אני צריכה עזרה....

אני צריכה עזרה....

לפי מה שראיתי האנשים כאן די גדולים ואני קטנה לעומתכם אבל... יש לי בעיה ענקית... אני כבר חצי שנה דלוקה על מישהו שלא ממש שם עליו ואתמול גיליתי שהוא בכלל רוצה לצאת עם החברה הכי טובה שלי. לא האמנתי שזה באמת קורה,זה היה נראה כמו סיוט שלא נגמר. אתמול בלילה בכיתי כמו שלא בכיתי בחיים שלי,כמו ילדה קטנה,והבנתי שאני בעצם אוהבת אותו מאוד. חברות שלי אומרות שזה לא סוף העולם...הם לא מבינות אותי בכלל!!!!!!! מה אני עושה עכשיו?

ליאן.

New member
אם את אכן גרושה בת 14,

כפי כתוב בכרטיס שלך, הבעייה שתיארת הנה שולית ביותר..
אני מציעה שתקשיבי לחברותייך. את לא חייבת לפרגן לאותה חברה, אבל את גם לא יכולה למנוע מהקשר אפשרי בינהם להתקיים.. אי אפשר לכפות על אדם לרצות בך, כפי שאף אחד לא יכול לכפות עלייך לרצות בו. נסי לקבל את הדברים בהבנה ואהבה.. וחפשי לך מישהו ש´יידלק´ ו´ישים´ עלייך, וירצה בך בזכותך עצמך כמו שאת.. אחרת הוא לא ראוי לאהבתך. נסי לשכוח מהבחור הזה ותמשיכי הלאה. ברור שזה לא קל, אבל זו האפשרות הבריאה לך ביותר.. חישבי על זה קצת ותביני בעצמך שאין ברירה. ליאן.

פלופ

New member
תרכזי את האנרגיות...

מתולתלת מתוקה... את אומרת שאת כבר חצי שנה דלוקה עליו והוא לא שם עלייך , מכאן אני מבין שאתם לא בדיוק בקשר , אפילו לא של ידידות , ובסך הכל כל מה שיש לך איתו זה משיכה למראה החיצוני בלבד ולא אהבה. תנסי לחשוב על כל האנרגיות המאמצים והדמעות ש"ביזבזת" לשווא במשך החצי שנה האלה. קחי את עצמך בידיים , בעזרת אומץ ורצון לעשות לעצמך טוב תשכחי מאותו בחור ותרכזי את האנרגיות בלמצוא מישהו אחר שכן ישים עלייך ויקבל אותך כמו שאת ואני בטוח שאת מקסימה. ובקשר לחברה שלך , אם היא באמת החברה הכי טובה שלך אז אני בטוח שהיא לא תרצה להפסיד אותך בשביל דייט. אז קחי את עצמך בידיים ותמשיכי הלאה. בהצלחה פלופ

למעלה