אני צריכה עזרה........

רותיקה

New member
אני צריכה עזרה........

בעוד כחודש אני מאמינה, אני הולכת להיבחן לתאטרון צבאי.... אני כבר עכשיו מתחילה לעבוד על מונולוגים, אך יש לי בעיה...... אני לא יודעת אילו מונולוגים לבחור..... חשבתי על מונולוג מתוך חנה סנש, מונולוג שקשור בשואה..........מה דעתכם? עכשיו לכל אלה שהציעו את דעתם: למי שהציע את "בית ברנרדה אלבה"- אדלה, אז אתה מוכן לפרט קצת יותר? אני מכירה את המחזה הזה....עשיתי עליו הצגה, אך תוכל יותר לכוון אותי, זאת אומרת תגיד לי בדיוק איזה עמוד בספר.... לצילאאוט שהציעה "תשוקה בצל האילנות" ו "פילומנה", אז מה אלה? אלה ספרים? מחזות? מונולוגים? תפרטי קצת יותר בבקשה.... כנ"ל לגבי "מלח" ו"שבע" של חנוך לוין. ואחרונה חביבה: joan of ark : שהציעה את הספר: "לדבר עם ג´יין מרטין"- "ג´ולים" , אז תפרטי קצת יותר...מי כתב את הספר, והאם זה ספר או מחזה וכו´......... עכשיו, אני צריכה שני מונולוגים: אחד דרמתי ואחד מצחיק. המונולוג המצחיק אין לי שום מושג לגבי זה.......אודה לכם מאוד מאוד מאוד אם תעזרו לי!!!!!

sihaya

New member
ממממממ

אני חושבת שבבית ברנרדה אלבה אין כ"כ מונולוגים מעניינים . אבל בחירה שלך . לדבר עם (אם אני לא טועה) זה ספר כזה שיש בו הרבה מונולוגים של נשים אני מיחה ש ג´ולים זה שם המונולוג לא? מה רצית לדעת בקשר למונולוג מצחיק? לא ממש הבנתי . נטלי .

actress

New member
עשיתי חנוך לוין אבל..

הם לא כ"כ מקשיבים הבוחנים אני רואה שכל 1 רושם מה הוא יעשה אבל הכל באמת חארטה שם... אתה צריך להיות הבן של... הוא אח של... וככה תתקבל למשל יחד איתי נבחנו תמי פדרמן שהיתה "בבוקר של כיף" עם דליק וולניץ והיא התקבלה כי אבא שלה היה חבר טוב ושל אחד השופטים דני רובס ואני לא אומרת את זה בגלל שלא התקבלתי אלא אני עבדתי עם תאטרון צה"ל וחיל חינוך ולא כולם נהנו שם אבל שיהיה לך בהצלחה ותספרי איך היה ועוד בשורה.. עומר ברנע שהיה שם לא היה מרוצה ויצא מהצבא בגלל זה יהודה לוי גם שהיה בתאטרון צה"ל עבר משם לא לחשוב שבגלל שנכנסים לשם יוצאים שחקנים אפשר גם בלי זה ויש כאלה שלא היו מעולם בצבא או לא היו בתאטרון ותראו איפה הם היום

stars

New member
צודקת....

תיאטרון צה"ל זה הכל פרוטקציות. לא שניסיתי להתקבל (אני בת 15...) אבל ככה תמיד אמרו לי. משפט מפורסם של חברה שלי: "בשביל להתקבל לתיאטרון צה"ל צריך לשכב עם הרבה אנשים" המשפט הזה הפך לאחד הפיתגמים של הכיתה שלי...

actress

New member
אמממ.. (דוגמאות לפרוטקציות בצה"ל)

לא צריך לשכב עם הרבה אנשים שם זה עולם אכזר נכון אבל בצבא אתה צריך להיות קרוב למישהו ואתה בפנים כמו למשל עומר ברנע הדוגמן הוא נבחן והתקבל ולמה בגלל שהוא הבן של... קחי למשל את תמי פדרמן שהיתה בבוקר של כיף עם דליק היא התקבלה בגלל שאבא שלה הוא מנהל רשתות מלונות באילת דיויד פדרמן והוא חבר טוב של אחד השופטים דני רובס מאיה אבידן הבת של אביבה אבידן בזכות מי היא התקבלה בזכות אמא שלה ואני גם שמעתי שהחבר´ה יחד איתה אמרו לי כי שירתתי איתם וככה ועוד ועוד.. אנשים שכביכול קוראים לעצמם "שחקנים"

stars

New member
תרגעי...

יש המווון מונולוגים שאפשר לעשות: חפץ- חנוך לוין הבת פוגרא, תמונה 8, זה מונולוג קומי נפש יהודי- יהושוע סובול תחפשי מונולוג של הבת ביקור הגברת הזקנה-לא יודעת מי כתב את זה- הקטע של "העולם הפך אותי לזונה, אני יהפוך אותו לבית זונות!" פיגמליון- ברנרד שו- אלייזה, יש מלא קטעים האביב מתעורר- וודקינד, יש כמה קטעים ביבר הזכוכית- טנסי ויליאמס חשמלית ושמה תשורה- טנסי ויליאמס כולם טראגים חוץ מ"חפץ" ו"פיגמליון" וכולם מחזות

למעלה