אני צריכה עזרה..

x project

New member
אני צריכה עזרה..

לאחרונה אני לומדת שפת C אנו מתרגלים בעזרת תוכנה הנקראת - קומפיילר. ברשותי דיסקט שעליו נמצאת התוכנה, למיטב ידיעתי לא הגרסה החדשה ביותר (ללא סימון שונה של צבעים). ניסיתי להעלות את הדיסקט במחשב שלי על מנת להתקין אצלי את התוכנה בכדי שאוכל לתרגל ולעשות שיעורי בית. אך לשווא כשניסיתי לגשת אל הדיסקט נפתחה הודעה ובה היה כתוב: a: is not accessible או- please insert a disk into drive a ניסיתי את הדיסקט במחשבים אחרים והוא עולה מצויין. מה לדעתכם הבעיה? וכיצד אני יכולה לפתור אותה? בתודה גדולה מראש!

x project

New member
הודעה חדשה שעלתה היא:

the disk is not formatted do you want to format it now? מה עלי לעשות? ומה זה אומר על הדיסקט?

x project

New member
help!!!

אולי יש גרסה שיתופית של התוכנה שאני יכולה להוריד מאיפושהו? שמותאמת לשפת C ? תודה מראש

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אז ככה . . . .

אם את משוכנעת ב-100% שהדיסקט פועל היטב במחשבים אחרים אז הכונן דיסקטים שלך מלוכלך או לקוי. תוכלי לרכוש דיסקט ניקוי תואם לכונן ולנסות לנקותו או להחליף כונן בעלות של כ-50 ש"ח (כולל מע"מ) לא כולל עבודת טכנאי.

P0P

New member
פשוט מאוד !!!

תכניסי את הדיסקט בפנים ולפני זה תוודאי שהדיסקט פתוח לכתיבה עם הצופציר הקטן הזה שמאחורי הדיסקט, תלכי למחשב שלי ותני לחיצה על הכונן דיסקטים 1.44 עם הכפתור הימני בעכבר ואז תבחרי במאפיינים ואז תלחצי על כלים או TOOLS ואז תלחצי על הכפתור שמה בדיקת שגיאות או CHECK NOW ובסוף שזה ייגנר תנסי עוד פעם להיכנס לדיסק.

x project

New member
יאמה תודה רבה!!!!

עזרת לי המוווווווון! אני מודה לך מאוד מאוד מאוד!

P0P

New member
פחחחחחחחחח אבל רשמתי בטעות

כי אמרת שבמחשבים אחרים הדיסקט עובד אז אם אצלך זה לא עבד אז הסיבה צריכה להיות שהכונן לא טוב, יש לך מזל כי אם לא הייתי קורא את ההודעות האחרות לא היית מקבלת את התגובה שלי
. אולי יש לך כונן דיסקטים ישן שקשה לו לקרוא נתונים לעומת כוננים חדשים שמסוגלים לקרוא ולשחזר בזמן אמת את הדיסקט ולהעלות אותו .

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אם כך, הדבר היחיד שכנראה פתר...

לה את הבעיה היה שהדיסקט הרגיל הצליח איכשהו לנקות לה את האבק/הליכלוך שהצטברו על ראש הכונן או שהכונן איבד את הכיוון העדין של נקודת ה-"אפס" שלו ולכן הוא לא תמיד קורא את הדיסקטים כמו שצריך. אם השואלת משתמשת הרבה בכונן 1.44 שלה הייתי מציע לה להחליפו בהקדם.

x project

New member
זהו שאני לא..

פעם במאה שנה.... אבל עכשיו אני כנראה אשתמש בזה המון

למעלה