אני צריכה עזרה!!

yaeloola2006

New member
אני צריכה עזרה!!

מתי ההופעה הקרובה של יהודה פוליקר באזור תל אביב?? דחוף! מי שיודע שיענה לי פה או שישלח הודעה ל [email protected]

jasir

New member
ההופעה הקרובה

היא ב-17.2 ואני חושבת שיש גם יום אחרי ב-18.2 תזדרזי לקנות כרטיס שלא יגמר..:)

willo1

New member
../images/Emo45.gif

יש בטאגליינס פרטים על ההופעה

ספי סול

New member
לצערי אני לא אהיה באף אחת מההופעות

הקרובות של יהודה...אז לכל מי שהולך תהנווווווו כייייף לכם ולרינה ולקרן עוד יותר כייף כי הן הולכות לשתי ההופעות... ונראה לי שאם במשך כל ימי הפסטיבל פוליקר היה מופיע כל ערב הן היו מתייצבות לכל הופעה...

קרן ב1

New member
למה לא תהיה?

ספי מה נסגר איתך?? לא אמרת שאתה מגיע להופעה שב-18? ונראה לי שאתה די צודק בהנחה שלך...

ספי סול

New member
יהללו...קבלי עוד פרטים על ההופעה-

ממה שכבר נכתב פה, פוליקר יופיע ב-17 וב-18 לחודש בבית ליסין בת"א, במסגרת פסטיבל ווליום אנפלאגד (שזהו פסטיבל האנפלאגד הראשון של ת"א והוא מתקיים מה-10 בחודש ועד ה-18 ומופיעים בו מלבד יהודה כנסיית השכל משינה ארכדי דוכין אביב גפן בית הבובות פורטיסחרוף ועוד המון...) ההופעות כולן אקוסטיות ויהודה יופיע עם חמישה נגנים במופע החדש "טרנס אוריינט אנפלאגד" כרטיסים בטל' 03-6045000 יוזם הפסטיבל הוא---------חיים שמש, שאין לי מושג מי זה אבל שיבורך על הרעיון המבריק והגאוני ועל היוזמה ועל כך שיהודה יופיע במסגרת הפסטיבל בשתי הופעות (בעוד שששאר המשתתפים יופיעו רק פעם אחת בפסטיבל...) אז תנו לו בכבוד ולכו תהנו מההופעה...

קרן ב1

New member
ספי כתב לך איפה תהיה ההופעה.

בבית ליסין. תסתכלי בהודעה שלו, כל הפרטים שם.

Pking

New member
איפה תיהיה ההופעה?...סתם סתם../images/Emo6.gif

כנ"ל (ספי סול) לצערי גם אני לא אוכל להגיע למרות הרצון הענק שיש לי. בגלל שאין לי אפשרות להגיע, אני סה"כ בן 16.5 (ללא רכב)וההופעה תסתיים אחרי חצות אני מעריך (כשאין תחבורה ציבורית)
אני מאוד מאוד מקווה שאני יגיע להופעות הבאות (ויהיו הבאות) - אני מת לראות את יודה מופיע ואעשה מאמצים להבא
ולכל מי שהולך כמובן תהנו

מתנות

New member
יש עוד אפשרויות...

עד כמה שאני יודעת, ההופעה ביום שבת בשעה 20:30. זו שעה מאוד מוקדמת, מה שאומר שגם ההופעה תסתיים מוקדם (יחסית). אני מכירה את הבעיה הזו כי גם אני נוסעת להופעות בעיקר בתחבורה ציבורית (ואני אפילו יותר קטנה ממך), אבל אם זה באמת חשוב - אפשר למצוא פתרון. אם יש חברים באיזור- תישן אצלם, תנסה לשכנע אחד מההורים להסיע, תיסע עם חבר כדי שיהיה יותר קל לארגן, תחפש טרמפים בפורומים, ועוד ועוד ועוד. משימה קשה, אבל אפשרית.

Pking

New member
תודה רבה לך על היחס והעצות../images/Emo140.gif

נתת לי אפשרויות שעדיין לא העלתי! תודה

למעלה