אני צריכה עזרה אתם יכולים להתחיל ועשות רשימה של כל מיני גיבורי על.. אני חייבת כמה שיותר שמות בדחיפות
C CaptainBlack New member 13/2/05 #1 אני צריכה עזרה אתם יכולים להתחיל ועשות רשימה של כל מיני גיבורי על.. אני חייבת כמה שיותר שמות בדחיפות
B B a m B a m New member 13/2/05 #2 וואלה! וולברין, סופה, רוג, נייטקרולר, פיניקס, ספיידרמן,הגובלין הירוק,ונום,קפטן אמריקה, הזיקית, דרדוויל, באטמן רובין, הג'וקר, הפינגווין, מגניטו, ג'אגרנאטס,ג'ובילי,אלקטרה, ספון, סיניסטר, סייברטות', אפוקליפסה,מיסטיק, חתולה שחורה, פיירו, אייסמן, גמביט, קולוסוס, פסילוק, וואנדה, סייקלופס, לילנדרה, טוד, אונסלוט,בישופ, שאדוקאט, סופרמן, קאטוומן,האלק, אומגה רד, מאגמה, ביסט, קייבל,אוולאנץ, קוויקסילוור,בלאב, באם באם. מקווה שעזרתי...
וואלה! וולברין, סופה, רוג, נייטקרולר, פיניקס, ספיידרמן,הגובלין הירוק,ונום,קפטן אמריקה, הזיקית, דרדוויל, באטמן רובין, הג'וקר, הפינגווין, מגניטו, ג'אגרנאטס,ג'ובילי,אלקטרה, ספון, סיניסטר, סייברטות', אפוקליפסה,מיסטיק, חתולה שחורה, פיירו, אייסמן, גמביט, קולוסוס, פסילוק, וואנדה, סייקלופס, לילנדרה, טוד, אונסלוט,בישופ, שאדוקאט, סופרמן, קאטוומן,האלק, אומגה רד, מאגמה, ביסט, קייבל,אוולאנץ, קוויקסילוור,בלאב, באם באם. מקווה שעזרתי...
V vaiu New member 13/2/05 #3 אהם היא ביקשה רשימה של גיבורי על... אם זכרוני העלוב אינו מטעני - הגובלין הירוק, ונום, ספוון, הזיקית, הג'וקר, ג'גרנאוט, סיניסטר ועוד ועוד שציינת - הם לא גיבורי על, הם אויבים של גיבורי על...
אהם היא ביקשה רשימה של גיבורי על... אם זכרוני העלוב אינו מטעני - הגובלין הירוק, ונום, ספוון, הזיקית, הג'וקר, ג'גרנאוט, סיניסטר ועוד ועוד שציינת - הם לא גיבורי על, הם אויבים של גיבורי על...
T The Human Torch New member 13/2/05 #4 הרבה אנשים נוטים להתבלבל... בין גיבורי על(Super heroes) למי שמהווים את האויב לגיבורי האל - Villians. אז כן, הרבה מהרשימה שלך הם לא גיבורי על מפני שהם רעים.
הרבה אנשים נוטים להתבלבל... בין גיבורי על(Super heroes) למי שמהווים את האויב לגיבורי האל - Villians. אז כן, הרבה מהרשימה שלך הם לא גיבורי על מפני שהם רעים.