אני צריכה עזרה!

• פותח הנושא lem
  • פורסם בתאריך

lem

New member
אני צריכה עזרה!

אני התקבלתי להיות מורה חיילת אבל אני מרגישה שאני רוצה לעשות תפקיד שיותר קשור לצבא. תפקיד יותר חשוב "כל תפקיד חשוב במערך הצבאי של צה"ל" זהו שאני רוצה להיות קרבית אבל התקבלתי כבר ואני רוצה לדעת האם יש אפשרות ביום של הגיוס מול הקצין שיבוץ או איך שקוראים לו להגיד שאני לא רוצה להיות מורה חיילת ולשאול האם אני יכולה לקבל משהו אחר ואז ללכת ולהיות משהו אחר???? מה הסיכוי שלי לעבור תפקיד מי מורה חיילת למשהו אחר בלי לחתום ויתור לפני הגיוס כי אני מפחדת שאם אני אתחום ויתור אז לא ישלחו לי משהו בכלל ואז אני בכלל יהיה בתפקיד ללא מיון ואני אוכל חרא, בלי להעליב. מה לעשות???

נועה84

New member
גנבת לי את השאלה...

גם אני חשבתי על זה, אבל ת´אמת נראה לי שכבר אבוד נו, כי לבוא ביום הגיוס ולבקש להיות פתאום קרבית....לא נראה לי....
אבל אולי..שמישהו יענה!

נועה84

New member
התקבלתי....

אבל בכל זאת יש לי תקווה למשהו קרבי... ולמה את לא רוצה את זה יותר?

בטח שאני רוצה!!

פשוט הכנתי תוכנית למקרה שאני לא יתקבל לחובשת.. התוכנית נקראת : "מבצע ידיים שחורות"
אני מאוד רוצה להיות מכונאית אבל קודם חובשת!

lem

New member
אבל לא עניתן על השאלה!

אני לא יודעת מה לעשות עם זה!אני רוצה להיות קרבית!!מאוד רוצה להיות קרבית.

supernova

New member
לחתום וויתור על מורה חיילת

זה קל לצאת מלהיות מורה חיילת. את יכולה לחתום וויתור מתי שבא לך...לפני הגיוס, בגיוס(אבל אז את כן הופכת להיות בלי קורס משמע לכלל צה"לי),באמצע הקורס או הרבה אחריו.

supernova

New member
לחתום וויתור על מורה חיילת

את יכולה לחתום וויתור מתי שבא לך כמובן שגם בגיוס עצמו ( אבל זא את נשארת ללא קורס משמע- גיוס כלל צה"לי)במהלך הקורס או הרבה אחריו...

אחת מכם אולי

היתה ביום מיונים למורות חיילות ב-7 לאפריל בירושלים?????? ומתי קיבלתם תשובה שהתקבלתם???? גם אני כבר רוצה!!!!!!!

supernova

New member
למה את רוצה להגיע?

אל תדאגי .... זה לוקח זמן.... זה יגיע לך תוך חודשיים בערך אני עשיתי מיונים בינואר והם עדיין לא טרחו להגיד לי לאן התקבלתי...

lem

New member
תשאלי אותם והם יגידו

אני לא זוכרת מתי עשיתי את המיון אבל גם לי לא הודיעו, לאף אחת לא הודיעו פשוט התקשרנו אל לשכת גיוס ואמרו לנו, אני מלשכת גיוס ירושלים, המממ רק שניה אני אבדוק מתי הייתי במיונים, כן ינואר הייתי ב-10. תתקשרי ללשכת גיוס שלך והם יגידו לך!. אני התקבלתי להיות מורה חיילת במסלול של קליטת עליה, שזה נראה די מסריח ונשמע די מסריח אבל עדין לא הייתי בתפקיד הזה אז אני לא יודעת!.חוץ מזה במיונים לקורס קצינות האחרון(ממורות חיילות) 90% מהבנות היו ממסלול קליטת עליה או מסלול של פנימיות יום אז אני מנסה לעודד את עצמי שזה תפקיד טוב.ואם אני אגיד את זה מספיק פעמים אני אאמין בזה גם...כן בטח!

למעלה