אני צריכה עזרה

אני צריכה עזרה

התנדבתי (איזה חנונית!!!!) לעשות הרצאה באנגלית בנושא הצלחה והשפעתה על אנשים, ואני צריכה עזרה!! אם יש למישהו רעיון או מקום שאני יכולה לקחת ממנו מידע אז
ברור שהסיבה היחידה שהתנדבתי זה כי רציתי לעשות את זה על ג´ים מוריסון ג´ימי הנדריקס ... אבל גיליתי שזה לא מספיק ): אז... ע-ז-ר-ה!!!

kibutzit

New member
האינטרנט חזר..

כולי אושר.. מממ תנסי במאמרים פה גלריות וכו´.. יש גם בפורום אגדות רוק.. בהצלחות.. שאלה: איזה מהאומנים בני ימינו (או אחרי שנות השישים) לדעתכם יכלו להתאים להווי השישימי? בלבוש, סגנון מוזיקה, ליריקה וכו´..

למה לא מספיק?

הנדריקס ומוריסון הם דוגמאות צוינות להשפעה שיש להצלחה על אנשים, עוד דומאות שכאלה הם ג´ניס ג´ופלין (ביום ראשון ב 22:30 סרט עליה בערוץ הראשון), סיד בארט (הסולן הראשון של פינק פלוייד) ואריק קלפטון שמסלול חייו נע בין הצלחה להתרסקות כבר 40 שנה.

גלי®

New member
סחתיייין , איש ... אגב , כבר אמרתי

לך עד כמה אני שמחה שאתה כאן ?

רק רוצה להגיד...

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תןדה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה הההההה נגמר לי האוויר!!!

אין בעיה

אם צריכה עוד עזרה תגידי, לא נעים לי להפנות מכאן לפורום שלי, אבל יש אצלנו (באגדות רוק) מדור קישורים המוביל להמון קישורים נוספים בקשר למי שהזכרתי, ועוד כמה שיכולים להיות רלוונטים לעבודה שלך

למעלה