אני צריכה עזרה...

טינק5

New member
אני צריכה עזרה...

אני וחבר שלי ניסינו פעמיים לשכב.. אבל כל פעם שאנחנו שוכבים ומתבצעת חדירה מה שקורה זה שפשוט זורם מהאיבר מין שלי דם.. לא בכמויות גדולות אבל בכל זאת.. עכשיו אני שכבתי גם עם מישהו אחר לפניו וזה לא קרה למרות שהמישהו האחר היה הפעם הראשונה שלי... אני לא מבינה למה זה קורה... זה פשוט חוזר על עצמו ואני לא מבינה למה.. הרי זה לא קרה לי עם מישהו אחר... וחשבתי שזה אולי בגלל גודל איבר המין שלו... כאילו הוא די עבה.. מישהו יכול להסביר לי למה??

M A R I N A 2 2

New member
קרה לי אותו דבר בדיוק

אם האקס האחרון שלי,יש לו איבר גם עבה וגם גדול ברמות!!!! וכמעט כל הזמן ששכבנו היה לי כאב+הנאה, והיו פעמים שירד לי דם.....וכששאלתי את הגיניקולוגית שלי היא אמרה :זה מה יש.לדעתי היא סתומה.....כי פעם אחת בגלל שהוא פצע אותי ...נוצרה לי דלקת ושתיתי כדורים חזקים שנתנו לי כאלה תופעות לוואי שאני לא מייחלת לאף אחד,וזה רק איתו קרה לי....את אפילו יכולה לא להרגיש שיש לך דלקת עם לא תבדקי. אני נפרדתי ממנו..אחרי זה איכשהו הוא שיכנע שנחחזור ונעשה את זה בזיהירות...לא ירד לי דם אבל היה קצת כואב כששכבנו,בכל זאת שוב נפרדתי(אבל לא מהסיבה הזאת,אלא כי הוא אידיוט)

עם הראשון...כמה פעמים שכבת?

אני לא דיממתי עם הראשון שלי, ושכבנו פעמיים. כמה חודשים לאחר מכן,עם השני דווקא כן דיממתי בפעם\פעמיים הראשונות. בכל מקרה, אני ממליצה לך לפנות לרופא. לא משחקים עם דברים כאלה.

shona gone

New member
אנאלי זה דבר רציני.

ואם כואב לה בכוס,אז למה לא לנצל את כל הנקבים שיש לגוף האשה להציע?

חופ שיה

New member
כי עם כל הכבוד לאנאלי, ויש ../images/Emo3.gif

זה לא פתרון לבעיה שיש לה כרגע, אני צריכה עוד להסביר או שאת/ה מצליח/ה להבין את ההגיון שבעניין ?

למעלה