אני צריכה עזרה

M a D C o W

New member
אני צריכה עזרה

אני מחפשת ספרים של רומח באנגלית, והבעיה היא שבחנויות הספרים אצלי בעיר אין כמעט, רק את רשומות ואגדות באנגלית, ובמקרה הטוב מלחמת הנשמות. גם אחרי שמזמינים, לוקח לספרים האלה שנתיים להגיע. הבעיה הייתה נפתרת אם הייתי מזמינה מהאינטרנט, אבל ההורים שלי בשום פנים ואופן לא מסכימים לתת מספר כרטיס אשראי במחשב, וכל מה שאני אומרת לא משכנע אותם. בכל אופן, אתם יכולים להגיד לי איפה יש חנויות ספרים שבהן יש מבחר גדול של ספרי רומח באנגלית, אפילו משומשים? ורצוי באיזור המרכז. אני ממש ממש צריכה את זה.

Raist

New member
תשובה...

בסטימצקי בעזריאלי יש מבחר נחמד של ספרים בנוסף כשמזמינים דרכם זה מגיע תוך מספר ימים

nadiwainer

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifיש לי שאלה../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

יש 4 ספרים של רשומות 3 של אגדות 6 של שישיית המפגשים וזהו? נכון? (בעברית....) האם יוציאו את שאר הספרים בעיברית? ויוצא סרט, נכון? על איזה ספר הוא יהיה מבוסס?

SaberTooth

New member
יש עוד שני ספרים....

"כבשן הנשמה" ו-"אחים לנשק", הידועים כספרי רייסלין, יצאו גם בעיברית. לגבי הסרט, מתרוצצות שמועות ברשת לגבי הסרט "רומח הדרקון", אפילו יש אתר של הסרט. אני לא אם זה נכון או שזו סתם בדיחה לא מוצלחת.

La Gamba

New member
ש אתר, יש תסריט חלקי

ויש פורום בMSN. הסרט יהיה מבוסס (בינתיים) רק על דמדומי סתיו.

ויש עוד ספר שלא הוזכר פה

בעיברית שקשור ישירות לרומח על סות´ להזכירכם! הוא לא מהסידרה אבל קשור! ומדבר על החורבן! קצת לפחות

סטימצקי

לסטימצקי לעירי למשל, מגיע כל ספר חדש באנגלית של הרומח שרק יוצא... בכל מקרה את יכולה להזמין בסטימצקי כל ספר שהוא ל "OUT OF PRINT", משמע ספר שעדיין מדפיסים עותקים שלו. אבל הכי פשוט לקנות ברשתות ספרים באינטרנט: אמאזון, וול-מארט, ברנס אנד נובל, הלף וכו´. אני מזמין רק באמאזון(למרות שלפעמים זה יותר יקר) כי אני יודע שאצלהם זה בטוח ועובר בלי בעיות. הזמנתי אצלם כבר 5 ספרים וכולם הגיעו בחתיכה אחת תוך חודש או פחות.

M a D C o W

New member
באיזה עיר אתה גר?

חוצמזה כבר אמרתי - אני לא יכולה להזמין באינטרנט, כי ההורים שלי בשום אופן לא יתנו מספר כרטיס אשראי דרך המחשב. ושום דבר לא יעזור. גם אם כ-ל האנשים שקנו באמזון בשלום יסבירו להם אישית שזה בטוח לגמרי, הם לא ישתכנעו. בעסה, אבל זה המצב...

La Gamba

New member
תדפיסי להם את פוליסת האחריות,

והפרטיות של אמזון, ותראי להם שבחינה חוקית זה תקף ובטוח.

קצצצ

אני גר באור-עקיבא. בכל מקרה אם אמאזון לא ייבאו את המוצר שלך לא תהיה לך בעיה לתבוע אותם בגלל שהם רשת ספרים ע-נ-ק-י-ת! חוצמזה לא היו שום תביעות נגדם עד כה(5 שנים בערך), אז זה ברור שהם בטוחים. ולזהות שהם מעלו בכרטיסם של הוריך לא בעיה- זה יופיע בחשבון שלהם.

Slartibarfast

New member
יותר מזה -

פעם אחרונה שהזמנתי הספר לא הגיע אחרי חודש, אז שלחתי אי מייל, והם שלחו לי עוד עותק עם שליח שהגיע כעבור יומיים. הם טובים ואמינים מאוד. הבנתי גם שאמזון אנגליה (amazon.co.uk) הוא יותר מהיר, אבל יותר יקר.

...

אני גר באור-עקיבא. בכל מקרה אם אמאזון לא ייבאו את המוצר שלך לא תהיה לך בעיה לתבוע אותם בגלל שהם רשת ספרים ע-נ-ק-י-ת! חוצמזה לא היו שום תביעות נגדם עד כה(5 שנים בערך), אז זה ברור שהם בטוחים. ולזהות שהם מעלו בכרטיסם של הוריך לא בעיה- זה יופיע

אייי! את יכולה למצוא

ספרים בכל חנות ספרים (ואני יודע שיש שני ספרים באנגלית בבאג בבאר שבע) אבל בכל הארץ במיוחד הסיפריות הגדולות שלא נמצאות בקיניונים אלה במקומות אחרים יש לך הרבה ספרים את יכולה נראה לי למצוא מעל 20 ספרים ברומח ב"צומת ספרים" בביג בבאר שבע אני יודע אחרי חיפוש ואם לקחו אז אפשר להזמין זה מהר מאוד מגיע

למעלה