אני צריכה עזרה

אני צריכה עזרה

טוב.. אני יודעת שהשאלה כבר נשאלה כמה פעמים אבל ניסיתי לעבור פה על התגובות וחוץ מתשובה אחת לא מצאתי שום דבר שאוכל להיעזר בו, אז אבדוק בכל זאת שוב אם אוכל לקבל מפה איזושהי הארה.. אני בכיתה י"א, במגמת תיאטרון. אני עושה השנה דיאלוג עם חברה בשביל הבגרות. הלכנו לספריות אבל לא הצלחנו למצוא שום דבר שהיינו ממש מרוצות ממנו. אנחנו מחפשות דיאלוג קומי. יכול להיות סוגים שונים של קומדיה, הדבר היחידי שחשוב לנו זה שזה יהיה מצחיק, משהו שאנשים באמת ישפכו מצחוק כשיראו אותו (כמובן שזה תלוי גם בביצוע אבל צריך גם שהטקסט יהיה טוב). וכמובן, הדיאלוג צריך להיות לשתי בנות. למי שיעזור אודה לנצח נצחים =]

ketas

New member
אפשר לנסות

את "שוסטר" של חנוך לוין. באמת מומלץ, כמובן אם עושים אותו טוב. בכלל, חנוך לוין מומלץ.

yonti261

New member
עוד חנוך לוין שאני ממליץ

יש בשיץ דיאלוג של צשה ושפרכצי עם "שיר ההקאה" המשעשע.תנסי.

to bee

New member
יש לי משהו מתאים אבל צריך עזרה בזיהוי...

ברח לי השם של המחזה אבל ידוע לי שהוא מורכב מקטעים שלא קשורים אחד לשני כביכול, כשהחוט המקשר הוא המספר. הדיאלוג שאני ממליצה עליו מתוך המחזה הוא של שני גברים במקור (או גבר ואישה, לא זוכרת) אבל אין בעיה להפוך אותו לשתי נשים. אחת פקידת בנק, והשניה אישה די מטורפת שמציקה לפקידת הבנק ומשגעת אותה במשך כל הדיאלוג. קורע מצחוק, עשו את זה אצלנו בדיאלוגים... אם אני אזכר בשם אני אכתוב פה... נראה שזה היה משהו עם 'החולה' או 'הרופא'

אני אבדוק

את זוכרת אולי מי כתב אותו? דווקא נשמע לי נחמד.. תודה רבה בכל מקרה אני אנסה לברר!!.. אם תזכרי אשמח =] ושוב, ממש ממש תודה על העזרה!!

מרמרה

New member
זונות!

=] הזונות מאשכבה של חנוך לוין והזונות מבגדי המלך של ניסים אלוני

למעלה