אני צריכה עזרה!!!

אני צריכה עזרה!!!

קוראים לי איה מי שעדיין לא יודעת ואני לומדת ג'ז ומחולות עמים (ריקודי עם+מחול קצבי, לא משהו מוגדר כ"כ) במתנ"ס זכרון. בבית ספר אני במקצוע בחירה מחול ובשנה הבאה אני נכנסת ל]פרויקט חדש שנקרא פרויקט מצוינות למחול. כמובן בתוספת תשלום, ז"א שאני לומדת בשלוש מסגרות אבל לצערי לא כ"כ מקצועיות שעוזרות לי לעתיד שאני רוצה לבנות במקצוע הזה. לרקוד זה הדבר שאני הכי אוהבת לעשות ולכן הייתי רוצה שזה גם מה שיהיה לי בעתיד. אתמול ראיתי הופעה של מרכז מירב וראיתי מה זה מקצועיות והיו שם ריקודים ממש יפים ומאוד הייתי רוצה ללמוד שם. בעייתי היא שאני לא רוצה לוותר על החוגים במתנ"ס ועל הפרויקט מצוינות, הפרויקט באמת יכול לפתח אותי ואף להביא אותי למגמה שאלך אלייה במאת האחוזים ואעשה גם בגרות בבית ספר אבל צריך עוד משהו מקצועי מהצד חוץ מהפרויקט בית ספרי והמגמה. מה שהמתנ"ס בו אני לומדת לא מאפשר לי. אני רוצה ללכת למרכז מירב שיפתח אותי אבל מצד שני אני לא רוצה לעזוב את המתנ"ס שאני לומדת בו כבר שלוש שנים.. אני יודעת שאתן תמליצו לי לעזוב את המתנ"ס וללכת למסגרות רציניות אבל אני כבר חזק בתוך המתנ"ס אין דרך חזרה.... באמת. 2 חוגים במתנ"ס עולים לי בסביבות 450 ש"ח לחודש. פרויקט המצוינות עולה 230 לחודש. ועוד 2 חוגים במרכז מירב יעלו עוד בסביבות 400-500 ש"ח לחודש וזה יוצא בחודש רק על חוגי המחול 1180 לחודש בערך... ועוד יש לי פעם בשבועיים חוג אנגלית שאת זה כמובן שחייבים בכיתה ח'. בקיצור אני ממש בבעיה.

ballet20

New member
תראי

מרכז מירב הוא מקום מעולה, אי מכירה מישהי שמלמדת שם והיא מעולה- בוגרת האקדמיה- ורקדנית מדהימה. באופן כללי זה מקום מאוד רציני. שאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא עד כמה את בטוחה בשלב זה של חייך שאת רוצה לעסוק במחול כי מניסיון דברים בחיים משתנים. אם את בטוחה במיליון אחוז- אז הקורבן שלך הוא לעזוב את המתנ"ס למרות שטוב לך שם (אני יודע שכיףשם גם אני הייתי שם...
) ולהשקיע כסף+זמן במירב. אבל אם את לא בטוחה במיליון אחוז, אז תמשיכי להינות במתנס וקחי בחשבון שזה לא המקסימום את עושה מקצועית. זה החלטה שאת צריכה לקבל- וזה יקרה לך עוד בדברים אחרים בחים...עוד אופציה היא לחכות בינתיים ועוד כמה שנים לחפש עבודה ואז לקחת יותר שיעורים. בכל מקרה, הכי חשוב שתהני ממה שאת עושה עכשיו- כי מניסיוני הדל- מיליון דברים משתנים וכיוון זה לא דבר קבוע אז היקר להינות מההווה

ליזיגי

New member
מסכימה איתך ../images/Emo13.gif

ובנוסף לכך, אני יכולה להציע לך אולי לקחת רק חוג אחד במתנ"ס שלך, בשביל הכיף וחוג אחד במרכז מירב- משהו שייתן לך יותר מקצועיות... בהצלחה

זה בעיה

א. אני נמצאת בשני חוגים במתנ"ס שאני מאוד אוהבת ורוצה לפתח את שני הצדדים ותהיה לי בעיה לבחור אחד מהם. ונגיד ואבחר ג'ז למשל ואוותר על מחול המופעים אני ירגיש ממש רע כשאראה את חברותיי מופיעות בכמה ריקודים גם במחול וגם בג'ז ואני יופיע רק בשניים. ב. אותו דבר יקרה לי במרכז מירב וגם אני לא חושבת שאפשר לקחת במירב רק חוג אחד, חייבים שניים או יותר. כי זה ימים מרוכזים.

אז אולי כדאי...

שבאמת לא אוותר על המתנ"ס כי אני באמת אוהבת לרקוד שם. אבל אני אלך למגמה ואעשה בגרות בבצפר במחול. יכול להיות שבזמן המגמה אני אקח שיעורי בלט אצל המורה של המגמה. דרך אגב, את באה מחר להופעה? אני מופיעה ב-2 ריקודים. יש גם הופעה היום אבל זה לבוגרות. זה הולך להיות מה זה יפה... אבל לצערי נזכרתי מאוחר מידי שאני רוצה ללכת להופעה הזאת אז לא אוכל ללכת, חבל.

למעלה