אני צריכה עזרה

Winky

New member
אני צריכה עזרה

אני צריכה עזרה

מכולם אני כותבת סיפור: הארי פוטר ושמיכת הטלאים, וקראתי את כל הספרים באנגלית, כך שיש הרבה שמות של דברים שאני לא יודעת איך היה כתוב בתרגום. אז אני צריה שתשאירו לי תגובות עם: איך אומרים Jumper (הסווצ`ר הזה שאמא של רון שולחת להארי בכל חג המולד)? ואני צריכה שמות של ממתקים מזונקו וכאלה.

העזרה בדרך!

JUMPER זה, נראה לי לפחות, אימונית (טריינינג). ממתקים מזונקו יש המון, ואני לא זוכר אותם בעל פה. מקווה שתצליחי עם הסיפור שלך.

Panther

New member
בהצלחה!!

בהצלחה, ואל תשכחי לפרסם אותו כאן אחרי שתגמרי לכתוב! אני לא יכול לעזור לך כי גם אני קראתי את הספרים באנגלית.

Peanut

New member
עזרה....

היי לJumper קוראים סוודר של וויזלים ויש מלא ממתקים: ממתקי מנטה צח פלפולונים שחורים קרם אגוזים עכברטיקים ג`לי קוקוס נשיקות מנטה בצורת קרפדות טופי קרמל עטי סוכר שבריריים ברטי בוטס בונבונים מתפוצצים סוכריות רחף סוכריות על מקל בטעם דם המסטיק הכי מתנפח של דרובל מקקים מצופים שוקולד שוקובולים לקקנים חומציים ויש בטוח עוד כמה..... B-)

וואו!! אם רק תוכלי!!!

אם קראת את כל הספרים אז קראת בטח את הספר- HARRY POTTER AND THE PHILOSOPHER`S STONE.. אם כן פליז!! בבקשה!! תספרי לי על מה הסיפור!!! זה ממש חשוב לי!!!! אם כן אז תודה תודה תודה תודה תודה!!! נילי B-()

Hermione

New member
ממתקים

ממתקים

הנה רשימת הממתקים המלאה (משלושת הספרים הראשונים): מיץ דלעת עוגיות דלעת סוכריות ברטי בוטס בכל הטעמים צפרדעי שוקולד המסטיק הכי מתנפח של דרובל (ממלא את החדר בבועות כחלחלות) עוגות קדרה שרביטי במבליק חלזונות מרמלדה גושים קטיפתיים של קרם אגוזים ריבועים ורודים רוטטים (!?) של ג`לי קוקוס סוכריות טופי כרמל בצבעי דבש ממתקי מנטה צח לניקוי השיניים פילפולונים שחורים (גורמים לירוק אש) עכברטיקים (מקפיאים את הפה) נשיקות מנטה בצורת קרפדות שקופצות בבטן עטי סוכר למציצה בשיעור בונבונים מתפוצצים סוכריות על מקל בטעם דם (לערפדים...) מצופים בשוקולד (אאאאאאאייייייייככככככסססססס) בירצפת לקקנים חומציים (שעושים חור בלשון) שוקובולים שמנים ממולאים במוס תותים וקצפת וזהו. מקוה שעזרתי... :cool:

למעלה