אני צריכה עזרה...!

אני צריכה עזרה...!

אחרי שחזרתי מהחופשה הקצרה שלי(4 ימים), מרטתי את השערות עד הפרק שהיה ביום שבת(כי גם האינטרנט החליט להתקלקל)...ואז, סוף סוף הגיע הפרק, ואני יושבת לי לראות בכיף, ואז...אימא שלי מחליטה להפריע לי בסצינה של בריאן וג´סטין בלופט...ושהיא סיימה לדבר בדיוק נגמרה הסצינה וכולי התאכזבתי... אז מישהו יכול לספר לי סוף-סוף מה קרה בסצינה הזאת?

lolly1

New member
ליאור!!

welcome back! קודם כל אני רוצה להגיד שיש פה קשר מוזר...אמא שלי גם נכנסה אבל עם גורג ואמט יש לכל האמהות הסכם להיכנס ולהפריע..יום שבת אני נועלת! דבר שני: תיכנסי ל-האתר שלמטה עונה 2 פרק 210 ותראי את הקטע קוראים לו what if ותכתבי מייל......

סילביא

New member
היו 2

באחת הן עשו את "זה" עם בחור נוסף ובשנייה הם דיברו על זה שכשג´סטין הגיע פעם ראשונה ללופט הוא גם לא ידע לקראת מה הוא הולך .. ובראיין יכול היה להרוג אותו לאיזה את מתכוונת ואני אפרט

מתן ב

New member
הקטע על החטיפה היה מפחיד...

בריאן התחיל להתנהג ממש מוזר וחנק את ג´סטין...

סילביא

New member
קטע נהדר

וג´סטין עונה לו i was pretty sure u were gonna fuck me.." תכנסו לאתר שלולי הציע .. י שם את הקטע בוידאו

סילביא

New member
ממש מומלץ

שתלכי לאתר שלולי הציע .. יש שם בדיוק ת הסצנה הזאת. בעיקרון בראיין סתם מגרה /מפחיד את ג´סטין. הוא מצידו נהנה מאוד מכל הסיפור

הורדתי...

ועכשיו הבנתי למה התבלבלתי בסוף ולא כ"כ הבנתי למה ג´סטין נהיה חסר ביטחון. למרות שהדלת הייתה נעולה, פעם הבאה אני מרכיבה עוד מנעולים...

למעלה