אני צריכה עזרה!!!

וואווווווו...

תשמעו... תנשמו עמוק ותרגעו אנשים... כולה רצתה שירים הילדה. בכל מקרה, עברי לא יהפך לעני בגלל שבן אדם אחד לא קנה את הדיסק. (כן, אני יודעת שזה הדבר הכי דפוק ששמעתם בחיים... הערכת האמן וכ"ו...) אבל בכל זאת... מה לעשות לא כולם קונים דיסקים, ועם כל הכבוד וההערכה שיש לי לעברי... אם הוא לא היה אותו יום בקניון רחובות לחתום על דיסקים לא הייתי קונה. 80 שקל זה 80 שקל.... זה לא הולך ברגל ובטח לא גדל על העצים. תתעצבנו כמה שבא לכם... אבל ככה זה, ואני סך הכל דיי צודקת. הילה.

Original Sims

New member
די צודקת... עכשיו למציאות ...

זה כמובן מה שאת חושבת - אז הנה עכשיו זמן התפכחות ... הילדה רצתה שירים ? אין בעייה בכיף - הם בחנות היא יכולה להוריד אותם בכיף מהמדף ללכת לשלם בקופה וגמרנו - דבר שני - זה לא רק אדם אחד, כל אחד יחשוב אם רק הוא יוריד אז לא יקרה כלום - 1+1+1 בסוף יוצא המון!! והאמן נפגע מזה וכאחד שעברי לידר יקר לליבו מאוד - אני לא אתן שהוא יפגע ! כנראה שההערכה שלך לעברי היא לא עד כדי כך גדולה - את בטוחה שאת באמת אוהבת אותו ואת השירים שלו ? לא נראה לי, אם 80 שקל בשבילך עבור יצירת המופת שהיא הדיסק שלו היא יותר מידי 80 שקל זה 80 שקל - זה לא הולך ברגל - אבל גם הקול של עברי לא הולך ברגל - לכל דבר יש תמורה בחיים האלה, ואני חייב לציין ש-80 שקל בשביל הדיסק הנפלא של עברי הם אפילו לא פרוטות! הם זוטות!! אני ממש לא מתעצבן - אם הייתה כאן שהגיבה בגסות זאת הייתה היא טוב אז סך הכל - ככה, את די חושבת שאת צודקת... ופה בדיוק אני בא להוכיח אותך על טעותך. סימס

Original Sims

New member
הנה התגלה הפרצוף האמיתי שלה

לא קיבלה את מה שהיא רצתה פתאום כל הנחמדות הלכה .... אגב - חסר לך כסף? אין מה לעשות! את רוצה לקנות איזה חולצה וחסרים לך 10שקלים - מה את עושה? מחכה !!! עד שיהיה לך - אפילו אם זה אגורה אחת ואף אחד לא חייב לך כאן כלום - תוציאי לך את זה מהראש גברת חביבותה ! דבר שני את באמת יכולה לעשות מה שאת רוצה ואף אחד לא יגיד לך אם לקנות את הדיסק - אבל אז אל תצפי אפילו! לבוא ולבקש את השירים אחר כך בדיוק כמו שלך מותר לא לקנות את הדיסק ואף אחד לא יגיד לך מה לעשות ככה גם אני (ואני לא חושב שאני היחידי אבל בכל אופן) יכול להגיד שאני לא נותן לך וזהו!!!!! אז תקפצי לי !! עוד משהו רק כטיפ: לפני שאת משקרת תבני את השקר יותר טוב - בהתחלה היו חסרים לך 10 שקלים פתאום לא חסר לך כסף ? מאיפה זה בא מלהקליד את ההודעה הגסה הזאת? נ.ב. - מקודם דיברת סוכרייה - מה קרה לזה ?! ירדה המסכה של החביבות פתאום??? דבר שני - את זה שאת הולכת לקנות את הדיסק -(לא שאני כל כך מאמין האמת) אבל את תוכיחי בקופה - והרי לא חסר לך כסף נכון ? אז למה את מחכה ? הנה את רואה - נפתרה הבעייה שמחתי לעזור

אור2002

New member
אמ...

טוב אז כנראה שאתה לא ממש מבין ציניות!! כדאי שתחשוב קצת על מה שאתה הולך להגיד (לכתוב..) לפני שאתה אומר את זה או שתצא טיפש מכל העניין... (הכוונה להודעה שלך אם לא הבנת!!)...ואם לא הבנת - אז לא חסר לי כסף!! ואני הולכת לקנות את הדיסק אבל זה לא ממש אכפת לי מה אתה חושב ואם אתה מאמין לי או לא... ובקשר להודעה מקודם, של הילה, אני חושבת שהיא ממש צודקת לגבי מה שהיא אמרה. אז את עברי אני ממש אוהבת ואני אקנה את הדיסק שלו אבל יש עוד מאה ואחת אמנים אחרים שאני לא אקנה את הדיסקים שלהם. מה לעשות אי אפשר להיות צדיקים, כל אחד חושב על עצמו.... נ.ב. תודה ממי על פתרון הבעיה :)

למעלה