אני צריכה עזרה...

WiLd CaT

New member
אני צריכה עזרה...

קודם כל היי, ועכשיו הבעיה: מאז שהתקנתי את WINDOWS XP (רעיון לא חכם במיוחד) הנורטון שלי לא עובד. ז´תומרת שאי-אפשר להפעיל את AUTO PROTECT וגם את ההגנה על האאוטלוק. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות??
 

mmm

New member
בדרך כלל...

norton´s ישנים שהם לא 2002 לא עובדים על xp ואלו שכן, בדרך כלל לא מתפקדים טוב, הורידי גרסה חדשה של נורטון, והיה והיא קנוייה עדכני את הגירסה מהאתר של נורטון. או שהתקיני מחדש את הגירסה של נורטון. האם ניסית להפעיל את auto-protect האם הוא מסר הודעות מסויימות?
 

WiLd CaT

New member
בתגובה לשאלתך

יש לי נורטון 2002 שמי שפירמט לי בפעם האחרונה את המחשב (וירוסים...) התקין לי. כשאני מנסה להפעיל את האאוטו פרוטקט הוא מסר לי הודעה שישנה טעות בדף מס´ בלה בלה ואם אני רוצה להמשיך להריץ את התוכנה על הדף הזה. וד"א: תודה על התגובה המהירה!! מקווה שאני אצליח לפתור הכל בזמן הקרוב!!
 

id4n

New member
תנסי

להגדיר ב-properties של התוכנה: יש שם מקום שאפשר להגדיר שהתוכנה תרוץ כאילו תחת מערכת הפעלה WINDOWS-ית אחרת. תנסי להגדיר לו שירוץ כמו תחת win2000
 

menasheab

New member
ל mmm

תגיד איך אפשר ליצור איתך קשר יש לך איסיקיו אימל אודיגו פאל טאק או משהו
 
למעלה