אני צריכה עזרה

Lotzifer

New member
אני צריכה עזרה

אני צריכה את השיר Black Hole Sun בביצוע של אלאניס באיכות טובה. הצלחתי למצוא את זה רק באיכות של הופעה שבקושי שומעים מה היא שרה. אז אם למישהו יש........ תודה....

אין ממש איכות טובה להופעה הזאת

אבל יש לי איכות קצת יותר טובה מהגרסה הנפוצה יותר את מוזמנת את מוזמנת להכנס אלי לאי סי קקה

Lotzifer

New member
אמממממ.....

יש אפשרות באימייל? כי..... אין לי איי סי קיו....... מיאו, אני כ"כ אוהבת את השיר הזה......

....

אני לא כול כך יודע איך שולחים קבצים באי מיל אבל אם תלמדי אותי זה יהיה סבבה! קבלו תמונה חדשה של אלאניס

Lotzifer

New member
תמונה מדהימה!!!!!

טוב, אני אסביר לך איך לשלוח באימייל...... זה לא כ"כ קשה.... יש שתי אפשרויות: אחת, ללכת לתקייה שהקרובץ נמצא בה, ללחוץ על הקובץ בלחץ הימני של העכבר, ואז הולכים לך "שלח אל" ושם יש כפתור של "נמען דואר" ולוחצים על זה, ואז נפתח חלון של אימייל והקובץ כבר נמצא שם. רק צריך לכתוב את האימייל של מי שאתה שולח אליו. אפשרות שנייה, לפתוח חלון של אימייל, ללחוץ על "הוספה" ואז על "קובץ", ומה שנשר זה לחפש את הקובץ שאתה רוצה לשלוח בחלון שנפתח ולכתוב את הכתובת...... מקווה שהבנת...... הנה הכתובת שלי: [email protected] תודה!

infatuation

New member
אתם רציניים??

אלאניס ביצעה את השיר הזה בהופעה?? איפה הייתי כשזה קרה? אוח.. אני כ"כ לא מחוברת לקרקע שזה כבר מתחיל לעצבן!

למעלה