אני צריכה עזרה!!!

mayan211

New member
אני צריכה עזרה!!!

אני בת 22 אף פעם לא היה לי חבר רציני אני בתולה,היה רק פגישות והבנים רוצים סקס ויש כאלה שרצו קשר רציני אבל ,אני אולי לא בסדר כי לפעמים מי שמוצא חן בעיני אני מחייגת אליו בלי שהוא יחייג אליי הוא ששולחת הודעה ואני לא יודעת מה לעשות פעם אני רוצה להיות דתיה ולהתחתן ופעם להיות אם חבר חילונית אבל גם שאני מתחילה קשר ואני קצת מתקרבת אז אני נבהלת ונפרדת ממנו ובורחת ואני לא יודעת מה לעשות..או שאני הולכת אם מישהו מהעבר כי נמאס לי שאני לא מוצאת או..ש..אני הולכת אם מישהו שלא ממש מוצא חן בעיני ..ואני לא יודעת מה לעשות נמאס לי אחותי מטיפה לי שאני לא בסדר שאני לא משחקת אותה קלה להשגה ואולי זה יעזור לי ואני לא יודעת מה לעשות והיא גם אומרת לי שלא כל פגישה או דייט חייב להתנשק ,ואני מרגישה סבבה בפגישה וחושבת שימשיך אז נותנת נשיקה וגם לא הולך אז אני לא יודעת מה לעשות אני ממש מבולבלת פעם רוצה להיות דתיה ובתולה עד החתונה כדי לברוח מהמציאות או פעם להיות חילונית..תעזרו לי אין לי מושג לאן נכנסתי..!

גרא.

New member
mayan211,את עדיין חיילת? או שזו רק התמונה?

אזרחית? התחלת לעבוד? מתכננת ללמוד? לכל המידע הזה יש חשיבות בהתייחסות לשאלות שלך.

mayan211

New member
אני השתחררתי

השתחררתי ועבדתי חודדש משכירה דירה ועכשיו לא עובדת בתקופת החגים קשה למצוא ללמוד אולי שיהיה לי עבודה מסודרת אZ אני ילמד פעמיים בשבוע

mayan211

New member
גרא אולי תענה לי אני צריכה ייעוץ דחוף

אשמח אם תודיע לי ותעזור לי מה לעשות

גרא.

New member
mayan211,השאלה לגבי המדים,נשאלה בכדי לראות

אם את יכולה להעזר בקב"ן בצבא.כיום שעה שאת משוחררת,תחושת הבלבול,וחוסר הכיוון,מאד שכיחה.וזה אחרי שעד כה,עוד בבי"ס ולא מזמן בצבא,תמיד תפקדת במסגרות שהכתיבו לך למעשה מה לעשות,ולא התמודדת עם המציאות כאחראית לעצמך.להבנתי,לפני שתתפני לארגן ולהבין את מחשבותייך,והבלבול לגבי מערכות יחסים,כדאי שתארגני לעצמך את חייך.מה את מתכוונת לעשות כעת ,כשאת כבר בוגרת ברשות עצמך.ראשית את יכולה לפנות ליחידה לחיילים משוחררים במשה"ב,לייעוץ.תוכלי למצוא עבודה בתעסוקה מוכרת לחיילים משוחררים,כלומר עבודה של חצי שנה,במקום עבודה מוכר,שבסופה,ניתן מענק נדיב.כסף היכול להחסך,ולשמש לאחר מכן או לטיול בחו"ל, המקובל ומאד שכיח במיוחד אצל חיילים משוחררים,או שיוקדש ללמידה,כמו הכנה לבחינה פסיכומטרית.יחד עם זה אם את מרגישה צורך להתייעץ ,לקבל הכוונה,גם תשובות לשאלות המטרידות אותך.את יכולה להעזר במאמן אישי (קוצ'ינג),לאו דווקא בטיפול פסיכולוגי,אם חשבת על כך.אין לי ספק שתוך כמה חודשים,כשהלם השחרור ירגע, תחזרי לעצמך,תמצאי את התשובות הנכונות לשאלות המעסיקות אותך עכשיו,בעיקר דרך המגע הבלתי אמצעי עם המציאות,ההתנסות,והחוויות שתעברי.בהצלחה.

למעלה