אני צריכה עזרה...

אני צריכה עזרה...

אז ככה ...יש לי חבר ואנחנו חברים בערך חודשהבעיה היא שהוא גר במעלה אדומים ואנחנו אפילו לא לומדים ביחד כך שהפגישות שלנו תמיד שסימן שאלה. כל "הרומן" התחיל ביום הולדת של חברה שלי שהיא לומדת איתו והוא וכל שאר החברים שלו הוזמנו וגם אני.שם נפגשנו בפעם הראשונה.אני נדלקתי אליו ולאחר כמה זמן נודע שהוא גם אלי בסוף נהיינו חברים.נפגשנו סך הכל איזה 5 פעמים והכל הלך טוב...רק שבזמן האחרון קרה סיבוך קטן ופתאום נמאס לי מהכל.אני עדיין אוהבת אותו (לא כמו שאהבתי כשנפגשנו לראשונה אבל בכל זאת) אבל אני לא יכולה יותר ככה,כי לא נראה לי שאני אראה אותו בזמן הקרוב. אבל אני גם מפחדת להיפרד ממנו כי הוא כבר חשב על להיתאבד ואני מפחדת שזה יקרה. אני באמת לא יודעת מה לעשות...תעזרו לי...

MikeY fReAk

New member
תקשיבי..../images/Emo79.gif

אהבה מרחוק זה אחד הדברים הכי קשים שיש, ואם את מחזיקה מעמד ככה..באמת אני מורידה את הכובע בפניך.. דבר שני..תחשבי טוב טוב: האם ההפחתה באהבה כלפיו היא עד כדי פרידה? תחשבי, זה יכול להיות צעד מאוד משמעותי.. ואם את מחליטה להיפרד ממנו, את צריכה לראות מה מצבו הנפשי באותו רגע/תקופה שאת עושה את זה. מצטערת לומר, אבל רוב הסיכויים שהוא יקח את זה קשה. כל מה שאת יכולה לעשות, תדאגי שיהיה איתו חבר טוב בסביבה, מישהו שהוא יכול לדבר איתו. קיצור - שלא יהיה לבד. תנסי לעשות את זה בצורה הכי הכי נעימה שיש [למרות שזה מאוד קשה]. עדיף פנים מול פנים. לא טלפון, לא אייסיקיו, לא מסנג'ר, לא אימייל, פנים מול פנים. את יכולה לפנות אלי במסרים, אני אשתדל לעזור.

shiroosh999

New member
יוליה....

אנחנו מבינים שאת צריכה שייעצו לך.. אבל לא נראה לי שזה ממש המקום.... ובכל זאת... את לא צריכה להישאר איתו בגלל שאת מפחדת עליו, אם הוא בן אדם נורמלי, הוא ישקול טוב מאוד למה לא להתאבד רק בגלל, אהבה, ועוד כזאת אהבה, כאילו..... בגיל הזה... אז תיפרדי ממנו אם זה מה שאת רוצה, ואל תפחדי לעשות את זה בגלל איומים שלו אם הוא מתאבד... עדיין! אני מציעה לך להקשיב לרותם, וללכת לפורום בעיות בגיל ההתבגרות.. זה הרבה יותר מתאים למקרה הזה...

למעלה