אני צריכה עזרה

אני צריכה עזרה

זה נשמע כאילו אני ילדה ממש קשה... אני צריכה אקורדים לגיטרה חשמלית של שירים ליום השואה כמו "פרח" של יהודה פוליקר , "הליכה לקיסריה" חנה סנש , "דמעות של מלאכים" לא יודעת מי. אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי בזמן הקרוב ,תשלחו לי את האקורדים או תגידו לי איפה יש. תודה!

S a l i t

New member
בבקשה בובה :)

יהודה פוליקר - פרח Am G שם בעפר ותכלת G F חלקת שלום ישנה Am G נומי פרח נומי G/F# G D נומי ילדה קטנה. פזמון: Am Em את החיים לקחו לך G/F# G D או, מלחמות קדושות Am Em מלאכים בכו לך G D7 בעיינים יבשות. את חיוכך תינוקת קברו באדמה איך צומח שקט מתוך המהומה. את הבית הזה כמו הפזמון: מי שלחץ על הדק דם בליבו מכתים במלחמות לצדק גם ילדים מתים. פזמון: את החיים לקחו לך... בית ראשון: שם בעפר ותכלת... פזמון: את החיים לקחו לך... וחלומך ברוח חרוז במנגינה נומי פרח נומי נומי ילדה קטנה. ___________________________________________________________ יוני רכטר - דמעות של מלאכים 4/4 || G A#dim | Am7 D7 | G A#dim | Am7 D7 | G || 4/4 ||: C C#dim | Am7 D7 | G A#dim | Am7 D7 | 4/4 G Bb | Eb D7 | FM7 | D11 D7 | Em7 A13 | F#m7 G#7 | Em7 A7 | 2/4 C7/5- | 4/4 B4 3 | Em7 A13 | F#m7 G#7 | Em7 A7 | Bb4 D | 3/8 O-סימן חזרה | F | 4/4 G A#dim | Am7 D7 | G A#dim | Am7 D7 | 2/4 G G7 | :|| 4/4 || F G | 3/8 Bb11 | 4/4 D11 || דמעות של מלאכים דמעות שקטות דמעות יפות ועצבות זולגות באופק דמעות ומחפשות מהן מבקשות. פזמון כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה עצוב לנו יותר כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה עצוב לנו יותר, עצוב לנו יותר... דמעות של מלאכים מדוע הם בוכים המלאכים אולי בגלל שזה לא קל להיות מלאך בעולם עצוב כל כך. פזמון וגם אנחנו כאן רוצים לבכות, לבכות איתם מה לעשות רוצים לבכות אך הדמעות אינן יורדות הדמעות אינן יורדות פזמון ___________________________________________________________

kedeman

New member
גאון

בכל שפה!!! הוא מוכשר למרות שהוא מתוסבך כל כך.... אבל יש לו שירים ממש ממש יפים גם אם לפעמים יש בהם שטויות :)

אוי את כל כך מתוקה!!!

תודה רבה מותק!
ממש ריגשת אותי עכשיו!!
תזכי למצוות!
קבלי
ו
!

כאן את יכולה לחפש שירים של זמרים

ישראליים.. וגם לועזיים אם את צריכה אין בו מגוון כזה רחב.. אבל עדיין - מקווה שזה יעזור לך! =\

בקשה

יש לי אתר (לא בדיוק לי אבל כן יש לי את הכתובת) עם די הרבה שירים מקווה שזה יעזור לך... אגב האקורדים לגיטרה חשמלית קלאסית ואקוסטית... זה אותו דבר... סתם ידע כללי.. (אגב זו הודעה ראשונה שלי.. אני אור, אני מעמק חפר..) (הילה אני בטוחה שתיהיי שמחה על זה..)

kedeman

New member
היי אור!

ברוכה הבאה!! (ידעתי שקצת לחץ יעזור :) ואל תדאגי אני מבטיח לך שאם תישארי באזור ותכתבי קצת מאוד מהר תרגישי פה מאוד בנוח בכל אופן אני ממליץ לך לקרוא את "המדריך לפורומיסט הנבוך" שנמצא במאמרי הפורום (תסלחי לי על העצלות... זה נמצא בשורה הכחולה למעלה, בתוך "מאמרים")

tuty fruty

New member
אור מה שלומך???

הסתכלתי בפרטים... מה קורה? חברה זאת אחת הט'נקיות הכי איכותיות שאני מכירה!

לא.

אקורדים זה אותו דבר לכל הכלי נגינה..! איך עושים את האקורד.. כל כלי והצורה שלו. כנ"ל תוים נגיד סול.. אז בכל לכי נגינה זה ישמע דומה.. הבנת? =)

למעלה