אני צריכה עזרה!...

אני צריכה עזרה!...

הי אני מעבירה השבוע שיעור בבסיס על אפילפסיה... וכל היום אני מחפשת חומר על המחלה... אולי מישהוא כאן יכול לשלוח לי מאמר טוב...שהוא מכיר? אני אשמח לקבל גם מאמר על צבא ואפילפסיה... ופעם התפרסמה כאן רשימת מפורסמים עם אפילפסיה אז אם משהוא שמר את זה... מצאתי הרבה אתרים בנושא אבל אני אשמח לקבל חומר טוב על הנושא שאולי לא מצאתי.. ואולי אם יש לכם משהו מעניין ו...מסקרן כמה שאפשר על המחלה...על אלכוהול נהיגה מסיבות... דברים שיעזרו לי לעניין אחרים... וכמובן----ספורט עם אפילפסיה. אני ממש הודה לכם אם תעזרו לי מקווה שלא נזכרתי מאוחר מידי....

שי מאיל

New member
האם העפת כבר מבט

במאמרי הפורום, בשורה הכחולה למעלה? את גם מוזמנת להתקשר אלינו לאי"ל- 02-5000283 או 02-5371044 (תבקשי את שי אם את רוצה לדבר איתי ולחסוך זמן. היום אני אהיה במשרד עד ארבע וחצי בערך, ממחר עד יום רביעי אני באילת [!!!!!!!]
)

חייםלוי

Member
מנהל
הבת שלי הכינה בשעתו שיעור שלם שנבנה

ממאמרי הפורום וממילון המונחים.

גוּזיד

New member
אם את רוצה אני יכולה להכין לך משהו

עם כל הנתונים שתבקשי. אבל למתי את צריכה את זה? אגב, "ספורט ואפילפסיה"? מה שונה מבנאדם בריא וספורט לבנאדם עם אפילפסיה וספורט?

Blueberry Kiss

New member
ממה שעולה לי בראש...

שחייה\צלילה וכו' הם סוגי ספורט בעיתיים לחולי אפילפסיה (בעיקר ללא מאוזנים, אבל גם למאוזנים לא כדאי להסתכן). טיפוס הרים\מכוניות מרוץ וכל מיני סוגי ספורט אקסטרימיים יחסית מסוכנים יותר לחולי אפילפסיה, שוב, בעיקר ללא מאוזנים.

גוּזיד

New member
אכן, אבל לא מבחינת המאמץ.

דיברתי על מאמץ. פעילות ספורטיבית מאמצת לא גורמת להתקפים. ממה שידוע לי.

hashy

New member
נהפוך הוא היא טובה לחולים.

פעילות גופנית משחררת אנדורפינים שהם מרגיעים טבעיים. היא תורמת בהגעת חמצן למח ועוד, ובכך היא משפרת את התנאים ההתחלתיים של החולה ואת התמודדויותיו עם המחלה וכל הנלווה לה. למעשה, כמו כל אדם אחר כדאי ורצוי שנעשה פעילות גופנית. יש לזכור שהגוף שלנו צריך שימון גם לאברים אחרים חוץ מהראש. הסיכון היחידי בשעת התקף היא שהאדם יהיה לבד ולכן ממליצים שתמיד יהיה מישהו לידנו בכל פעילות שכזו. יש גם להקפיד על דירוג מאמץ - לא להתחיל במאמץ גדול מדי. ואז אין סיבה לתקלה.

rosmarin

New member
מסכים מאוד איתךhasny

פעילות ספורטיבית שיחררה אותי מנטילת תרופות לחלוטין אופניים או אפילו שחייה מאוד מרגיעים את הגוף זאת דרך חיים וכדאי לאמץ אותה יש לי תקופות שאני לא מרגיש טוב אני פשוט רץ לעשות בריכות התוצאות באות ללא התקפים הערה כל פעילות גופנית זקוקה לאישור רופא ובתאם למצבכם

גוּזיד

New member
תקשיבי,

אני לא ממש מצליחה לענות לך במסרים, יש לך אייסיקיו/מסנג'ר?

למעלה