אני צריכה עזרה....

אני צריכה עזרה....

אני צריכה לעשות עבודה במחשבים ואני אולי יעשה על באפי אם אני יצליח- אני צריכה לעשות תוכנה בפרולוג (למי שיודע מזה חוץ מקלואי:) אז אני צריכה כל מיני פרטיםן ונורא יעזור לי אם תעזרו לי-[ זה צריך להיות בערך 20-25 דוגמאות שהולכות ככה- עונה,מספרפרק , במאי, תסריטאי, תאריך הופעה בטלויזיה, רשימת שחקנים אורחים, השד המופיע בפרק, דמויות מרכזית בפרק, זמן פרק בדקות ושניות (WTF), הזוגות שנמצאות בפרק, עלילה בשורה, אפקטים קיימים/לא קיימיים. ואם יש לכם איזשהוא נושא אחר שהתשובה שלו היא כן או לא והיא קשורה לפרקי באפי אז זה נורא יעזור לי. בקיצר אני שונאת מחשבים. פליז תעזרו לי.

ANGEL N

New member
תשאלי את ו IDOffryn ...

הוא כל הזמן עושה סיכומים כאלה לפרקים. לפי מה שהבנתי הוא לוקח את זה מהאתר BUffyguide.com. תנסי שם

idan3k

New member
את לא בי'? מתחילים ללמוד תשפה הזאת

בי"א רק, לא? ככה דפנה נדמה לי אמרה... עם מי את לומדת?

אני בי'

אני לומדת פרולוג ופסקל, שנה הבאה גם עוד משהוא ששכחתי את השם. (עם שלומית- עידן) ווו למה אאף אחד לא עוזר לי:(?

קלואי1

New member
תיכנסי לסאנידייל בישראל.

יש להם שם בספריה את הסיכומי פרקים ורשום מי ביים ומי כתב... ובקשר לעובדה אם לא הבנת אז זה מה שחשבתי: %פרק(_שם_הפרק,_עונה,_מספר,_במאי,_מפיק,_תסריטאי,זמן(_דקות,_שניות),_רשימת_שחקנים_אורחים,_שד,_דמויות_מרכזיות,_עלילה_מרכזית,_תאריך_הפקה,_תאריך_הופעה_בטלוויזיה). ואת יכולה גם להמציא, את יודעת הם לא ילכו ויבדקו את זה באמת...

תודה:)

ומה אני יכולה לעשות של כן ולא? כאילו בוליאן? ומאיפה אני יכולה למצוא זמנים של פרק?

קלואי1

New member
הנה עוד כמה רעיונות.

את יכולה להכניס שדה של רייטינג וזה יתן לך מלא חוקים של מינימום מקסימום שאת יכולה לעשות (בוחנים מתים על זה). כאילו לאיזה פרק היה הרייטינג הכי גבוה/נמווך? רייטינג ממוצע לעונה/לסדרה כולה. איזה עונה עם הרייטינג הכי גבוה/נמוך... יש עוד מלא.. שדות בוליאנים?? אולי אם צינזרו או לא... לא עולים לי עוד רעיונות לראש... בכל מקרה, זמן של פרק אמרו לך איך להשיג, בסאנידייל בישראל יש גם קישור לאתר שהם תרגמו ממנו וראיתי שיש שם עוד יותר פרטים למשל מתי זה שודר...

טודא:)

יהיה לי מה לעשות יום שבת... תודה על כל העזרה. נראה מה מחר המורה למחשבים תגיד לי...

ניצול שרשור

גם אני צריך קצת עזרה... מישהו יכול אולי להפנות אותי לאתר שאני יוכל להוריד ממנו תרגום לפרקים של אנג'ל? תודה

למעלה