אני צריכה עזרה..

אני צריכה עזרה..

יש לי פה שאלות ,שאני צריכה שתענו עליהם.. כמו כן, אתם מוזמנים להוסיף "אפשרויות" אם אתם מוצאים את זה לנכון, זה יעזור לי המון:]] וכמובן לפרט אם ממש מתחשק לכם:] 1. מין- 2. איזור בארץ- 3.גיל- 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? א. רוק ב.פופ ג.ראפ ד.כל מה שנשמע לי נחמד ה. אחר (פרט) 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן ב.לא ג.לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן ב.לא ג.לפעמים 7.האם אתה מעריץ של אומן כל שהוא? כיצד זה מתבטא *לפרט*? א.כן ב.לא 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן ב.לא 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? א.בבית ב. בעבודה ג.בבית הספר ד.במקומות ציבוריים ה.בטלוויזיה ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא?*לפרט* א.כן ב.לא 11.מה משפיע על סגנון הלבוש שלך? א. אנשים בטלוויזיה. ב. האומנים והסגנון מוסיקה שאני שומע ג. חברים ד. אחר.. 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? א.כן ב.לא ג. חלק כן וחלק לא. תודה רבה לכולם:]

1Reebok

New member
המ.

1. מין- שכחתי 2. איזור בארץ- המרכז 3.גיל- 15 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? א.רוק
ב.פופ ג.ראפ ד.כל מה שנשמע לי נחמד ה. אחר (פרט) 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן ב.לא ג.לפעמים
6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן
ב.לא ג.לפעמים 7.האם אתה מעריץ של אומן כל שהוא? כיצד זה מתבטא *לפרט*? א.כן
יש לי את כל האלבומים שלו, ואני הולך להופעות שלו
ב.לא 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן
ב.לא 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? א.בבית
ב. בעבודה ג.בבית הספר ד.במקומות ציבוריים ה.בטלוויזיה ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא?*לפרט* א.כן
אבל אני ממש לא זוכר עכשיו. אני עייף. ב.לא 11.מה משפיע על סגנון הלבוש שלך? א. אנשים בטלוויזיה. ב. האומנים והסגנון מוסיקה שאני שומע ג. חברים ד. אחר..
שום דבר. 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? א.כן ב.לא ג. חלק כן וחלק לא.

../images/Emo26.gif

1. מין- נקבה 2. איזור בארץ- חיפה 3.גיל- 16 וחצי 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? ה. ישראלי..בעיקר רוק ישראלי..ושוט הנבואה ומוש שקשה להגדיר אותם..וקצת ראגיי.. 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? ג.לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן 7.האם אתה מעריץ של אומן כל שהוא? כיצד זה מתבטא *לפרט*? א.כן ב.לא איך את מגדירה מעריצה..? כאילו יש תאמנים שאני אוהבת ואני הולכת להופעות..אבל זאת לא הערצה מוגזמת כזאת כמו האלה של כוכב נולד.. 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? א.בבית 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא?*לפרט* א.כן ב.לא 11.מה משפיע על סגנון הלבוש שלך? ד. לובשת מה שנוח לי..ומה שנראה לי נחמד... 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? ג. חלק כן וחלק לא.

The Guardian17

New member
suuuuuure../images/Emo3.gif

. מין- ז 2. איזור בארץ- ר"ג 3.גיל- 18 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? ד.כל מה שנשמע לי נחמד 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? ג.לפעמים 7.האם אתה מעריץ של אומן כל שהוא? כיצד זה מתבטא *לפרט*? ב.לא 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא?*לפרט* ב.לא 11.מה משפיע על סגנון הלבוש שלך? ג. חברים 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? ב.לא למה זה לא באלגלית?

shiroosh999

New member
אני! ../images/Emo3.gif

. מין- נקבה 2. איזור בארץ- ירושלים 3.גיל- 14 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? ד.כל מה שנשמע לי נחמד 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? א.כן 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? א.כן 7.האם אתה מעריץ של אומן כל שהוא? כיצד זה מתבטא *לפרט*? א.כן, פורומים ומפגשי מעריצים וכו'. 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא?*לפרט* ב.לא 11.מה משפיע על סגנון הלבוש שלך? שומדבר מיוחד. 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? ב. לא.

אני...../images/Emo98.gif

1.זכר 2.מרכז 3. 16.5 4.כל מה שנשמע נחמד
5.לפעמים 6.לא 7.לא ממש 8.כן,יש הרבה
9.בית,ביה"ס,מקומות ציבוריים,טלויזיה...ובקיצור בכל מקום כמעט
10.לא 11.שאלה טובה.אין לי מושג
12.חלק מהסגנונות
וזהו!

אני!../images/Emo9.gif

1. מין-נקבה 2. איזור בארץ- מרכז 3.גיל- 14 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? רוק ופופ 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? כן האם אתה מעריץ של אומן כל שהוא? כיצד זה מתבטא *לפרט*? כן 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* כן 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא?*לפרט* כן 11.מה משפיע על סגנון הלבוש שלך? אחר..מה שאני חושבת שנראה לי יפה ונוח
12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? חלק כן וחלק לא.

spiritspirit

New member
בשבילך הכל ../images/Emo25.gif

יש לי פה שאלות ,שאני צריכה שתענו עליהם.. כמו כן, אתם מוזמנים להוסיף "אפשרויות" אם אתם מוצאים את זה לנכון, זה יעזור לי המון:]] וכמובן לפרט אם ממש מתחשק לכם:] 1. מין-לא שידוע לי 2. איזור בארץ-רמלה 3.גיל-16 וחצי! (
) 4. איזה סגנון מוסיקה אתה אוהב לשמוע? ד.כל מה שנשמע לי נחמד 5.האם המוסיקה שלה אתה מקשיב, משפיעה על מצב הרוח שלך? ג.לפעמים 6.האם מצב הרוח שלך משפיע על סגנון המוסיקה שאתה מקשיב לו? לפעמים 7.האם אתה מעריץ של אומן כל שהוא? כיצד זה מתבטא *לפרט*? א.כן- הערצתי את נטלייה אוריירו,במה זה מתבטא-יש לי את כל הדיסקים שלה,קלסר עם מלא תמונות וכתבות עליה.. ציירתי אותה
הייתי מושפעת..חח 8.האם יש שירים שמזכירים לך בן אדם או אירוע בחייך? *לפרט אם בא* א.כן -את מישהו שאני אוהבת 9.איפה אתה "חשוף" למוסיקה? ו.בכל מקום כמעט 10.האם אי פעם עשית משו, בהשפעת מסר ששמעת בשיר כל שהוא?*לפרט* א.כן- כתבתי שיר
11.מה משפיע על סגנון הלבוש שלך? ד. אחר.. 12. האם אתה והחברים שלך שומעים את אותו סגנון מוסיקה? ג. חלק כן וחלק לא. תודה רבה לכולם:] אין על מה
מואההההה

למעלה