אני צריכה עזרה....

נצחית

New member
אני צריכה עזרה....

יש לי צורב חדש ואין לי מושג איך לצרוב... תוכלו לעזור לי....? איך צורבים שירים מין המחשב? אין לי מושג!!! התוכנה שיש לי כרגע היא create cd וכל פעם שאני מפעילה אותה. דולקת לי הנורה בצורב של read וזה ממשיך ככה בלי לעשות כלום. הוא רק קורא ואין לי מושג איך לצרוב שירים מין המחשב ... אז בבקשה תעזרו לי...

ihovav

New member
פרטי יותר...

איזו תוכנה ? Adaptec Create CD ? אם כן - את צריכה לבחור איזה סוג של מדיה את רוצה לצרוב ולבחור האם את רוצה צריבה מיידית, בדיקה וצריבה או רק בדיקה תנסי לפרט יותר לגבי סוג הצורב, המהירויות , מערכת ההפעלה וסוג המחשב

צוחה

New member
לאט לאט..... בלי פאניקה

יש בריטניקה. סתם יש את צוחה שיעזור לך... דבר ראשון שם התוכנה היא easy cd creator ולא create cd :) כדי לצרוב מוזיקה - את מתחילה את התוכנה ע``י לחיצה על האייקון create cd הנמצא על הטסק באר. יצוץ לך תפריט בו את בוחרת audio > audio cd לכי לספריית השירים שלך בחלון שלמעלה (שירי ה mp3) ואז פשוט תגררי את השירים הרצויים לחלון התחתון תלחצי על הכפתור recorde (למעלה, פשוט עיגול אדום) תבחרי (מתחת ל ok ו cancel) את advanced כדי שיצוץ לך המשך לחלון הקטן שם תבחרי close disc ואת המהירות הרצוייה לצריבה. וזהו כדי לצרוב דיסק רגיל - אותה התחלה כמו ל audio רק שבתפריט את צריכה לבחור data > data cd תגררי מהחלון העליון את הקבצים לחלון התחתון ההמשך כמו למעלה. כדי לצרוב מדיסק לדיסק - (זה אם יש לך חברה עם דיסק מוזיקה שגם את רוצה אז במקום להעביר את השירים ל mp3 ואז לצרוב, אז את יכולה לעשות העתק מדויק של הדיסק [רק דוגמא כי זה לא חוקי ;-) ]) את לוחצת על האייקון של create cd > data > cd copier לכונן הצריבה את מכניסה דיסק ריק ולכונן הרגיל את הדיסק שאת רוצה להעתיק לכי ל advenced כדי לשנות שם את התכונות של אותה צריבה למה שתרצי תלחצי על הכפתור המני התחתון ``copy`` וזהו שמחתי לעזור לך ;-)

נצחית

New member
משום מה....

אני לא מצאתי שום דבר מהדברים שאמרת לי.... ואני לא מצליחה לעשות כלום!

eYaL

New member
נסי את זה.

אם יש לך קיצור דרך בתוך תפריט התחל,אז נסי להפעיל את התוכנה דרכו: התחל->תוכניות-> Adaptec Easy CD Creator -> Features -> Easy Cd Creator משם תוכלי לבצע את כל הפעולות המפורטות מעלה. eYaL

נצחית

New member
עוד שאלה

דבר ראשון תודה הצלחתי אבל התוכננה הזאת לאמאפשרת לי לצרוב mp3 ולשמוע אותו במערכת או בדיסקמן.. יש לכם תוכנ הקלה פשוטה שניתן להסביר לי עליה שיכולה לצרוב mp3 ולהשמיע את זה במערכת ובדיסקמן?

דיסקט

New member
בשביל זה יש את Nero של Ahead.

אך לתוכנה חסרון: היא לא למתחילים. היא כוללת המון אפשרויות למתקדמים יותר, ועלולה להרוס דיסקים אם לא יודעים איך להשתמש בה, אך היא יודעת לעשות הרבה יותר דברים מ EZ CD Creator, כולל המרת MP3 לפורמט של נגני CD. http://www.ahead.de

צוחה

New member
easy cd creator זה מה שיש לה !

פשוט תסתכלי בחוברת ההוראות שקיבלת.... זה כתוב בכמה שפות כך שבוט אחת מהן את מכירה (אנגלית כמובן) ושם יש כולה איזה 10 עמודים על הצריבה ואיך לצרוב וזהו אם את לא טובה באנגלית פשוט תבקשי מאחד מבני המשפחה שיקרא את זה ויסביר לך כי זה כתוב בשפה מאוד פשוטה ;-)

למעלה