18, הקיץ מגיע עוד מעט ומגיל 12 בערך לא ביקרתי בבריכה או בים, שלא לדבר על ביקיני שבחיים לא לבשתי! אחד הדברים שאני הכי רוצה בקיץ הקרוב הוא לקנות לעצמי ביקיני וללכת לבריכה כמעט כל יום.. אבל הסימנים-הם בולטים ואני לא יודעת מה לעשות. חברות שלי המליצו לי ללכת עם בגד ים שלם כי זה לא יפה (בגלל שהם די בולטים) אבל זה גורם לי להרגיש ממש מבואסת. אני בכל מקרה מתכוונת לשחות רק עם מכנסי גלישה כי אני לא אוהבת להרגיש כאילו אני שוחה עם תחתונים (אני משערת שהבנתם את הכוונה) אז גם בגד ים שלם (שרובם, לפחות אלו עם התמיכה בחזה בעיצובים מאוד לא צעירים ולא הכי מחמיאים) וגם מכנסי גלישה?? אפשר להבין כמה זה מבאס... במיוחד שאני רוצה ללכת לכל מיני מסיבות חוף ולבריכה עם הכיתה וכו' וזה מפדח להיכנס לבריכה כמעט לבושה לגמרי שלא לדבר על כך שזה ממש ממש מבאס... אז מה אפשר לעשות ? לדעתכם הכנה אני צריכה לשים *** ולהיכנס עם ביקיני ומכנסי גלישה בכל זאת? אני מבקשת שתגיבו בכנות, תדמיינו שאתם הולכים לבריכה ורואים מישהי עם ביקיני שעל כמעט כל הדוף שלה סימנים לבנים שנראים כמו צלקות והם בולטים ככה שלא קשה בכלל לראות - זה יראה מכוער מדי ?

קודם כל- את מלכה!

מעריכה אותך על שלקחת את עצמך בידיים ועשית משהו בנוגע לדבר שהציק לך. צריך בשביל דבר כזה המון מוטיבציה, כוח רצון ויכולת התמדה. בקשר לסימני המתיחה, זה טבעי. לכל אחת נעשים בשלב מסוים בחיים אי אילו סימנים באי אילו מקומות. אני חושבת, שאם עבדת כלכך קשה מגיע לך להנות קצת. עכשיו, כשאת אוהבת את הגוף שלך את יכולה לשים פס על כולם ולהנות מעצמך. כן, לך יש סימני מתיחה (להיא יש צלוליט, להוא יש שומה ענקית על הגב) אז מה?! אם נפשך חושקת בביקיני- go ahead. תמיד יכולות להיות תגובות לא חיובית, גם דוגמניות מקבלות ביקורת. החוכמה היא להמשיך הלאה, להגיד זו אני ואם אתם לא אוהבים אתם לא חייבים להיות לידי. את תמיד תהיי ליד עצמך (מגוחך ככל שישמע) ואם את אוהבת את עצמך זה חיובי ביותר. פלוס עצום. כך שאם בא לך, אל תתייחסי לחברה, צר לי, אבל היא תיתן ביקורת בכל מקרה. בקשר לעניינים קוסמטים, חשבת אולי להתייעץ עם רופאים נוספים? אם זה ממש מפריע, ניתן לבדוק משהו כירורגי, אבל לא חושבת שיש צורך. תרגישי בנוח עם עצמך. אחרי הכל זו את. הרשי לי לתת לך את הכתר, את בהחלט ראויה לכך :)

קודם כל תודה../images/Emo9.gif

אני יודעת שזה טבעי ושיש את זה כמעט לכולם, רק שאצלי זה ממש בולט. אבל אני חושבת שאני באמת צריכה לשים פס. אחרי הכל, עבדתי קשה בשביל להגיע למה שהגעתי ואני ארגיש ממש מבואסת אם אחרי הכל אני עוד אצטרך "לכסות" את עצמי. בתכלס אני יודעת שאני אף פעם לא אהיה מושלמת ותמיד יהיה משהו שיפריע, ואני לא צריכה לתת לזה לפגום לי בהנאה... התייעצתי עם כמה רופאים שאמרו שאין מה לעשות (חוץ המקרמים שכאמור לא עוזרים).. אמרו לי ששיזוף יכול לעזור אבל אני כבר מספיק שזופה (הצבע עור הטבעי שלי נראה כאילו השתזפתי די הרבה) ככה שזה לא ייתן כלום... חוץ מזה מתחילים היום לפתח את הניתוחי לייזר וכו' אבל אין לי חשק להפוך את הגוף שלי למעבדת ניסויים

berlinale

New member
במקרה ביקרתי בפורום

יש קרמים (יקרים במקצת...) שמיועדים לתת לנשים מראה "שזוף" - זה נקרא משהו כמו "שיזוף ללא שמש". חלק מהם חסינים למים (זאת אומרת שאת יכולה לשחות איתם). אפשר למצוא אותם בסופרפארמים למיניהם והם עשוים לפתור לך את הבעייה. אפשרות אחרת היא _אולי_ ללכת למכון שיזוף (כלומר עם מיטות שיזוף) ולנסות להגיע לגוון אחיד אבל: א. המכונים האלה לא ממש מומלצים על ידי רופאי עוד ב. מה יהיה אם תשתזפי בשכבה אחידה בכל הגוף - זאת אומרת שהסימנים ישארו בהירים יותר... כדאי לברר את זה לפני שהולכים לשם. וכמובן כל הכבוד לך על ההורדה במשקל.

