אני צריכה עזרה:(...

ברוש אחיינית יפה ומוצלחת שלי ../images/Emo9.gif

לפי דעתי לכי על זה =] אבל כמובן זאת רק דעתי האישית ואת ההחלטה הסופית את צריכה לעשות אם עצמך , ובאותו רגע שתהיי שלמה עם עצמך ,תדעי שעשית את ההחלטה הנכונה. =] שלך בהמון המון המון אהבה ותבואי כבר לעוגה. חן דוד שלך

אממממ ברוששש:]]

חחח גם אני בהתלבטות הזאת בזמן האחרון :] בכל אופן את צריכה לחשוב קדימה, על האחריות, על הקבע שאת חייבת לחתום, על הקטע שבתור קצינה עוברים תפקיד ובסיס. בהצלחה

אתו'ש:)

קודם כל געגעתי... דבר שני...אז זהו שחשבתי על זה ואין לי בעיה עם המסגרת אז ככה שקבע לא אכפת לי לחתום... והקטע של המעבר תפקיד ובסיס..אז כנראה שאצלי זה לא יקרה...כי אני יוכל לחזור לתפקיד רק...במקום להיות חלק מצוות להיות ראש צוות....לפי דעתי אני יהנה יותר...וחוץ מזה זה ניסיון לאזרחות לא? אז בטח את אומרת לעצמך אז למה לא...אני מפחדת להיכשל...ממש מפחדת:(.. יהיה בסדר ואם את יוצאת גם אז שיהיה לך המון בהצלחה מאמי

ברוש מאמי

ברורר שתלכי על זה..אם יציעו לי אני קופצת על המציאה.. תראי בן דוד שלי ויתר על הקורס ומאז הוא מזה מתחרט... תלכי על זה

בירניתוש

תודה על העידוד....אני מקווה שאני יילך ...כי אני לא יוכל לחיות עם המחשבה שהיתה לי הזדמנות ופספסתי כי פחדתי...

לiחמת על

New member
סתם קורס מעפן אל תצאי!!!

חחח סתם.. את צריכה לחשוב טוב טוב אם את רוצה את זה.. זה לא פשוט זה עוד זמן מהחיים שלך + הרבה אחריות. אם תצטרכי שאלות על הקורס דברי איתי. מזאת שחתמה קבע עד סוף החיים שלה! חחחחחחחחחחחחחח

למעלה