אני צריכה עזרה

yael filan

New member
אני צריכה עזרה

שמעתי שהיא עומדת להוציא עוד דואט עם ווסטלייף, זה נכון?

yael filan

New member
קולומבוס השני

אני יודעת את זה, אני מדברת על עוד (עם דגש על העוד, כלומר, אחרי הקודם, זה עוד אחד, אחר) דואט

eranmc

New member
אני מתכוון ל"חדש" Never too far

מראיה לא חורשת על רעיון מאה פעמיים. וקולמבוס סתם מישהו, הוא לא גילה כלום חדש.

yael filan

New member
היחא עשתה דואט עם אותה להקה פעמיים

כנראה שהיא כן חורשת

omris

New member
אוף כמה חוסר הבנה.. היא ביצעה איתם

בהופעה חיה MEDLEY שזה בעברית מחרוזת שירים לשני שירים שלה! Never Too Far ו Hero תעשי חיפוש באינטרנט ותוכלי למצוא אותו

yael filan

New member
לא אני חסרת ההבנה

יש לי את הקטע שלהם ביחד מישהו אמר לי שהם עומדים להקליט עוד דואט, רק רציתי לברר אם זה נכון, קאפיש?

eranmc

New member
אוףף כתבתי לך ונתקע המחשב

הדואט הרשמי היחדי שהם עשו זה AGAINST ALL ODDS השני זה היה רק קולות רקע למחרזת של NEVER TOO FAR HERO לחרוש זה דבר כזה: 1. לגנוב למישהי רעיון. 2. לעשות רמיקס עם ג´א רול (שעשה עם זאתי שגנבו ממנה את הרעיון). 3. לראות שהוא מצליח לעשות עוד אחד. 4. לראות שהוא מצליח לעשות עוד אחד עם נז (שעשה עם זאתי שגנבו ממנה את הרעיון) -ע"מ שתיהיה חרישה חרשתית צריך לדאוג שהשירים מהאלבומים ישכחו ולהשתמש רק ברימקסים.

yael filan

New member
מה שתגיד

רק רציתי לדעת אם באמת הולך להיות להןם עוד דואט או לא

eranmc

New member
חשבתי שהבנת כבר ../images/Emo3.gif

בכל אופן מראיה נורא אוהבת את ווסטלייף.

Shir Life

New member
לא מדויק

הם דוקא מתכננים דואט נוסף! לואיס וולש אישר שמריה ביקשה מווסטלייף... הוא אמר שהם הסכימו מיד גם בגלל הכימיה שהייתה בפעם הראשונה וגם בגלל שדואט כזה יהייה מושלמם לשני הצדדים: מצד אחד זה יעזור למריה בבריטניה- כי ווסטלייף מאוד פופולרים שם ולמריה לא היה "נמבר וואן" בבריטניה כבר די הרבה זמן! מצד שני זה יתן לווסטלייף את הדחיפה באמריקה! דרך אגב זה פורסם בדוט מיוזיק כמה ימים לפני שיתוף הפעולה בפרסי טופ אוף דה פופס! (המחרוזת...) זהו... אני לא יודעת מה קורה עם זה- אבל אלה התוכניות!

eranmc

New member
יופי גם את לא הבנת ../images/Emo3.gif

הדואט שהם עשו זה AGAINST ALL ODDS מה שאמרת עכשיו זה אכן נכון והם עשו את הדואט הזה והוא NEVER TOO FAR HERO (שיר זוועתי).

Shir Life

New member
לא...................

אתה לא הבנת! אני יודעת שהם עשו את הדואט ל-against all odds! בתור המעריצה (ב-ה´ הידיעה) של ווסטלייף!!! אבל הם דיברו על עוד דואט!!! חוץ מהמחרוזת! זה פורסם בדוט מיוזיק כמה ימים לפני הטקס של טוטפ והיה כתוב שבינתיים יהייה אפשר לראות הופעה משותפת בטקס!!! חוץ מזה הם דיברו על עוד דואט!! בגלל הכימיה ובגלל העזרה ההדדית- כמו שכבר אמרתי!

roimc

New member
שיר - את לא מבינה ואת מסרבת להקשיב

2000: מריה קארי ווסטלייף עושים דואט מצליח - AGAINST ALL ODDS. 2001: מריה הופיעה ב-TOTP ועשתה עוד דואט עם ווסטלייף (NEVER TOO FAR/HERO) בגלל הכימיה שהייתה ביניהם (ומה שאמרת על דחיפה בארה"ב וכל זה מדבר על הדואט הזה!) זהו - ואין יותר דואטים בעתיד הקרוב. זה מה שהם דיברו עליו וזה יצא מזעזע בסוף - בכלל לא אהבתי: מריה שרה ת´שירים והם מאחוריה כמו מקהלה של בתולות מזמזמים ת´פזמון - טוב שלא יצא על דיסק.

eranmc

New member
אני הרמתי ידיים להסביר להן ../images/Emo13.gif

בקיצר אין עוד דואטים. ומה שקראת אכן התקיים לפני חצי שנה. הוספתי תמונה של זה. בעזרת השם תבינו הפעם.

MissPop

New member
שיר....

זאת נילי מהרשימה של ווסטלייף בישראל, אין עוד דואט מתוכנן עם מאריה, מה שהיה מתוכנן זה AGAINST ALL ODDS וההופעה בTOP OF THE POPS וזהו.... אלא אם כן מאריה תצא לסיבוב הופעות באותו זמן שווסטלייף יהיו ותחליט להופיע איתם, ולא נראה לי שזה יקרה...

למעלה