../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

כפי שרשמתי לחסה
הצבע עור הטבעי שלי הוא נראה כאילו השתזפתי מאוד ככה שזה לא יכול לעזור ובגלל שיש לי עור עדין זה יכול אפילו להזיק.. (זה בקשר לשיזוף במכון שיזוף) לגבי הקרמים אני גם חושבת שזה לא יעבוד, מאותה הסיבה.

סימני מתיחה לא יהיו לעולם בצבע הגוף

אבל, ניתן לנסות לטשטש את זה עם שיזוף. לגבי הקרמים, רובם לא עוזרים.

מותר לי לשאול איך?

איך הורדת 40 קילו!? ומצטערת אין לי שמץ בקשר לשאלה שלך

המון עבודה קשה ומאמץ

הלכתי לדיאטנית לפני שנה וחצי בערך שהתאימה לי תפריט ועזרה לי. כצפוי היו המון נפילות אבל היא חיזקה אותי ולא נתנה לזה לשבור אותי ולכן אני ממליצה על דיאטניות בחום! עשיתי המון ספורט (מכון כושר והליכות/ריצות על הליכון שקנו לי הבייתה), למדתי לא לאכול יותר מדי ולא מעט מדי, עבדתי על עצמי בקטעים של "אכילה רגשית", למדתי לאכול רק כשאני רעבה וכו' זה אומנם נראה כאילו זה לקח נצח אבל הזמן עבר לי ממש מהר במבט לאחור וזהו
צריך לדעת שצריך המון כוח רצון והתמדה... וצריך גם לדעת שזו לא דיאטה אלא דרך חיים חדשה שהיא לכל החיים, אי אפשר להרזות ואח"כ לזלול כמה שרוצים כי עכשיו אני רזה... צריך לדעת לאכול בריא
איך אני נשמעת

ווואייי איזה יופי... ../images/Emo13.gif

אני כל כך שמחה שצלחת להוריד 40 ק"ג... בקשר לסימנים, כמו שכבר אמרו- שימי *** על כולם!!! תלכי עם ביקיני... עכשיו כשיש לך גוף כזה למה לא להראות?!?!? ואם זה ממש ממש מפריע לך, את יכולה לשים ביקיני ולשים גופייה לבנה מעל...

BabyGirl 17

New member
לדעתי זה עובר...

לחברה שלי שגם רזתה הרבה היו סימנים כאלו... ונראה לי שכבר לא רואים אותם... בכל מקרה- אני מקווה בשבילך שעד הקיץ זה "יעבור"
וח"ח על ההרזייה! עכשיו רק צריך לשמור על זה ככה...

LipStiK

New member
מתוקה...

כל הכבוד, דבר ראשון! דבר שני, אם הצלחת לעבור, כמו שאת אומרת, מספר רב של שנים שבו לא יכלת ללבוש ביקיני אז עכשיו לא תלבשי? אני מבטיחה לך שלא ישימו לב לסימנים, ישימו לב רק לאיך שאת נראית מצוין... וחוץ מזה, תוך כמה חודשים, מקסימום שנה, זה הסימנים יעברו כך שאין לך מה לחשוש... מקווה שעזרתי!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo47.gif

בקשר לסימנים.. תהני ממה שיש.. הרי בחיים אף אחד לא יוכל להגיע למושלמות
אז כמו שחסה אמרה, לך יש סימני מתיחה, ולהיא יש צלוליטיס וכו' וכו' ... תאמיני לי, בכל אחד יש חסרון (ואפילו כמה). חוצמזה שיש לך מזל שאת עוד צעירה, ככה שיש לך עור צעיר ויש סיכוי שהסימנים יטשטשו ואולי גם ירדו..

SuGar and SpicE

New member
מורידה בפנייך את הכובע!../images/Emo163.gif../images/Emo28.gif

קודם כל - סליחה על האחור בתגובה
רציתי לומר שאני מאד מאד גאה בך! ומגיע לך כל הכבוד ענקק! לא כל אחד מסוגל לעשות כזה שינוי בעצמו, לא לכולם יש כזאת משמעת עצמית...ובמיוחד כל הכבוד על הקטע שעשית דיאטה מאוזנת ולא השתוללת ודרדרת את עצמך לאנורקסיה או הבאת לעצמך הפרעות אכילה, כמו הרבה בנות שאני מכירה...[כולן
]. אז כל הכבוד! ועכשיו, לשאלה עצמה. לדעתי את צריכה להמשיך לנסות ולטפל בזה. שמעתי שמריחת שמן ויטמין A או משהו כזה עוזרת...תבררי.. וזה בכל אופן יטשטש עם הזמן.. אז אין לך מה לדאוג, בסופו של דבר זה יעבור. הכי חשוב שבינתיים תאהבי את עצמך ותהיי גאה, כי יש במה!
ועוד משהו, אותן חברות שאמרו לך שזה מכוער, אני מבקשת שתבדקי קודם כל עד כמה הן חברות שלך ואם הן לא פשוט מקנאות בך ורוצות לעשות לך רע על הלב - אז הן מנפחות את העיניין..והיו דברים מעולם..
תשאלי רק מי שאת סומכת עליו ב-100%! וזהו, הרבה בהצלחה!
מקווה שעזרתי

למעלה