אני צריכה עידוד אני במצב רוח ממש חרא תעדדו אותי, תספרו לי משהו מעניין על סקס.
O Oוכ7יה New member 22/3/06 #1 אני צריכה עידוד אני במצב רוח ממש חרא תעדדו אותי, תספרו לי משהו מעניין על סקס.
O Oוכ7יה New member 22/3/06 #3 כן סתם כי אין טעם לכלום.............. חוץ מסקס. חח רק חבל שחבר שלי לא פה איתי. :/
ח חתולה חמודה New member 22/3/06 #4 משהו מעודד? לך יש חבר, אז יהיה לך סקס בימים הקרובים. אין לי שום דבר מעניין לספר על סקס כי אין לי כבר כמה זמן מה שכן, לגמרי, אם את רוצה משהו משעשע (וחתולי) הנה לך, לפחות תחייכי חתולים חמודים
משהו מעודד? לך יש חבר, אז יהיה לך סקס בימים הקרובים. אין לי שום דבר מעניין לספר על סקס כי אין לי כבר כמה זמן מה שכן, לגמרי, אם את רוצה משהו משעשע (וחתולי) הנה לך, לפחות תחייכי חתולים חמודים
ח חתולה חמודה New member 23/3/06 #14 בשבילי זו באמת סיבה... אם היית יודעת כמה זמן התנזרתי כי לא היה לי חבר..... הנגב לא היה צחיח ויבש כמו שאני התייבשתי בתקופה זו....
בשבילי זו באמת סיבה... אם היית יודעת כמה זמן התנזרתי כי לא היה לי חבר..... הנגב לא היה צחיח ויבש כמו שאני התייבשתי בתקופה זו....
O Oוכ7יה New member 23/3/06 #13 או תודה תודה.. ובקשר לסקס... אין לך מה לדאוג תמיד תוכלי למצוא לך איזה פרטנר ללילה .. את יודעת זה לא כזה בעיה אני בטוחה .... לפעמים לא חייב את חבר בשביל עניינים כאלה בהצלחה
או תודה תודה.. ובקשר לסקס... אין לך מה לדאוג תמיד תוכלי למצוא לך איזה פרטנר ללילה .. את יודעת זה לא כזה בעיה אני בטוחה .... לפעמים לא חייב את חבר בשביל עניינים כאלה בהצלחה
ב בונבוניקו New member 23/3/06 #16 סוכריה... כמו שאת נראית (הראית תמונה) באמת אין לך בעיה להשיג כל גבר בכל רגע נתון
ב בונבוניקו New member 23/3/06 #22 סוכריה, סוריייי יצאתי טמבל ../images/Emo13.gif התבלבלתי לגמרי....סינדרלה שמה ועשיתי סלט משתיכן יחד סורי סורי סורי... אבל בלי תמונה אני בטוח שאת נראית מעולה -) יום מדהים לכולם
סוכריה, סוריייי יצאתי טמבל ../images/Emo13.gif התבלבלתי לגמרי....סינדרלה שמה ועשיתי סלט משתיכן יחד סורי סורי סורי... אבל בלי תמונה אני בטוח שאת נראית מעולה -) יום מדהים לכולם