אני צריכה עזרה!

אני צריכה עזרה!

היי! פעם היה באתר ציקי ישראל קישור למקום שאפשר לשלוח פקס דרך האינטרנט בחינם אז מישהו יודע איפה זה נמצא? אני רוצה לשלוח פקס! -אורטל-

G@T

New member
זהו ראיתי את הפרסומת לפני כמה דקות

ואחריה הייתה הפרסומת הארוכה והשולטת
ארמ ומריצה היחידה שלא מדברת!! ~~ראיתי את הפרסומת בלי משקפיים...אבל בכל זאת הצלחתי להבין משהו
~ כולם *אומרים* בעצמם למשל "אני פאבלו, מורד, ניפגש בפוקס קידס" והיא לא הקריין אומר...בעע טוב לפחות אנחנו יודעים שזה מריצה ולא מריסה

קמי1

New member
איזה פירסומת מפגרת!!!!!!!!!!!!!!!!!

ראיתם איך הם מיתאכזרים בנו?!?!?!??!?!? הם כותבים שהמורדים זה של פוקס קידס ההילי הזאת עושה בכוווווננננננה!!!! השמנה המכוערת הזאת! היא מעצבנת אותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתי

G@T

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif כנסו אנשים זה חשוב ../images/Emo12.gif

א-זאת לא פרסומת יותר נכון סדרת פרסומות דפוקה בכלל!!!! אני דווקא אהבתי!!!!! ב-אני עכשיו שמחה שזה אצל פוקס קידס, תראו יש להם תקציב ענק לא כמו ערוץ הילדים המעצבנים והמעוררי רחמים! תראו הפרסומות נעשו במיוחד בשביל פוקס קידס {השחקנים אומרים ´פוקס קידס´} אז זה אומר שהם השקיעו בפרסומת ...... זה ממש יפה! ערוץ הילדים/ערוץ 10 סתם היו לוקחים קצת מכל פרק ושמים פרסומת! בטח פ"ק {פוקס קידס} יעשו עוד דברים יפים והיו לנו הפתעות יפות...איזה יופי
עוד *חושבת* 18 יום!!! אה וד"א שנה טובה ומרדנית

למעלה