אני צריכה עזרה!!

wick

New member
אני צריכה עזרה!!

יש לי בעיה, אני פשוט מאוהבת בדנה ברגר.. לפעמים אני הולכת ברחוב וממש מחפשת אותה, אני יושבת בבתי קפה תל אביבים ומחפשת בלי סוף , זה טירוף!! כל בלונדינית מסובבת לי את הראש, לא אלה עם אף קטן כמובן.... אני חולמת עליה בלי סוף, הייתי שלוש פעמים באותה הופעה שלה, אני כל כך אוהבת אותה... וזאת לא הערצה ילדותית, אני בת 22!!! המילים שלה הן כמו רוח שמרימה אותי, ואני נשארת מרחפת מוקסמת ורוצה רק לחלום... אני יודעת שזה נשמע רע, אבל כל מי שמסוגל לרגש כזה, רק דרך צליל ומילה , יבין אותי... אם משהו מרגיש/ה כמוני, תכתבו לי, נמאס לי מלדבר עם אנשים שמסתכלים עליי כחולה, אני לא חולה, אני פשוט אוהבת את האישה הזאת, ואני מודה על קיומה...

את באמת צריכה עזרה

אבאל´ה....

N a V e

New member
אחותי המעריצה,

תלמדי לקבל פרופורציות נכונות. דנה ברגר היא רק בן אדם,כמוני וכמוך.ההבדל ביננו אליה היא העובדה שהיא זמרת,ולדעתך גם זמרת טובה.זה הכל.

wick

New member
תודה רבה באמת....

למה? בגלל שאני מרגישה מחוברת למוסיקה שלה? היא יוצרת מדהימה, ואם יום אחד אני באמת אפגוש אותה, זה בדיוק מה שאומר לה, אני לא איזה מטורפת, אני באמת מאוהבת במילים שלה, למה זה כל כך מופרך בעינך? אני יודעת שלא הרבה אנשים אוהבים אותה, ובטח לא בצורה כזאת, אבל אם הייתי כותבת על אומן אחר, אביב גפן או היהודים, לא נראה לי שהייתי מקבלת כאלה תגובות, ממש קטלתם אותי, ולדעתי כשמדובר בכזה רגש חיובי, צריך לשמוח עליו, לא לדרוך ולשלוח לטיפול.

rattlehead

New member
לא לא.. לא הבנת אותי

אין לי שום בעיה איתה, והיית מקבלת את אותה תגובה גם אם זה היה אביב גפן או היהודים (לפחות מבחינתי). "אני לא איזה מטורפת"? תסתכלי בהודעה הראשונה שלך --> "זה טירוף". אנשים מטורפים עושים דברים טרופים :) זה די הגיוני. אני שמח שיש אומן שמשפיע עליך. שאת מתחברת לשירים שלו. אבל להגיע לרמה של לחפש אותו בבתי קפה (או משהו כזה, ההודעה לא ממש מול העינים שלי) זה קצת הגזמה. ויש להיות מאוהב במילים שלה, ויש להיות מאוהב בה (מה שרומז על הנטיות שלך, אשמח לדעת אותם לצורך סטטיסטיקה :). בכל מקרה, אני לא חוזר בי - רק מבהיר. מקווה שהבנת. לא מתכוון לקטול. זה די רציני מה שהולך פה :)

../images/Emo168.gifאני לצידך...../images/Emo45.gif

אם זה מעודד אותך, אני לא מרגישה כמו כל שאר האנשים פה שקטלו אותך... אני אוהבת את דנה ברגר מאז שהייתי ילדה קטנה... במשך השנים הלכתי ל - 90% מההופעות שלה... ונהניתי בטירוף. אני עדיין אוהבת אותה, ותדעי שהיא בן אדם מקסים, ואם יצא לך לדבר איתה את תראי בעצמך שהיא בן אדם, בן אדם טוב - אבל רק בן אדם. בנוגע לדיסק החדש, נראה לי שתתאכזבי קצת...(שכולנו נתאכזב...) אל תשימי לב לאלו שקוטלים אותך...מוזיקה זה עניין של דעה...

Orginal

New member
את בסדר גמור!

אני גם מעריץ של דנה ברגר, אני מת עליה ועל 2 הדיסקים האחרונים שלה (את החדש עדיין לא שמעתי), המוזיקה שלה מצויינת וכל השירים ב"עד הקצה" ממש נגעו לי, זה קצת מוגזם שאת מחפשת אותה כל הזמן ברחובות, מה שאני מציע לך שתתמקדי בה בתור אמנית ותעריכי את המוזיקה הנהדרת שלה, תלכי להופעות והכל... וכך תמצי את ההערצה ואם את יכולה אני גם מציע שתעשי את כל המאמצים בעולם בשביל לפגוש אותה באופן אישי, אחרי שתפגשי אותה באופן אישי את תראי שהיא רק בן אדם, בן אדם טוב ומוכשר אבל רק בן אדם, וכך את תשתחררי מזה... ועדיין תאהבי את המוזיקה הנהדרת שלה כמוני, אני מחכה כמו לא יודע מה לאלבום החדש שלה! וד"א השיר שלה החדש "בא והולך" כמעט ולא מושמע ברדיו - חבל שלא הולך לה...

למעלה