אני צריכה עזרה!!!

אור2002

New member
אני צריכה עזרה!!!

היי מה המצב אנשים? אני חייבת את השירים: מתחמם, כרטיסי אשראי ושירים. אז אם למישהו יש אחד מהם (או את כולם) על המחשב בבקשה בבקשה לפנות אליי.... תודה!!!!

סנטה

New member
נכון ... וגם תקדמי את המכירות !

או שתפני לתוכנה של הורדת קבצים , שיהיה

בתור מנהל הפורום...

אתה לא אמור לעודד הורדת קבצים. במיוחד לא של עברי
אולי זה נשמע מלוקק ומתחסד, אבל ככה עוגי מרגיש.

סנטה

New member
אממממ עוגי שוגי בוגי !

אני לא מעודד הורדת קבצים , חוץ מזה שגם אני מוריד שירים של עברי לידר מהקאאזזה .. מה לעשות ! אבל בניגוד לזה יש ליא תכ ל הדיסקים , סינגלים וש´ות´ חוץ מזה שאמרתי לה שתקנה את הדיסק ותקדם את המכירות ! ונכון שאני מנהל , אבל אני בן אדם , שנהנה מהטכנולוגיה של שירים מהאינטרנט ! סנטה !

הממ...

סורי להתערב בוויכוח המרגש אבל הורדת קבצים זה דבר גאוני. במיוחד אם זה אמן שאתה אוהב. חוץ מזה, את האנשים החדשים, בסיסי לקנות. אם זאת שביקשה את השירים לא רואה את זה ככה. חבל. הילה.

Original Sims

New member
נכון אבל

היא ביקשה אותו - אם היה לה את הדיסק היא לא הייתה מבקשת כי זה ממש לא בעייה לעשות ריפ לדיסק (להפוך למפ3 את כל השירים שבו)

Original Sims

New member
דווקא כן

אם אני רוצה לשמוע את זה כחלק מרשימת השמעה שמופיעים בה שירים אחרים אז כן נגיד - לעשות רשימת השמעה של השירים שהכי אהבתי - אז כן אבל - השירים של עברי נמצאים בספרייה נפרדת שאני לא חולק ולעולם לא אחלוק - (ובהתחשב בעובדה שאני חולק יותר מ10000 שירים וביום רגיל מורידים ממני איזה 600 כל יום - כן כן ! 600, אני ממש לא חושב שזאת אנוכיות לשמור אותם רק בשבילי) כמו שאמרתי מי שאוהב את עברי ואת השירים שלו - שיוכיח את זה בחנות!

Original Sims

New member
זה באמת דבר גאוני

אני הורדתי מתחילת נפסטר לא פחות מ 7000 שירים שירים של עברי אני לא מעיז להוריד - גם לא לחלוק אין דבר כזה! אל תפגעו בעברי - ותפגעו במכירות שלו תעזרו לו - תקנו את הדיסק

Original Sims

New member
אני מרגיש =בדיוק= כמוך!!

אני בחיים לא אעשה משהו שיפגע בעברי וזה - דבר שבהחלט יפגע! אם היא אוהבת את השירים מן הראוי שתקנה את הדיסק שלו ! (בכלל כל אחד צריך לקנות את הדיסק) ואל תתחילו להגיד לי שאנחנו מורידים המון שירים והכל באופן לא חוקי כי לא אכפת לי מזמרים אחרים - אכפת לי מעברי ! אני אוהב אותו (כולנו אני מניח) וחייב לו על השירים הנפלאים שלו אז גמרנו - היא מעוניינת בשירים - שתיתן לעברי את הכבוד כי מגיע לו! אפילו הייתי משלם כפול על הדיסק שלו (או על כל דיסק אחר שלו!)

אור2002

New member
לכולם!!

ברור שאני הולכת לקנות את הדיסק אבל כרגע אין לי אותו ואני בסך הכל רוצה את השירים על המחשב!

Original Sims

New member
גם כי לדעתי

אחרי שכבר יש את השירים כל ההבטחות פתאום נראות כל כך חלשות ורחוקות כאילו בן אדם אחר הבטיח אותם - ככה שלמה לחכות ? בכל החנויות יש עכשיו את הדיסק שלו (כולל את השיר מהסינגל) ככה שעד כמה שאני לא בעל החנויות אני יכול להגיד בבטחון שאת יותר ממוזמנת לקפוץ לחנות ולקנות אותו ! ואם את תטעני שאין לך כרגע כסף לזה, טוב אם את רוצה איזה משהו נורא (משהו שאי אפשר להעתיק אותו) ואין לך את הכסף לקנות אותו כרגע את הרי תחכי עד שתוכלי לקנות אותו ולא חשוב כמה את צריכה אותו - יופי בדיוק כאן אותו דבר. אל תפגעו במכירות של עברי !

../images/Emo188.gifאולי באמת תקני את הדיסק..../images/Emo188.gif

במקום לנסות לשכנע אותנו שאת רוצה שהיה לך את השירים במחשב וגם בדיסק.. כי אם יש דיסק אפשר להעביר את השירים למחשב ללא כל בעיה! אז תפסיקי לשקר ופשוט תקני את הדיסק

אור2002

New member
לאנשים החדשים....

חמודים תרגעו!! דבר ראשון תרגעו מכל הקטע של אסור לצרוב וצריך לקנות את הדיסק כי אפילו שאני מסכימה אתכם והכל אתם עדיין צריכים להרגע.. חוץ מזה... אין לי כסף? בדיוק זאת הבעיה, חסרים לי 10 שקלים.. מישהו רוצה להלוות לי? לא נראה לי!! ועוד משהו - אל תגידו לי מה לעשות כי אם אני רוצה אני אקנה את הדיסק ואם לא אז לא וזהו!!!!!! אז תקפצו לי!! נ.ב. אל תקחו ללב שום דבר שכתבתי כי אני חולה עליכם, כל מעריצי עברי לידר, וסתם אני עצבנית. וגם אני בכל מקרה הולכת לקנות את הדיסק ולא חסר לי כסף!!:)

למעלה